Landingspagina’s

Home  /  Landingspagina’s

Landingspagina’s van 2BeFresh

Landingspagina’s zijn pagina’s waar potentiële klanten op terecht komen (landen) wanneer ze gebruik maken van een zoekmachine, klikken op een online advertentie of een campagne op Social Media. Klanten die gericht zoeken op producten of diensten die jij hen te bieden hebt. Via zo’n landingspagina kun je hen aanzetten tot het doen van een aankoop, kun je ervoor zorgen dat ze informatie aanvragen of zich inschrijven voor de nieuwsbrief bijvoorbeeld. Het is de ideale manier om gratis klanten te werven, of leads te genereren.

Wat is het doel van landingspagina’s?

Het doel van een landingspagina is niet om zo veel mogelijk bezoekers binnen te halen, maar om de juiste bezoekers binnen te halen. Want wanneer je de juiste bezoekers binnenhaalt, is de kans groot dat ze overgaan tot het doen van een aankoop of een andere actie zoals hierboven genoemd. Je gebruikt landingspagina’s om een product of dienst te promoten.

Bij een landingspagina is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de bezoeker actie onderneemt. Voorkom dat je bezoeker de pagina doorneemt en dan jouw website weer verlaat. Dit kun je doen door een duidelijke call-to-action op de pagina te plaatsen. Een call-to-action is een knop waardoor de bezoeker een handeling makkelijk kan uitvoeren. Het is belangrijk dat deze opvalt op de pagina, zodat de bezoeker met één druk op de knop actie kan ondernemen. 

landingspagina's
landingspagina's

Meer conversie

Door het gebruik van landingspagina’s zorg je ervoor dat er meer conversie is op je website. Omdat dit specifieke pagina’s zijn waar bezoekers op terecht komen omdat ze bewust zoeken naar datgene wat er op de pagina staat. Aan de hand van hun zoekopdracht zal jouw landingspagina verschijnen op Google. zullen er minder afhakers zijn en meer bezoekers zijn die overgaan tot actie.

Lagere kosten

Wanneer je relevante landingspagina’s hebt die aansluiten op je advertentie in Google Adwords, word je beter beoordeeld door Google en betaal je minder kosten per klik. Een goede landingspagina bespaart je dus advertentiekosten. 

Vrijblijvend advies van onze Wouter?

Wil jij ook meer klanten bereiken via het internet? Maak een afspraak met Wouter Post van internetbureau 2BeFresh en krijg vrijblijvend advies over hoe jouw bedrijf online naar het volgende niveau kan.
Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Onze tevreden klanten

Elke dag werken wij met ons team voor hele mooie opdrachtgevers. Hieronder lichten we er een aantal uit.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Op zoek naar een (nieuwe) webshop? Of gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.