Pand 2BeFresh Internetbureau IJsselstein
Search Engine Optimization

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Voor veel bedrijven is het belangrijk om buiten de vaste klantenkring te kijken, op zoek naar potentiële klanten. Maar hoe zorg je dat deze klanten jouw bedrijf vinden? Hoe kom je tussen de zoekresultaten waar deze potentiële klanten op zoeken? Dit is een ingewikkeld proces waar wij graag bij willen helpen. Samen bekijken we de mogelijkheden om meer consumenten te bereiken. 

Zoekmachine optimalisatie, vertaald van Search Engine Optimalisation (SEO), bestaat uit meerdere facetten. Het optimaliseren van de huidige pagina’s en het aanmaken van landingspagina’s zijn hiervan de belangrijkste. Welke vorm van SEO voor jouw website mogelijk is hangt af van hoe de website is opgebouwd. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op! 

Website analyse

Om te beginnen analyseren we jouw website. We kijken naar wat er goed gaat en waar de kansen liggen. Na deze analyse gaan we een plan opstellen om beter te presteren in de zoekresultaten van Google op de gekozen keywords. SEO is niet iets wat binnen een dag te regelen valt, het is een proces waarbij we je website optimaliseren voor de gebruikers.

Zoekmachine optimalisatie is een proces waarbij je pas op lange termijn de effecten gaat zien. Geduld is een schone zaak en uiteindelijk is het zeker het wachten waard. Want je positie in Google verbetert en daardoor word je sneller gevonden door potentiële klanten. 

website optimaliseren voor zoekmachines
Zoekmachine optimalisatie

Optimalisatie

Na de analyse beginnen we met de optimalisatie van de website aan de hand van de focus keywords. We verbeteren de snelheid van de site en optimaliseren de mobiele versie van de website. Sinds een aantal jaar zijn dit belangrijke factoren om je ranking in Google te verbeteren.

Ook maken we landingspagina’s aan voor potentiële groeigebieden, zodat ook daar gebruikers je website weten te vinden. Wanneer je gebruik maakt van SEO zul je je plek in Google moeten verdienen. Dat is een groot verschil met SEA, want dan kun je je plek in Google kopen. 

2BeFresh Vergaderruimte Woonkamer
Diensten Wall of Fame Webshops
Diensten 2BeFresh SEO Optimalisatie woonkamer
Reviews

Dit zeggen onze klanten

Ervaringen zijn tegenwoordig zo enorm belangrijk! Daarom raden wij al onze klanten aan om deze te verzamelen en te delen. Wij doen dat ook!

Je wilt toch graag weten wat jouw voorgangers vonden van een product of dienstverlening? Hier zie je enkele van deze reacties.

Wouter Post van Internetbureau 2BeFresh
Vrijblijvend advies

Weten hoe jij online kan scoren?

Kom in contact met onze altijd vrolijke Wouter. Hij neemt je maar wat graag mee langs de mogelijkheden omtrent online marketing, conversie optimalisatie en meer...