Landingspagina’s

Landingspagina’s van 2BeFresh

Een landingspagina, is een pagina waar potentiële klanten op terecht komen (landen) wanneer ze gebruik maken van een zoekmachine, klikken op een online advertentie of een campagne op Social Media. Het doel van een landingspagina is niet om zo veel mogelijk klanten binnen te halen, maar om de juiste klanten binnen te halen. Klanten die gericht zoeken op producten of diensten die jij hen te bieden hebt. Via zo’n landingspagina kun je hen aanzetten tot het doen van een aankoop, kun je ervoor zorgen dat ze informatie aanvragen of zich inschrijven voor de nieuwsbrief bijvoorbeeld.

 

landingspagina laten maken
2befresh landingspagina's

Meer conversie

Door het gebruik van landingspagina’s zorg je ervoor dat er meer conversie is op je website. Omdat dit specifieke pagina’s zijn waar bezoekers bewust naar zoeken zullen er minder afhakers zijn en meer bezoekers zijn die overgaan tot actie.

Lagere kosten

Wanneer je relevante landingspagina’s hebt die aansluiten op je advertentie word je beter beoordeeld door Google en betaal je minder kosten per klik. Een goede landingspagina bespaart je dus advertentiekosten.

Maak een vrijblijvende afspraak met Stef van 2BeFresh

Wil jij ook meer klanten bereiken via het internet? Maak een afspraak met Stef Lindeman van internetbureau 2BeFresh en krijg vrijblijvend advies over hoe jouw bedrijf online naar het volgende niveau kan.
Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Onze tevreden klanten

Elke dag werken wij met ons team voor hele mooie opdrachtgevers. Hieronder lichten we er een aantal uit.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Op zoek naar een (nieuwe) webshop? Of gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.