taxatie-woning
WordPress & Realworks

Elementor & Maatwerk design

Van Oord Makelaardij was al klant bij ons en maakt gebruik van Marketing op Maat. Een nieuwe website was in aantocht. Het design was al gemaakt, maar ze zochten nog een partij om de site daadwerkelijk te bouwen. Dat leek ons wel een uitdagende klus en dat was het ook. Maar… de klus is inmiddels geklaard.

Met de page builder Elementor kun je waanzinnige designs bouwen. Je moet echter wel weten wat je doet. Daarnaast gaat bijna elke WordPress website wel gepaard met technische wensen vanuit onze klanten. Hier was de uitdaging niet het design omzetten naar een website. Er moest nog wel meer gebeuren om deze website live te plaatsen.

Koppeling Realworks .

Bij het bouwen van een website beginnen wij graag met de moeilijkste elementen. In dit geval het koppelen met Realworks. Met deze software beheren 80% van de makelaars in Nederland hun woningaanbod. Alle gegevens van een woning of object zijn hier gebundeld. Maar hoe gebruik je deze data online?

Eigenlijk wil je als makelaar een soort Funda creƫren op je eigen website. Nou, dat is mogelijk! Kijk maar eens bij het aanbod van Van Oord. Alle informatie die je vervolgens ziet op een woningpagina is automatisch uit Realworks ingeladen. Let wel, staat het in Realworks niet goed dan staat dit ook op je website.

waar-kunnen-we-jou-mee-helpen
marketing logo 2befresh
Nooit meer handwerk

Foto’s, video & 360 graden

De laatste uitdaging uit de lijst; hoe geef je per object zoveel content weer? En vooral hoe laat je het goed smoelen. Daarvoor heb je developers nodig. Deze hebben wij deels in huis en daarnaast nog enkele uit de flexibele schil.

Na wat puzzelen vielen de stukjes op z’n plek. Alle afbeeldingen, plattegronden, video’s en 360 graden foto’s worden per woning/pand weergegeven. Deze worden automatisch in de mediabibliotheek van WordPress geplaatst. Video’s en 360 graden afbeeldingen worden getoond vanaf Realworks.

Kom in contact met 2BeFresh
Vrijblijvend advies

Weten hoe jij online kan scoren?

Maak een afspraak via onze contactpagina of laat je gegevens achter.