Podiumfeest sponsoring 2BeFresh
Wie goed doet…

Sponsoring

Wij van Internetbureau 2BeFresh vinden het belangrijk dat lokale initiatieven tot uitvoer kunnen komen, dat talenten zich kunnen ontwikkelen en dat goede doelen mogelijkheden hebben om fondsen te werven. Mede daarom steunen wij jaarlijks diverse initiatieven en events.

Drakenbootfestival IJsselstein

Het bekende Drakenbootfestival komt naar IJsselstein! Aangejaagd door de Rotary club Lopikerwaard wordt dit evenement georganiseerd voor het goede doel; Stichting Leergeld IJsselstein.

Op 8 juni 2024 vind dit evenement plaats bij Marnemoende. Wij mochten ook een steentje bijdragen. Één keer raden…. wij hebben de website gebouwd ;).

Website: www.drakenbootfestival.nl

Onderstaande projecten steunen wij of hebben we door de jaren heen gesteund:

 • Opwarmbal IJsselstein (sinds 2022)
  Het opwarmbal is voor IJsselsteiners een feest van herkenning en de start van het carnavalsseizoen daarom vinden we dit een mooi initiatief om te steunen.
 • Oranjevereniging IJsselstein (sinds 2022)
  De IJsselsteinse Oranjevereniging staat bekend als organisator van Koningsdag, Koningsnacht, 4 & 5 mei. De stichting draait volledig op giften van ondernemers en een kleine subsidie vanuit de gemeente mede daarom hebben we kosteloos een website gebouwd en doen we jaarlijks de gevraagde wijzigingen & upgrades.
 • Badmintonclub Apollo (sinds 2022)
  De IJsselsteinse Badmintonclub is een begrip in de regio, sinds 1971 bestaat de club en heeft een groot aantal actieve leden. Mede hierom vonden wij het belangrijk om de club jaarlijks te ondersteunen met een financiële bijdrage.
 • IJsselstein Live (sinds 2021)
  In de coronapandemie is IJsselstein Live ontstaan als een online livestream feestje, na de pandemie is het blijven bestaan als een event voor livemuziek in IJsselstein. Omdat dit een goed alternatief biedt op het huidige aanbod binnen IJsselstein en het feest zich in een opstartfase begint ondersteunen we dit event graag.
 • Foutezomerfeest (sinds 2021)
  Het Foutezomerfeest vindt al jaren aan het eind van de zomer plaats op het Podiumterrein in IJsselstein. Zonder sponsors zou het evenement niet mogelijk zijn en daarom dragen wij graag een steentje bij.
 • IJVO (sinds 2020)
  Elke IJsselsteiner kent de IJVO en bijna elke IJsselsteiner is er mee opgegroeid. Daarom vinden wij het als lokaal betrokken bedrijf belangrijk om ons steentje bij te dragen.
 • Stichting de Ruilfabriek (sinds 2019)
  Voor Stichting de Ruilfabriek begeleiden we alle online activiteiten. Zo hebben we samen met de stichting een nieuwe website opgezet en begeleiden we waar nodig. Ook hebben we een social media avond georganiseerd om de (startende) ondernemers wegwijs te maken op Facebook, LinkedIn & Instagram.
 • De Grootste Kerstboom (sinds 2019)
  Dit jaar breiden we de website van de Grootste Kerstboom nog verder uit! Het doen van een donatie moet makkelijker worden om ook bij de jongere doelgroep aan te slaan.
 • IJsselsteinloop (sinds 2017)
  Voor de IJsselsteinloop verzorgen wij jaarlijks de online marketing tijdens het evenement & houden we de techniek en de content van de website up to date.
 • IJsselstein 2.0 (sinds 2017)
  Voor IJsselstein 2.0 onderhouden wij de website technisch en verzorgen wij de hosting & domeinnaam.
 • Podiumfestival (2017 – 2022)
  Voor het Podiumfestival (en aanhangende events als het WinterPodium & ReigerPop) ondersteunen wij de organisatie met Online Marketing, de Website, de online kaartverkoop & digitale ondersteuning op locatie tijdens het evenement.
  Na veel voorbereiding gingen helaas de events dit jaar niet door.
 • Stichting4Life (2019)
  Voor Stichting4Life hebben we voor het terugkerende event Diner4Life een website gebouwd & de online marketing verzorgd om meer deelnemers te werven voor Diner4Life.
 • De Windotter (2018)
  Voor Korenmolen De Windotter hebben wij een website gebouwd. De stichting hierachter wordt gerund door een groep enthousiaste vrijwilligers. Omdat de wensen niet toereikend waren voor het beschikbare budget hebben we besloten een deel uit eigen zak te bouwen om zo aan alle wensen van de stichting te voldoen.
 • In Semita (2018)
  Bij het Podiumfestival hebben wij veel samengewerkt met Robbie Bekker, een enthousiaste jonge filmmaker die zich niet laat tegenhouden door de moeilijke tijd die hij gehad heeft. Na een plezierige samenwerking bij eerdere projecten hebben we besloten In Semita te steunen.
 • Roparun Team4U (2017)
  Voor het Roparun Team 313 (Team4U) hebben we een website gebouwd waarmee ze sponsoren konden werven en hun verhaal over waarom ze de Roparun lopen kwijt kunnen.
 • Stichting Chronische Zenuwpijn (2017)
  Voor de Stichting Chronische Zenuwpijn hebben wij een website gesponsord. Chronische Zenuwpijn is een relatief onbekende ziekte die het leven van de patienten zwaar beinvloed. Toen een ambassadeur van de Stichting ons benaderde om een website te bouwen hebben wij deze website gebouwd & gehost. Helaas is door gebrek aan vrijwilligers de Stichting inmiddels opgeheven.
IJVO sponsor 2BeFresh
IJsselsteinloop sponsor 2BeFresh
Sponsoring door 2BeFresh
Podiumfeest sponsor 2BeFresh
2BeFresh Vergaderruimte Woonkamer
Diensten Wall of Fame Webshops
Diensten 2BeFresh SEO Optimalisatie woonkamer
Reviews

Dit zeggen onze klanten

Ervaringen zijn tegenwoordig zo enorm belangrijk! Daarom raden wij al onze klanten aan om deze te verzamelen en te delen. Wij doen dat ook!

Je wilt toch graag weten wat jouw voorgangers vonden van een product of dienstverlening? Hier zie je enkele van deze reacties.

Kom in contact met 2BeFresh
Vrijblijvend advies

Weten hoe jij online kan scoren?

Maak een afspraak via onze contactpagina of laat je gegevens achter.