Website op maat

Home  /  Website op maat

Een goede website op maat begint hier

Een website is meer dan een mooi uiterlijk. Je wilt gevonden worden door zowel bestaande als nieuwe klanten. Het is hiervoor belangrijk om de website goed op te bouwen. De websites van 2BeFresh zijn zoekmachine vriendelijk, zelf te beheren, gemakkelijk om te bouwen en volledig op maat te maken. We kunnen de website helemaal naar jouw wensen en behoeften aanpassen. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden wanneer je een website op maat wilt laten maken. Wanneer je kiest voor een website op maat, heb je een website met en uniek design en geheel in jouw stijl. 

Onze websites zijn volledig responsive

Dit betekent dat ze volgens het mobile-first principe gebouwd zijn. Dit principe houdt in dat de website gebouwd wordt voor de mobiele telefoon. Achteraf wordt deze bijgesteld voor grotere schermen als tablets en laptops. Op welk modern apparaat je ook naar de website kijkt, hij past zich automatisch aan aan de grootte van het scherm. Dit zorgt ervoor dat onze websites optimaal gebruiksvriendelijk zijn. 

website-op-maat
website-op-maat

Volledig zelf te beheren

Omdat wij weten dat veel klanten niet zitten te wachten op een maandelijkse bijdrage voor het onderhoud aan de website, zorgen wij dat je dit gemakkelijk zelf kunt beheren. Mocht je het liever uit handen geven, dan is deze optie er natuurlijk ook.

Een website op maat voor elk budget

Vaak wordt gedacht dat een website een dure uitgave is, niets is minder waar! Een website is zo duur als je hem zelf maakt. Bij ons betaal je niet voor dingen die je niet nodig hebt! Aan de hand van jouw wensen stellen we een website samen die precies past bij de behoeftes.

De laatste standaarden

De websites die wij opleveren voldoen aan de laatste standaarden. Dit houdt in dat wij gebruik maken van de meest recente technologieën. Deze technologieën zorgen ervoor dat de website nog mooier en sneller werkt.

Vrijblijvend advies van onze Wouter?

Wil jij ook meer klanten bereiken via het internet? Maak een afspraak met Wouter Post van internetbureau 2BeFresh en krijg vrijblijvend advies over hoe jouw bedrijf online naar het volgende niveau kan.
Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Onze tevreden klanten

Elke dag werken wij met ons team voor hele mooie opdrachtgevers. Hieronder lichten we er een aantal uit.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Op zoek naar een (nieuwe) website? Of gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.