Pand 2BeFresh Internetbureau IJsselstein
LinkedIn Marketing van 2BeFresh

LinkedIn marketing

Als bedrijf adverteren op LinkedIn is een effectieve manier om jouw boodschap onder de aandacht te brengen bij professionals. De kosten voor LinkedIn zijn relatief duur in verhouding tot andere online kanalen. Dit komt door de uitgebreide mogelijkheden om professionals te targeten. Met LinkedIn marketing kunnen we dankzij de uitgebreide profielen relatief eenvoudig jouw ideale doelgroep samenstellen.

Waarom LinkedIn marketing gebruiken?

Hoewel LinkedIn minder actief gebruikt wordt dan bijvoorbeeld Facebook en Twitter, heeft LinkedIn een hogere betrokkenheid. Daarom is het als bedrijf zeker goed om gebruik te maken van dit platform. LinkedIn marketing biedt veel manieren om de conversie te verhogen. Je kunt jouw organisatie presenteren met woorden en met beelden. Omdat er lang niet zoveel content geplaatst wordt als op andere social media kanalen, heb je meer kans dat je connecties jouw content zien. Wanneer je content plaats, biedt LinkedIn de mogelijkheid om te zien hoe vaak jouw bericht bekeken is en hoe vaak erop geklikt is. 

Verder kun je LinkedIn ook gebruiken voor het plaatsen van vacatures. Let op: dit is wel tegen betaling. Het sollicitatieproces wordt een stuk eenvoudiger gemaakt door LinkedIn. Gebruikers kunnen met hun profiel solliciteren, waardoor het niet alleen eenvoudiger maar ook sneller is.

LinkedIn Marketing
2BeFresh Vergaderruimte Woonkamer
Diensten Wall of Fame Webshops
Diensten 2BeFresh SEO Optimalisatie woonkamer
Reviews

Dit zeggen onze klanten

Ervaringen zijn tegenwoordig zo enorm belangrijk! Daarom raden wij al onze klanten aan om deze te verzamelen en te delen. Wij doen dat ook!

Je wilt toch graag weten wat jouw voorgangers vonden van een product of dienstverlening? Hier zie je enkele van deze reacties.

Kom in contact met 2BeFresh
Vrijblijvend advies

Weten hoe jij online kan scoren?

Maak een afspraak via onze contactpagina of laat je gegevens achter.