Pand 2BeFresh Internetbureau IJsselstein
Het volledige online pakket voor elk budget

Marketing op Maat

Wanneer je aan het ondernemen bent dan is (online) marketing heel belangrijk, maar vaak iets waar niet veel budget voor over is. Daarom komen wij met Marketing op Maat!

Bij Marketing op Maat ontvang je de beste prijs-kwaliteitverhouding op online marketing gebied.

Hoe werkt Marketing op Maat?

We spreken vooraf een maandelijks aantal uren af dat we aan jouw project gaan besteden. Deze uren besteden we elke maand anders. Zo voeren we in maand 1 bijvoorbeeld technische optimalisaties door aan jouw website en gaan we in maand 2 vol inzetten op Facebook. De indeling van de tijd per onderdeel bepalen we elke maand gezamenlijk zodat we het beste voor jouw bedrijf uit de tijd halen.

Het voordeel van Marketing op Maat is dat je altijd het beste uit het (online) marketingbudget haalt en je op deze manier het snelste groeit.

De Marketing op Maat mogelijkheden starten vanaf 8 uur per maand.

Marketing op Maat bij 2BeFresh
SEO marketing op maat

Zoekmachine optimalisatie van 2BeFresh

Voor veel bedrijven is het belangrijk om buiten de vaste klantenkring te kijken, op zoek naar potentiële klanten. Maar hoe zorg je dat deze klanten jouw bedrijf vinden? Hoe kom je tussen de zoekresultaten waar deze potentiële klanten op zoeken? Dit is een ingewikkeld proces waar wij graag bij willen helpen. Samen bekijken we de mogelijkheden om meer consumenten te bereiken.

Zoekmachine optimalisatie, vertaald van Search Engine Optimalisation (SEO), bestaat uit meerdere facetten. Het optimaliseren van de huidige pagina’s en het aanmaken van (nieuwe) landingspagina’s zijn hiervan de belangrijkste. Welke vorm van SEO voor jouw website mogelijk is, hangt af van hoe de website is opgebouwd. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Facebookmarketing van 2BeFresh

Bij 2BeFresh weten we hoe we campagnes moeten aanpakken en jouw merk of product moeten presenteren. Wij hanteren twee principes bij het plaatsen van sociale content. Ten eerste moet de content leuk zijn voor de gebruiker. Ten tweede is het belangrijk dat de content meerwaarde biedt voor zowel de gebruiker als de ondernemer.

Op deze manier, met gebruik van deze twee principes, vergroten we het aantal likes en volgers van jouw pagina. Daarnaast creëert het fans van jouw producten of diensten.

Facebookmarketing Marketing op Maat
SEA marketing op maat

Zoekmachine adverteren van 2BeFresh

Het bereiken van nieuwe klanten wordt kinderspel met Google Ads. Wij van 2BeFresh zijn gespecialiseerd in het adverteren op Google en helpen je graag verder met het gebruiken van Ads.

Het inzetten van advertenties zorgt er niet alleen voor dat je bovenaan staat in Google, maar ook dat je opvalt bij potentiële klanten die op zoek zijn naar een product of dienst.

2BeFresh Vergaderruimte Woonkamer
Diensten Wall of Fame Webshops
Diensten 2BeFresh SEO Optimalisatie woonkamer
Reviews

Dit zeggen onze klanten

Ervaringen zijn tegenwoordig zo enorm belangrijk! Daarom raden wij al onze klanten aan om deze te verzamelen en te delen. Wij doen dat ook!

Je wilt toch graag weten wat jouw voorgangers vonden van een product of dienstverlening? Hier zie je enkele van deze reacties.

Wouter Post van Internetbureau 2BeFresh
Vrijblijvend advies

Weten hoe jij online kan scoren?

Kom in contact met onze altijd vrolijke Wouter. Hij neemt je maar wat graag mee langs de mogelijkheden omtrent online marketing, websites, conversie optimalisatie en meer...