Pand 2BeFresh Internetbureau IJsselstein
Jouw WordPress website zoals jij hem wilt

WordPress Website

Als ondernemer ken je je klanten als geen ander. Wij snappen dan ook dat je specifieke wensen voor je website hebt. Bij 2BeFresh is nagenoeg alles mogelijk; van reserveringssysteem tot een chat, wij kunnen het leveren.

Het mooie aan onze WordPress websites is dat ze mee kunnen groeien met de organisatie zonder al te veel moeite. Breng je een nieuw product of dienst op de markt? Je website is zo aangepast!

Responsive WordPress website

Waarom een WordPress website?

WordPress is een Content Management Systeem waarmee je zelf heel eenvoudig je website kunt bijhouden. Een ander plaatje, andere tekst of een kleine wijziging is zo gefixt. WordPress is schaalbaar en werkt dus zowel voor kleine als grote organisaties.

Door middel van WooCommerce, een toevoeging voor WordPress, kan een webshop ook gerund worden. Het voordeel van WordPress is dat het steeds verder ontwikkeld wordt. Daarnaast kun je je WordPress website op elk gewenst moment uitbreiden met plugins waardoor de website meer functies heeft.

Wil je goed scoren in Google met je website? Ook daar helpt WordPress je mee. De websites van WordPress zijn zoekmachinevriendelijk en helpt je om goed te scoren in bijvoorbeeld Google. 

2BeFresh Vergaderruimte Woonkamer
Diensten Wall of Fame Webshops
Diensten 2BeFresh SEO Optimalisatie woonkamer
Reviews

Dit zeggen onze klanten

Ervaringen zijn tegenwoordig zo enorm belangrijk! Daarom raden wij al onze klanten aan om deze te verzamelen en te delen. Wij doen dat ook!

Je wilt toch graag weten wat jouw voorgangers vonden van een product of dienstverlening? Hier zie je enkele van deze reacties.

Stef Lindeman van 2BeFresh
Vrijblijvend advies

Weten hoe jij online kan scoren?

Kom in contact met onze altijd scherpe Stef. Hij neemt je maar wat graag mee langs de mogelijkheden omtrent online marketing, conversie optimalisatie en meer...