Adverteren op Google (SEA)

Home  /  Adverteren op Google (SEA)

Zoekmachine adverteren van 2BeFresh

Het bereiken van nieuwe klanten wordt kinderspel met Google Adwords. Wij van 2BeFresh zijn gespecialiseerd in Google Adwords en helpen je graag verder met het gebruiken van Adwords. Adverteren via Adwords zorgt er niet alleen voor dat je bovenaan staat in Google, maar ook dat je opvalt tussen potentiële klanten die op zoek zijn naar een product of dienst. Google Adwords zorgt ervoor dat je naamsbekendheid vergroot wordt en dat er meer verkeer op je website komt. Dat leidt weer tot meer conversie op je website.

Google is de meestgebruikte zoekmachine in Nederland en daarom is het slim om gebruik te maken van Google Adwords. Je wilt natuurlijk beter vindbaar worden en dat kan met behulp van Adwords. Het voordeel van Google Adwords is dat je toegang hebt tot uitgebreide informatie over je advertentie. Wanneer je Google Adwords koppelt met Google Analytics, dan word je advertentie helemaal uitgemeten en heb je toegang tot al deze informatie. Je kunt heel eenvoudig zelf de resultaten meten van je advertentie. Daarnaast bepaal je zelf de kosten, omdat je zelf een advertentiebudget kunt instellen. Wat fijn is aan Google Adwords, is dat je tussentijds je advertentie kunt aanpassen. 

Adverteren-op-Google
Adverteren-op-Google

Landingspagina’s

Om te zorgen dat je bezoekers die op de advertenties via Adwords klikken ook daadwerkelijk op je website blijven, is het van belang om goede landingspagina’s te schrijven. Een landingspagina is een pagina met informatie over een product of dienst die aansluit bij de advertentie die geplaatst is op Adwords. De bezoekers “landen” als het ware via de zoekopdracht in Google op deze pagina’s. Een goed voorbeeld hiervan is rijscholen. Als je zoekt op Rijschool Utrecht, zul je alleen maar pagina’s tegenkomen die over deze specifieke zoekopdracht gaan.

Vrijblijvend advies van onze Wouter?

Wil jij ook meer klanten bereiken via het internet? Maak een afspraak met Wouter Post van internetbureau 2BeFresh en krijg vrijblijvend advies over hoe jouw bedrijf online naar het volgende niveau kan.
Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Onze tevreden klanten

Elke dag werken wij met ons team voor hele mooie opdrachtgevers. Hieronder lichten we er een aantal uit.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Bovenaan in de Google door te adverteren? Of gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.