Pand 2BeFresh Internetbureau IJsselstein
Search Engine Advertaising

Adverteren op Google (SEA)

Het bereiken van nieuwe klanten wordt kinderspel met Google Ads. Wij van 2BeFresh zijn gespecialiseerd in adverteren op Google en helpen je graag verder met het gebruiken van Ads. Door te adverteren zorg je er niet alleen voor dat je bovenaan staat in Google, maar ook dat je opvalt bij potentiële klanten die op zoek zijn naar een product of dienst. Google Ads zorgt ervoor dat je naamsbekendheid vergroot wordt en dat er meer verkeer op je website komt. En dat leidt weer tot meer conversies.

Zoekmachine adverteren van 2BeFresh

Google is de meestgebruikte zoekmachine in Nederland en daarom is het slim om gebruik te maken van Google Ads. Je wilt natuurlijk beter vindbaar worden en dat kan met door te adverteren in de zoekmachines. Het voordeel van Ads is dat je toegang hebt tot uitgebreide informatie over je advertenties. Wanneer je Ads koppelt met Google Analytics, dan wordt je advertentie helemaal uitgemeten en kun je al deze informatie inzien. Daardoor kun je heel eenvoudig zelf de resultaten van je advertentie meten. Bovendien bepaal je zelf hoeveel je aan de advertentie wilt uitgeven. Wat ook fijn is aan Ads: je kunt tussentijds, wanneer je maar wilt, je advertenties aanpassen.

Adverteren op Google
Adverteren op Google door 2BeFresh

Landingspagina’s

Om te zorgen dat bezoekers die op de advertenties via Ads klikken ook daadwerkelijk op je website blijven, is het van belang om goede landingspagina’s te schrijven. Een landingspagina is een pagina met informatie over een product of dienst die aansluit bij de advertentie die geplaatst is in de zoekresultaten. De bezoekers “landen” als het ware via de zoekopdracht in Google op deze pagina’s. Een goed voorbeeld hiervan is de zoekopdracht ‘rijscholen’. Als je zoekt op ‘Rijschool Utrecht’, zul je alleen maar pagina’s tegenkomen die over deze specifieke zoekopdracht gaan.

2BeFresh Vergaderruimte Woonkamer
Diensten Wall of Fame Webshops
Diensten 2BeFresh SEO Optimalisatie woonkamer
Reviews

Dit zeggen onze klanten

Ervaringen zijn tegenwoordig zo enorm belangrijk! Daarom raden wij al onze klanten aan om deze te verzamelen en te delen. Wij doen dat ook!

Je wilt toch graag weten wat jouw voorgangers vonden van een product of dienstverlening? Hier zie je enkele van deze reacties.

Kom in contact met 2BeFresh
Vrijblijvend advies

Weten hoe jij online kan scoren?

Maak een afspraak via onze contactpagina of laat je gegevens achter.