Pand 2BeFresh Internetbureau IJsselstein
Een goede website op maat begint hier

Website op maat

Een website is meer dan een mooi uiterlijk. Je wilt gevonden worden door zowel bestaande als nieuwe klanten. Het is hiervoor belangrijk om de website goed op te bouwen. De websites van 2BeFresh zijn zoekmachine vriendelijk, zelf te beheren, gemakkelijk om te bouwen en volledig op maat te maken.

We kunnen de website helemaal naar jouw wensen en behoeften aanpassen. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden wanneer je een website op maat wilt laten maken. Wanneer je kiest voor een website op maat, heb je een website met een uniek design en geheel in jouw stijl. 

Onze websites zijn volledig responsive

Dit betekent dat ze volgens het mobile-first principe gebouwd zijn. Dit principe houdt in dat de website gebouwd wordt voor de mobiele telefoon. Achteraf wordt deze bijgesteld voor grotere schermen als tablets en laptops.

Op welk modern apparaat je ook naar de website kijkt, hij past zich automatisch aan aan de grootte van het scherm. Dit zorgt ervoor dat onze websites optimaal gebruiksvriendelijk zijn. 

website op maat laten bouwen
Website op maat laten maken door 2BeFresh

Volledig zelf te beheren

Omdat wij weten dat veel klanten niet zitten te wachten op een maandelijkse bijdrage voor het onderhoud aan de website, zorgen wij dat je dit gemakkelijk zelf kunt beheren. Mocht je het liever uit handen geven, dan is deze optie er natuurlijk ook.

Een website op maat voor elk budget

Vaak wordt gedacht dat een website een dure uitgave is, maar niets is minder waar! Een website is zo duur als je hem zelf maakt. Bij ons betaal je niet voor dingen die je niet nodig hebt! Aan de hand van jouw wensen stellen we een website samen die precies past bij de behoeftes.

De laatste standaarden

De websites die wij opleveren voldoen aan de laatste standaarden. Dit houdt in dat wij gebruik maken van de meest recente technologieën. Deze technologieën zorgen ervoor dat de website nog mooier en sneller werkt.

2BeFresh Vergaderruimte Woonkamer
Diensten Wall of Fame Webshops
Diensten 2BeFresh SEO Optimalisatie woonkamer
Reviews

Dit zeggen onze klanten

Ervaringen zijn tegenwoordig zo enorm belangrijk! Daarom raden wij al onze klanten aan om deze te verzamelen en te delen. Wij doen dat ook!

Je wilt toch graag weten wat jouw voorgangers vonden van een product of dienstverlening? Hier zie je enkele van deze reacties.

Kom in contact met 2BeFresh
Vrijblijvend advies

Weten hoe jij online kan scoren?

Maak een afspraak via onze contactpagina of laat je gegevens achter.