Automotive Marketing

Home  /  Automotive Marketing

Automotive marketing voor jouw autobedrijf

Hoe zet je online marketing effectief in binnen de automotive wereld en hoe genereer je vervolgens kwalitatieve leads voor de verkoop, lease, ombouw of het onderhoud van een auto? Online marketing is voor deze branche niet complex, maar belangrijker dan ooit, de van nature analoge autowereld verschuift ieder jaar meer naar het inernet! Het schrijven van waardevolle content is niet meer genoeg, eerst moeten bezoekers naar je website getrokken worden door advertenties en bijbehorende websiteoptimalisatie waarna de leads gegenereerd kunnen worden. Op al deze punten kunnen wij van 2BeFresh je bijstaan en helpen in dit proces.

Een opvallende website vol informatie

In de branche is het van groot belang om een aantrekkelijke website te hebben. De producten die verkocht worden zijn niet goedkoop en daarom moet je professionaliteit uitstralen. Je wilt kwalitatieve leads genereren en er voor zorgen dat je veel data verkeer op jouw website krijgt. Om dit optimaal te maken moet de website goed zijn opgebouwd. De websites die wij maken zijn responsive, dat betekend dat de websites via het mobile-first principe zijn gebouwd. De website is gebouwd voor het gebruik op de mobiele telefoon, daarna wordt deze aangepast voor het gebruik op grotere devices zoals laptops en tablets. De website past de grootte vanzelf aan naar de grootte van het scherm. Alle websites die wij afleveren voldoen aan de laatste standaarden, dit betekent dat ze gemaakt zijn met de nieuwste technologieën. Zo werkt de website sneller en mooier. 

Zelf doen of uitbesteden

Wij begrijpen het dat veel van onze automotive klanten niet de tijd hebben om een maandelijkse bijdragen te leveren aan het onderhouden en vullen van de website & sociale media kanalen. Bij onze websites en ons sociale media beheer kun je dit altijd gemakkelijk zelf doen maar mocht je toch de tijd niet hebben, kan je dit werk ook altijd aan ons uit handen geven.

Vaak wordt gedacht dat een website een hele dure uitgave is, maar dat hoeft totaal niet zo te zijn. Je kunt de website zo duur maken als je hem zelf wilt. Aan de hand van jouw wensen maken wij een website die aansluit bij de behoeftes. Bij 2Befresh betaal je niet voor iets wat je niet nodig hebt! 

Een sterke online vindbaarheid voor de Automotive branche

Hoe zorg jij ervoor dat je autobedrijf opvalt? En hoe zorg je er voor dat je meer kwalitatieve leads krijgt? Het is een ingewikkeld proces waarbij wij graag helpen. Samen bekijken we de mogelijkheden.

Vrijblijvend advies van onze Wouter?

Wil jij ook meer klanten bereiken via Automotive marketing? Maak een afspraak met Wouter Post van internetbureau 2BeFresh en krijg vrijblijvend advies over hoe jouw bedrijf door middel van onze diensten naar het volgende niveau kan.
Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Projecten binnen de Automotive Branche

We hebben ervaring opgedaan binnen de Automotive Branche door te werken aan gave projecten. We lichten er hieronder graag een aantal uit.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Wil jij online groeien? Of gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.