Webshop

Home  /  Webshop

Webshops van 2BeFresh

Een webshop is je digitale winkel op het internet. Het vormt de plek waar (potentiële) klanten online binnenstappen en rondkijken. Het is dus van belang om je webshop modern en overzichtelijk te houden. 2BeFresh is gespecialiseerd in het bouwen van universele webshops die op meerdere devices beschikbaar zijn.

webshop
webshop

Gemakkelijk zelf je webshop beheren

Producten toevoegen, wijzigen en zelfstandig acties toevoegen, dit zijn maar enkele mogelijkheden met een webshop van 2BeFresh. De webshops die wij opleveren kun je helemaal zelf beheren. Wanneer en wat je verkoopt heb je volledig zelf in de hand en kun je in een paar eenvoudige stappen wijzigen.

Een webshop voor elk budget

Vaak wordt gedacht dat de aanschaf van een webshop een dure uitgave is. Niets is minder waar! Een webshop is zo duur als je hem zelf maakt. Bij ons betaal je niet voor dingen die je niet nodig hebt. Aan de hand van jouw wensen stellen we een website samen, die precies past bij jouw behoeftes.

De laatste standaarden

De webshops die wij opleveren voldoen aan de laatste standaarden. Dit houdt in dat wij gebruik maken van de meest recente technologieën, die er voor zorgen dat de website nog mooier en sneller werkt. Daarnaast kunnen wij je ook helpen om je webshop vindbaar te maken in Google. Want een mooie en goed werkende webshop is fijn, maar als niemand jouw webshop kan vinden heb je er niets aan.

Betaalmethoden

Webshops van 2BeFresh werken met de nieuwste en veiligste betaalmethoden. Accepteer bijvoorbeeld iDeal, Creditcard. PayPal, Bancontact (België) en zelfs Bitcoins.

Vrijblijvend advies van onze Wouter?

Wil jij ook meer klanten bereiken via het internet? Maak een afspraak met Wouter Post van internetbureau 2BeFresh en krijg vrijblijvend advies over hoe jouw bedrijf online naar het volgende niveau kan.
Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Onze tevreden klanten

Elke dag werken wij met ons team voor hele mooie opdrachtgevers. Hieronder lichten we er een aantal uit.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Op zoek naar een (nieuwe) webshop? Of gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.