Uitgelicht Showcase Rijschool van Bemmel
Op weg naar nummer 1

Showcase Rijschool van Bemmel

In deze showcase kijken we naar Rijschool van Bemmel uit IJsselstein. Eén van de grootste rijscholen in de regio en onderweg om de grootste te worden. Voor Auto, Motor, Aanhanger, Scooter & Heftruck lessen moet je bij Rijschool van Bemmel zijn.

Met al die groeiplannen was Rijschool van Bemmel op zoek naar een partij die ze kon begeleiden om online dezelfde groei door te maken als ze offline doen. In 2014 hebben ze daarom voor Internetbureau 2BeFresh gekozen. Onder het motto samen groeien zijn we een samenwerking aangegaan die jaar na jaar groter wordt.

Rijschool van Bemmel Project 2BeFresh
Lead genereren van Bemmel
Landingspagina website van Bemmel
Showcase 2BeFresh Rijschool van Bemmel
van Bemmel 2BeFresh showcase
Showcases 2BeFresh van Bemmel
muis logo 2befresh
Meten = weten

Zoekwoordenonderzoek

Een zoekwoordenonderzoek wordt steeds belangrijker als we kijken naar SEO. Met veel concurrentie en steeds hogere eisen vanuit Google is het belangrijk om je direct in de juiste keywords vast te bijten.

Zoekwoorden analyse rijschool
marketing logo 2befresh
Trechter richting conversie

Meer verkeer & meer aanmeldingen

Wanneer eenmaal duidelijk is dat 1 op de zoveel bezoekers zich inschrijft, is het van belang om het aantal bezoekers naar de website te verhogen. Zo kunnen nog meer consumenten kennismaken met de kwaliteit van Rijschool van Bemmel.

Alle acties en handelingen die wij uitgevoerd hebben en nog uitvoeren hebben uiteindelijk geleid tot een groei van 25% – 40% op online vlak per jaar.

icon logo 2befresh
Content & UX Design

Landingspagina’s + Call2Action

Na het onderzoek is de website verder ingericht met de juiste content. Potentiële klanten moeten precies vinden wat ze nodig hebben. Denk hierbij aan werkgebied, reviews, opleidingen en verdere informatie.

Klanten moeten snel contact kunnen opnemen! Elke pagina heeft daarom onderaan links naar het inschrijfsysteem. Deze formulieren komen rechtstreeks bij Rijschool van Bemmel in hun Plango systeem. Zo is er geen werk met de hand meer vereist via de website.

Kom in contact met 2BeFresh
Vrijblijvend advies

Weten hoe jij online kan scoren?

Maak een afspraak via onze contactpagina of laat je gegevens achter.