Over ons

Home  /  Over ons

Wat we doen?

En voor wie?

Verhaal

Wij zijn 2BeFresh en houden ons dagelijks bezig met het optimaliseren van het digitale gezicht van bedrijven. In 2014 begonnen met Social Media beheer, in 2015 met website ontwikkeling en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met een zeer breed online menu. Ons team is flexibel, creatief, jong en dat doet zeker niet af aan de kwaliteit van ons werk. Wij helpen de bakker om de hoek maar ook grote multinationals online verder. Een goed digitaal visitekaartje begint hier!

Gedachte

Wij geloven in maatwerk, onze toepassingen sluiten aan bij wat onze klanten willen. Zo kunnen we de volledige online marketing uit handen nemen, waardoor ondernemers kunnen doen waar zij goed in zijn; ondernemen! Bij ons zijn klanten geen nummer en dat willen wij tot in lengte van dagen zo houden. Resultaat, transparantie en goede zorg staat bij ons hoog op de agenda!

Missie

Begin 2020 hebben we onze missie bijgesteld; we willen het internetbureau zijn met de hoogste klanttevredenheid. Wij streven naar een optimale samenwerking met onze klanten en werken vanuit hun bedrijf en niet vanuit onze organisatie. Geen lange ingewikkelde contracten maar maandelijks opzegbare overeenkomsten. Een samenwerking met 2BeFresh is een open relatie waarin we graag de vrijheid van beide partijen respecteren.