WordPress Website

Home  /  WordPress Website

Jouw WordPress website zoals jij hem wilt

Als ondernemer ken je je klanten als geen ander. Wij snappen dan ook dat je specifieke wensen voor je website hebt. Bij 2BeFresh is nagenoeg alles mogelijk; van reserveringssysteem tot een chat, wij kunnen het leveren. Het mooie aan onze WordPress websites is dat ze mee kunnen groeien met de organisatie zonder al te veel moeite. Breng je een nieuw product of dienst op de markt? Je website is zo aangepast!

wordpress-website
WordPress-website

Waarom een WordPress website?

WordPress is een Content Management Systeem waarmee je zelf heel eenvoudig je website kunt bijhouden. Een ander plaatje, andere tekst of een kleine wijziging is zo gefixt. WordPress is schaalbaar en werkt dus zowel voor kleine als grote organisaties. Door middel van WooCommerce, een toevoeging voor WordPress, kan een webshop ook gerund worden. Het voordeel van WordPress is dat het steeds verder ontwikkeld wordt. Daarnaast kun je, je WordPress website op elk gewenst moment uitbreiden met plugins waardoor de website meer functies heeft.

Wil je goed scoren in Google met je website? Ook daar helpt WordPress je mee. De websites van WordPress zijn zoekmachinevriendelijk en helpt je om goed te scoren in bijvoorbeeld Google. 

Vrijblijvend advies van onze Wouter?

Wil jij ook meer klanten bereiken via het internet? Maak een afspraak met Wouter Post van internetbureau 2BeFresh en krijg vrijblijvend advies over hoe jouw bedrijf online naar het volgende niveau kan.
Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Onze tevreden klanten

Elke dag werken wij met ons team voor hele mooie opdrachtgevers. Hieronder lichten we er een aantal uit.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Op zoek naar een (nieuwe) WordPress website? Of gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.