Marketing op Maat

Home  /  Marketing op Maat

Het volledige online pakket voor elk budget.

Wanneer je aan het ondernemen bent dan is (online) marketing heel belangrijk, maar vaak iets waar niet veel budget voor over is. Daarom komen wij met Marketing op Maat!

Bij Marketing op Maat ontvang je de beste prijs-kwaliteit verhouding op online marketing gebied.

Hoe gaat dit in zijn werk?

We spreken vooraf een maandelijks aantal uren af dat we aan jouw project gaan besteden. Deze uren besteden we elke maand anders, zo optimaliseren we bijvoorbeeld in maand 1 jouw website technisch en gaan we in maand 2 vol inzetten op Facebook. De indeling van de tijd per onderdeel bepalen we gezamenlijk elke maand zodat we het beste voor jouw bedrijf uit de tijd halen.

Het voordeel van Marketing op Maat is dat je altijd het beste uit het (online) marketingbudget haalt & je op deze manier het snelste groeit.

De Marketing op Maat mogelijkheden starten vanaf 2 uur per maand.

marketing-op-maat
marketing-op-maat

Zoekmachine optimalisatie van 2BeFresh

Voor veel bedrijven is het belangrijk om buiten de vaste klantenkring te kijken, op zoek naar potentiële klanten. Maar, hoe zorg je dat deze klanten jouw bedrijf vinden? Hoe kom je tussen de zoekresultaten waar deze potentiële klanten op zoeken? Dit is een ingewikkeld proces waar wij graag bij willen helpen. Samen bekijken we de mogelijkheden om meer consumenten te bereiken.

Zoekmachine optimalisatie, vertaald van Search Engine Optimalisation (SEO), bestaat uit meerdere facetten. Het optimaliseren van de huidige pagina’s en het aanmaken van landingspagina’s zijn hiervan de belangrijkste. Welke vorm van SEO voor jouw website mogelijk is hangt af van hoe de website is opgebouwd. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Facebookmarketing van 2BeFresh

Bij 2BeFresh weten we hoe we campagnes moeten aanpakken en jouw merk of product moeten presenteren. Wij hanteren twee principes bij het plaatsen van sociale content. Ten eerste, moet de content leuk zijn voor de gebruiker. Ten tweede, moet de content meerwaarde bieden voor zowel gebruiker als ondernemer. Op deze manier, met gebruik van deze twee principes, vergroten we het aantal likes en volgers van jouw pagina. Daarnaast creëert het fans van jouw producten of diensten.

marketing-op-maat
marketing-op-maat

Zoekmachine adverteren van 2BeFresh

Het bereiken van nieuwe klanten wordt kinderspel met Google Adwords. Wij van 2BeFresh zijn gespecialiseerd in Google Adwords en helpen je graag verder met het gebruiken van Adwords. Adverteren via Adwords zorgt niet alleen er voor dat je bovenaan staat in Google, maar ook dat je opvalt tussen potentiële klanten die op zoek zijn naar een product of dienst.

Vrijblijvend advies van onze Wouter?

Wil jij ook meer klanten bereiken via het internet? Maak een afspraak met Wouter Post van internetbureau 2BeFresh en krijg vrijblijvend advies over hoe jouw bedrijf online naar het volgende niveau kan.
Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Onze tevreden klanten

Elke dag werken wij met ons team voor hele mooie opdrachtgevers. Hieronder lichten we er een aantal uit.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Wil jij online groeien? Of gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.