E-mailmarketing

Home  /  E-mailmarketing

Bereik je vaste klanten nog makkelijker!

Verbind klanten aan je bedrijf door een nieuwsbrief te versturen. Onderzoeken wijzen uit dan e-mailmarketing één van de hoogste conversieratio’s behaald in online marketing. Tegenwoordig is het belangrijk dat de nieuwsbrief relevant is voor je klanten. Een algemene nieuwsbrief is vaak totaal niet relevant en belandt gelijk in de prullenbak. Klanten zien liever een persoonlijke benadering. Dat betekent dus dat je de nieuwsbrief aanpast aan de acties van de klant. 

Het verzamelen van mailadressen

Misschien heb je al een klantenbestand met mailadressen opgebouwd welke je mag gebruiken voor het versturen van een nieuwsbrief. Zo niet, dan zijn er verschillende manieren om je klanten zich te laten aanmelden voor de nieuwsbrief. We lichten graag enkele manieren toe. Let op, er bestaan diverse wetten regels voor het gebruik maken van e-mailmarketing. 

Opmaak

Wanneer je een nieuwsbrief wilt gaan versturen, is het van belang dat deze nieuwsbrief er verzorgd uitziet. Het uiterlijk van de nieuwsbrief is een meespelende factor of mensen de mail direct naar de prullenbak verplaatsen, of dat zij de mail daadwerkelijk gaan lezen.

e-mailmarketing
mail app

Wet & Regelgeving

Het verzenden van een nieuwsbrief mag niet zomaar. Klanten en geïnteresseerden dienen zich zelf te hebben ingeschreven voor deze nieuwsbrief. Ook dient er de mogelijkheid te zijn om je uit te schrijven voor de nieuwsbrief. Is deze er niet, kan de overheid hiervoor forse boetes opleggen. Hoe e-mailadressen verzameld worden en bewaard worden hoort beveiligd te zijn in overeenstemming met de wet persoonsgegevens. Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken wat mag en wat niet mag? Wij kennen de weg!

Combinatie met website/webshop

Een nieuwsbrief is het meest effectief als lezers door kunnen klikken naar lange berichten op de website. Op deze manier voorkom je dat lezers bij het lezen van het eerste bericht al afhaken en de mail niet meer verder lezen. Door gebruik van korte informatie teksten in de nieuwsbrief kan de lezer zelf kiezen welk bericht hij wel of niet wil lezen. 

Vrijblijvend advies van onze Wouter?

Wil jij ook meer klanten bereiken via het internet? Maak een afspraak met Wouter Post van internetbureau 2BeFresh en krijg vrijblijvend advies over hoe jouw bedrijf online naar het volgende niveau kan.
Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Onze tevreden klanten

Elke dag werken wij met ons team voor hele mooie opdrachtgevers. Hieronder lichten we er een aantal uit.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Nieuwsbrieven gaan versturen? Of gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.