Over ons

Wij bouwen meer dan websites

Dit is Internetbureau 2BeFresh

Projectleider

Online Marketeer

Stagair Online Marketing

Verhaal

2BeFresh is een jong bedrijf dat zich bezighoudt met het optimaliseren van het digitale gezicht van bedrijven. In 2014 is Stef Lindeman gestart met 2BeFresh, na werkzaam geweest te zijn bij de Politie, een Eredivisieclub en een bedrijf in publieke veiligheid. Bij deze drie organisaties heeft Stef sociale media geïntegreerd voor diverse toepassingen. De explosieve groei van sociale media en de onwetendheid voor MKB’ers is de reden geweest om 2BeFresh te starten. Inmiddels is 2BeFresh uitgegroeid tot een organisatie die veel meer doet dan alleen sociale media. Zo zijn wij onder andere gespecialiseerd in websites bouwen, online marketing, leadgeneratie, etc. Wij werken voor multinationals maar ook voor zzp’ers, voor iedereen bieden wij een oplossing op maat.

Gedachte

Wij van 2BeFresh geloven in maatwerk. Onze toepassingen sluiten aan bij wat jij wilt. Zo kunnen we de digitale informatiestromen uit handen nemen, waardoor jij kunt doet wat je het liefste doet: ondernemen! Terwijl jij lekker blijft ondernemen, verzorgen wij bijvoorbeeld de website, sociale media en/of de nieuwsbrief. Natuurlijk is er nog veel meer mogelijk. Kijk wat rond op de website, of bel +31 (0)85-1300643 voor meer informatie!

Missie

Wij streven naar een optimale samenwerking met de klant. Wij werken vanuit de klant en niet vanuit onze organisatie. Jij zoekt een oplossing voor een probleem en wij vinden die oplossing en werken deze uit. Een samenwerking met 2BeFresh is een open relatie waarin we graag de vrijheid van beide partijen respecteren.

2befresh kantoor

Snel, effectief én verstand van zaken. Ook een zeer goede inleving in wat ik als klant wil, en wat ik daarmee wil bereiken.

Dennis van Vliet - CraneContainer/Technische Bouwservice

2BeFresh is zeer creatief & bekwaam! Van social media zijn zij echt op de hoogte. Ze zijn altijd bereikbaar, 24/7 en reageren altijd snel.

Rob van Dijk - BTO

2BeFresh is al jaren onze vaste partner als het gaat om online marketing, ze verzorgen onze sociale media, website & zelfs de online tickets.

Patrick Westland - Podiumfestival
Testimonial Featured Image Testimonial Featured Image Testimonial Featured Image