E-mailmarketing

Bereik je vaste klanten nog makkelijker!

Verbind klanten aan je bedrijf door een nieuwsbrief te versturen, onderzoeken wijzen uit dat e-mailmarketing één van de hoogste conversieratio behaald in online marketing.

Het verzamelen van mailadressen

Misschien heb je al een klantenbestand met mailadressen opgebouwd welke je mag gebruiken voor het versturen van een nieuwsbrief, zo niet dan zijn er verschillende manieren om je klanten zich te laten aanmelden voor de nieuwsbrief. We lichten graag enkele manieren toe. Let op, er zijn diverse wetten en regels voor e-mailmarketing.

Opmaak

Wanneer je een nieuwsbrief wilt gaan versturen is het van belang dat deze nieuwsbrief er verzorgd uitziet. Het uiterlijk van de nieuwsbrief bepaald namelijk mede of mensen de mail direct naar de prullenbak slepen of dat ze de mail daadwerkelijk gaan lezen.

Wet & Regelgeving

Het verzenden van een nieuwsbrief mag niet zomaar, klanten en geïnteresseerden moeten zich zelf hebben ingeschreven en er moet altijd een mogelijkheid zijn om je uit te schrijven, indien dit niet het geval is kun je een dikke boete krijgen van de overheid. De manier waarop je de e-mailadressen verzameld en bewaard moet beveiligd zijn in zoals vastgelegd in de wet persoonsgegevens. Hulp nodig bij het uitzoeken wat mag en wat niet mag? Wij kennen de weg!

Combinatie met website/webshop

Een nieuwsbrief werkt het beste als de lezers door kunnen klikken naar lange berichten op de website. Zo voorkom je dat lezers bij het lezen van het eerste bericht al afhaken en de mail niet verder lezen. Door te kiezen voor korte informatie teksten over de nieuwsberichten kan de lezer zelf kiezen welk bericht hij wel of niet leest.

Onze tevreden klanten

Elke dag werken wij met ons team voor hele mooie opdrachtgevers. Hieronder lichten we er een aantal uit.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Nieuwsbrieven gaan versturen? Of gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.