Pand 2BeFresh Internetbureau IJsselstein
Hoe staat je website er online voor?

Website scan

Een website is de basis van je online vindbaarheid. Echter, een website is vaak maar een klein deel van hoe je er online voor staat. Een website scan kan dan ook veel informatie bieden.

Naast de fysieke website, zijn er ook een boel extra dingen die de vindbaarheid van de website bepalen, zoals de tijd dat een bezoeker op de website doorbrengt en waar hij/zij op klikt. Kort gezegd is de website scan een soort APK voor je website.

Website scan laten doen door 2BeFresh

Hoe het werkt

Tijdens een website scan geven we onder andere antwoord op de volgende vragen:

  • Werkt alles op je website?
  • Hoe scoort je website in Google en hoe beoordeeld Google je website?
  • Hoe scoort je website ten opzichte van concurrenten?
  • Hoe surfen bezoekers over je website?
  • Is de website snel genoeg?
  • Is de server waar op de website staat snel genoeg?
  • Werkt en oogt de website professioneel?

Dit en nog veel meer vragen verwerken wij in een rapport. We eindigen dit rapport met een advies hoe je je website kunt verbeteren om meer mensen te bereiken en betere conversies te behalen op je website. 

Aanvullend kunnen we ook de campagnes op Sociale Media & de aanmelding bij Google Business meenemen in de scan. Zo heb je een compleet beeld van hoe je online presteert.

2BeFresh Vergaderruimte Woonkamer
Diensten Wall of Fame Webshops
Diensten 2BeFresh SEO Optimalisatie woonkamer
Reviews

Dit zeggen onze klanten

Ervaringen zijn tegenwoordig zo enorm belangrijk! Daarom raden wij al onze klanten aan om deze te verzamelen en te delen. Wij doen dat ook!

Je wilt toch graag weten wat jouw voorgangers vonden van een product of dienstverlening? Hier zie je enkele van deze reacties.

Wouter Post van Internetbureau 2BeFresh
Vrijblijvend advies

Weten hoe jij online kan scoren?

Kom in contact met onze altijd vrolijke Wouter. Hij neemt je maar wat graag mee langs de mogelijkheden omtrent online marketing, conversie optimalisatie en meer...