Adverteren op Google (SEA)

Zoekmachine adverteren van 2BeFresh

Het bereiken van nieuwe klanten wordt kinderspel met Google Adwords. Wij van 2BeFresh zijn gespecialiseerd in Google Adwords en helpen je graag verder met het gebruiken van Adwords. Adverteren via Adwords zorgt niet alleen er voor dat je bovenaan staat in Google, maar ook dat je opvalt tussen potentiële klanten die op zoek zijn naar een product of dienst.

Landingspagina’s

Om te zorgen dat je bezoekers die klikken op de advertenties via Adwords ook daadwerkelijk op je website blijven, is het van belang om goede landingspagina’s te schrijven. Een landingspagina is een pagina met informatie over een product of dienst die aansluit bij de advertentie die geplaatst is op Adwords. Een goed voorbeeld hiervan zij rijscholen. Als je zoekt op Rijschool Utrecht, zal je alleen maar pagina’s tegenkomen die over deze specifieke zoekopdracht gaan. 

Maak een vrijblijvende afspraak met Stef van 2BeFresh

Wil jij ook meer klanten bereiken via het internet? Maak een afspraak met Stef Lindeman van internetbureau 2BeFresh en krijg vrijblijvend advies over hoe jouw bedrijf online naar het volgende niveau kan.
Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Onze tevreden klanten

Elke dag werken wij met ons team voor hele mooie opdrachtgevers. Hieronder lichten we er een aantal uit.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Bovenaan in de Google door te adverteren? Of gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.