LinkedIn marketing

Home  /  LinkedIn marketing

LinkedIn Marketing van 2BeFresh

Met jouw bedrijf adverteren op LinkedIn is een effectieve manier om jouw boodschap onder de aandacht te brengen van professionals. De kosten voor LinkedIn zijn relatief duur in verhouding tot andere online kanalen. Dit komt door de uitgebreide mogelijkheden om professionals te targetten. Op LinkedIn kunnen we dankzij de uitgebreide profielen relatief eenvoudig jouw ideale doelgroep samenstellen.

Waarom LinkedIn marketing gebruiken?

Hoewel LinkedIn minder actief gebruikt wordt dan bijvoorbeeld Facebook en twitter, heeft LinkedIn een hogere betrokkenheid. Daarom is het als bedrijf zeker goed om gebruik te maken van dit platform. LinkedIn marketing biedt veel manieren om de conversie te verhogen. Je kunt jouw organisatie presenteren met woorden en met beelden. Omdat er lang niet zoveel content geplaatst wordt als op andere social media kanalen, heb je meer kans dat jouw connecties jouw content zien. Wanneer je content plaats biedt LinkedIn de mogelijkheid om te zien hoe vaak jouw bericht bekeken is en hoe vaak erop geklikt is. 

Verder kun je LinkedIn ook gebruiken voor het plaatsen van vacatures, dit is wel tegen betaling. Het sollicitatieproces wordt een stuk eenvoudiger gemaakt door LinkedIn. Gebruikers kunnen met hun LinkedIn profiel solliciteren, waardoor het niet alleen eenvoudiger maar ook sneller is.

linkedin-marketing

Vrijblijvend advies van onze Wouter?

Wil jij ook meer klanten bereiken via het internet? Maak een afspraak met Wouter Post van internetbureau 2BeFresh en krijg vrijblijvend advies over hoe jouw bedrijf online naar het volgende niveau kan.
Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Onze tevreden klanten

Elke dag werken wij met ons team voor hele mooie opdrachtgevers. Hieronder lichten we er een aantal uit.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Kunnen wij je helpen met groeien op LinkedIn? Of wil je gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.