Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie van 2BeFresh

Voor veel bedrijven is het belangrijk om ook buiten de vaste klantenkring te kijken. Maar hoe zorgt je dat deze klanten jouw bedrijf vinden? Hoe kom je tussen de zoekresultaten waar potentiële klanten op zoeken? Dat is een ingewikkeld proces waar wij graag bij willen helpen. Samen bekijken we de mogelijkheden om meer consumenten te bereiken.

Zoekmachineoptimalisatie ook wel SEO (Search Engine Optimalisation) genoemd bestaat uit meerdere facetten, het optimaliseren van de huidige pagina’s en het aanmaken van landingspagina’s zijn hiervan de belangrijkste. Welke vorm van SEO voor jouw website mogelijk is hangt af van hoe je website is opgebouwd. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Website analyse

Om te beginnen analyseren we je website, wat gaat er goed en waar liggen kansen. Hierna gaan we een plan opstellen om beter te presteren bij Google op de gekozen keywords. SEO is niet iets wat vandaag op morgen te regelen is, het is een proces waarbij we je website optimaliseren voor de gebruikers.

Optimalisatie

Na de analyse beginnen we met de optimalisatie van de website aan de hand van de gestelde keywords. We verbeteren de snelheid van de site en optimaliseren de mobiele versie van de website, sinds een aantal jaar zijn dit belangrijke factoren om je ranking in Google te verbeteren. Ook maken we landingspagina’s aan voor potentiële groeigebieden zodat ook daar gebruikers je website weten te vinden.

Onze tevreden klanten

Elke dag werken wij met ons team voor hele mooie opdrachtgevers. Hieronder lichten we er een aantal uit.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Stijgen in de Google resultaten? Of gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.