Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Home  /  Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie van 2BeFresh

Voor veel bedrijven is het belangrijk om buiten de vaste klantenkring te kijken, op zoek naar potentiële klanten. Maar, hoe zorg je dat deze klanten jouw bedrijf vinden? Hoe kom je tussen de zoekresultaten waar deze potentiële klanten op zoeken? Dit is een ingewikkeld proces waar wij graag bij willen helpen. Samen bekijken we de mogelijkheden om meer consumenten te bereiken. 

Zoekmachine optimalisatie, vertaald van Search Engine Optimalisation (SEO), bestaat uit meerdere facetten. Het optimaliseren van de huidige pagina’s en het aanmaken van landingspagina’s zijn hiervan de belangrijkste. Welke vorm van SEO voor jouw website mogelijk is hangt af van hoe de website is opgebouwd. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op! 

 

Zoekmachine-optimalisatie
Zoekmachine-optimalisatie

Website analyse

Om te beginnen analyseren we jouw website. We kijken er naar wat er goed gaat, en waar de kansen liggen. Na deze analyse gaan we een plan opstellen om beter te presteren bij Google op de gekozen keywords. SEO is niet iets wat binnen een dag te regelen valt, het is een proces waarbij we je website optimaliseren voor de gebruikers.Zoekmachine optimalisatie is een proces waarbij je pas op lange termijn de effecten van gaat zien. Geduld is een schone zaak en uiteindelijk is het zeker het wachten waard. Want je positie in Google verbetert en daardoor wordt je sneller gevonden door potentiële klanten. 

Optimalisatie

Na de analyse beginnen we met de optimalisatie van de website aan de hand van de gestelde keywords. We verbeteren de snelheid van de site en optimaliseren de mobiele versie van de website. Sinds een aantal jaar zijn dit belangrijke factoren om je ranking in Google te verbeteren. Ook maken we landingspagina’s aan voor potentiële groeigebieden, zodat ook daar gebruikers je website weten te vinden. Wanneer je gebruik maakt van SEO zul je, je plek in Google moeten verdienen. Dat is een groot verschil met SEA, want dan kun je, je plek in Google kopen. 

Vrijblijvend advies van onze Wouter?

Wil jij ook meer klanten bereiken via het internet? Maak een afspraak met Wouter Post van internetbureau 2BeFresh en krijg vrijblijvend advies over hoe jouw bedrijf online naar het volgende niveau kan.
Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Onze tevreden klanten

Elke dag werken wij met ons team voor hele mooie opdrachtgevers. Hieronder lichten we er een aantal uit.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Stijgen in de Google resultaten? Of gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.