Pand 2BeFresh Internetbureau IJsselstein
Meer conversies door de juiste landingspagina’s

Landingspagina’s

Landingspagina’s zijn pagina’s waar potentiële klanten op terecht komen (landen) wanneer ze gebruik maken van een zoekmachine, klikken op een online advertentie of een campagne op Social Media. Klanten die gericht zoeken op producten of diensten die jij hen te bieden hebt.

Via zo’n landingspagina kun je hen aanzetten tot het doen van een aankoop, kun je ervoor zorgen dat ze informatie aanvragen of zich inschrijven voor de nieuwsbrief bijvoorbeeld. Het is de ideale manier om gratis klanten te werven, of leads te genereren.

Wat is het doel van landingspagina’s?

Het doel van een landingspagina is niet om zo veel mogelijk bezoekers binnen te halen, maar om de juiste bezoekers binnen te halen. Want wanneer de juiste mensen je website bezoeken, is de kans groot dat ze overgaan tot het doen van een aankoop of een andere actie zoals hierboven genoemd. Je gebruikt landingspagina’s om een product of dienst te promoten.

Bij een landingspagina is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de bezoeker actie onderneemt. Voorkom dat je bezoeker de pagina doorneemt en dan jouw website weer verlaat. Dit kun je doen door een duidelijke call-to-action op de pagina te plaatsen. Een call-to-action is een knop waardoor de bezoeker een handeling makkelijk kan uitvoeren. Het is belangrijk dat deze opvalt op de pagina, zodat de bezoeker met één druk op de knop actie kan ondernemen. 

Doel van landingspagina's
Meer conversies met landingspagina's

Meer conversie

Door het gebruik van landingspagina’s zorg je ervoor dat er meer conversie is op je website. Ze zijn immers specifiek op zoek naar datgene wat er op de pagina staat. Aan de hand van hun zoekopdracht zal jouw landingspagina verschijnen op Google, zullen er minder afhakers zijn en meer bezoekers zijn die overgaan tot actie.

Lagere kosten

Wanneer je relevante landingspagina’s hebt die aansluiten op je advertentie in Google Ads, word je beter beoordeeld door Google en betaal je minder kosten per klik. Een goede landingspagina bespaart je dus advertentiekosten. 

2BeFresh Vergaderruimte Woonkamer
Diensten Wall of Fame Webshops
Diensten 2BeFresh SEO Optimalisatie woonkamer
Reviews

Dit zeggen onze klanten

Ervaringen zijn tegenwoordig zo enorm belangrijk! Daarom raden wij al onze klanten aan om deze te verzamelen en te delen. Wij doen dat ook!

Je wilt toch graag weten wat jouw voorgangers vonden van een product of dienstverlening? Hier zie je enkele van deze reacties.

Wouter Post van Internetbureau 2BeFresh
Vrijblijvend advies

Weten hoe jij online kan scoren?

Kom in contact met onze altijd vrolijke Wouter. Hij neemt je maar wat graag mee langs de mogelijkheden omtrent online marketing, conversie optimalisatie en meer...