E-mail via GSuite

Home  /  E-mail oplossingen  /  E-mail via GSuite

Professionele e-mailoplossing

Een professionele e-mailomgeving straalt professionaliteit uit naar klanten, naast dit grote pluspunt is het ook een voordeel dat je beschermd bent tegen spam, dataverlies en dergelijke aangezien Google GSuite je data beschermt met hun krachtige servers. De GSuite oplossing biedt veel mogelijkheden voor teams, onderdeel van dit pakket is een Google Drive omgeving (vanaf 30 GB tot onbeperkt), gedeelde agenda’s, uitgebreide beheermogelijkheden en de mogelijkheid om gezamenlijk aan documenten te werken.

Waarom GSuite?

Er zitten een paar grote voordelen aan GSuite van Google, de grootste voordelen zijn de lage kosten & het samenwerken.

Kosten

De prijzen van Google GSuite starten vanaf €4 per gebruiker per maand, dit pakket is ruim voldoende voor de meeste bedrijven, voor uitgebreidere gebruikers die onbeperkt opslag willen is de prijs €8 per gebruiker per maand.
Deze kosten zijn exclusief het overzetten en inregelen van de mail, deze kosten zijn eenmalig en zijn per bedrijf verschillend, deze kosten kunnen, zodra de werkzaamheden inzichtelijk zijn, worden ingeschat.

Vrijblijvend advies van onze Wouter?

Meer doen met GSuite? Maak een afspraak met Wouter Post van internetbureau 2BeFresh en krijg vrijblijvend advies over onze oplossingen in combinatie met Google GSuite.
Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Onze tevreden klanten

Elke dag werken wij met ons team voor hele mooie opdrachtgevers. Hieronder lichten we er een aantal uit.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Wil jij online groeien? Of gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.