Showcase – Rijschool van Bemmel

Home  /  Showcase – Rijschool van Bemmel

Op weg naar de nummer 1 Rijschool in de regio Utrecht

In deze showcase kijken we naar Rijschool van Bemmel uit IJsselstein. Eén van de grootste rijscholen in de regio en onderweg om de grootste te worden.
Voor Auto, Motor, Aanhanger, Scooter & Heftruck lessen moet je bij Rijschool van Bemmel zijn.

Met al die groeiplannen was Rijschool van Bemmel op zoek naar een partij die ze kon begeleiden om online dezelfde groei door te maken als ze offline doen. In 2014 hebben ze daarom voor Internetbureau 2BeFresh gekozen. Onder het motto samen groeien zijn we een samenwerking aangegaan die jaar na jaar groter wordt.

De website is voor Rijschool van Bemmel de belangrijkste bron van nieuwe klanten, ruim 75% van de bezoekers van de website komt binnen via Google, SEO is dus 1 van de belangrijkste bronnen van bezoekers, daarom zetten wij samen met Rijschool van Bemmel hier vol op in.

Het strijdplan: Een strategie die bijdraagt aan de groeiplannen van Rijschool van Bemmel waarmee de investering dubbel en dwars wordt terugverdiend – Challenge accepted!

Doelstelling

Stapje voor stapje groeien naar meer auto’s

Resultaat

25%-40% online groei per jaar.

Nieuwe website

In 2014 bouwden we de eerste website voor Rijschool van Bemmel, in 2019 was het tijd voor een nieuwe, eind van 2019 hebben we de site vernieuwd zodat deze klaar was voor weer 5 jaar scoren in Google.

Aandachtspunten voor de vernieuwing waren:

  • Pagina structuur t.b.v. SEO
  • Gebruik van nieuwe foto’s & modernere site
  • Betere mobiele optimalisatie
  • Een goede basis voor de toekomst

Zoekwoordenonderzoek

Een zoekwoordenonderzoek wordt steeds belangrijker als we kijken naar SEO. Met veel concurrentie en steeds hogere eisen vanuit Google is het belangrijk om je direct in de juiste keywords vast te bijten.

Arrow3 2BeFresh

Meer verkeer & meer aanmeldingen

Wanneer eenmaal duidelijk is dat 1 op de zoveel bezoekers zich inschrijft is het van belang om het aantal bezoekers naar de website te verhogen zodat nog meer consumenten kennis kunnen maken met de kwaliteit van Rijschool van Bemmel.

Alle acties en handelingen die wij uitgevoerd hebben en nog uitvoeren hebben uiteindelijk geleid tot een groei van 25%-40% op online vlak per jaar.

Landingspagina’s + Call2Action

Na het onderzoek is de website hier verder op ingericht met de juiste content. Potentiële klanten moeten precies vinden wat ze nodig hebben. Denk hierbij aan werkgebied, reviews, opleidingen en verdere informatie.

Klanten moeten snel contact kunnen opnemen! Elke pagina heeft daarom onderaan links naar het inschrijfsysteem. Deze formulieren komen rechtstreeks bij Rijschool van Bemmel in hun Plango systeem. Zo is er geen werk met de hand meer vereist via de website.

Net als Rijschool van Bemmel meer verdienen met je website?

marketing-op-maat

Marketing op Maat van 2BeFresh

Rijschool van Bemmel maakt gebruik van Marketing op Maat met focus op SEO, een dienst met veel voordelen! Binnen marketing op maat kijken wij samen met onze klanten naar de online kansen en doelstellingen. Aan de hand hiervan komen wij met een strategie passend bij het budget van de klant. Denk hierbij aan online vindbaarheid, technische ondersteuning, Social Media en online adverteren.

Marketing op Maat start vanaf 2 uur per maand.

Vrijblijvend advies van onze Wouter?

Wil jij ook meer klanten bereiken via het internet? Maak een afspraak met Wouter Post van internetbureau 2BeFresh en krijg vrijblijvend advies over hoe jouw bedrijf online naar het volgende niveau kan.
Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Onze tevreden klanten

Elke dag werken wij met ons team voor hele mooie opdrachtgevers. Hieronder lichten we er een aantal uit.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Wil jij online groeien? Of gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.