Automotive Marketing bij Internetbureau 2BeFresh
Nooit meer in de file

Automotive Marketing

Hoe zet je online marketing effectief in binnen de automotive wereld en hoe genereer je vervolgens kwalitatieve leads voor de verkoop, lease, ombouw of het onderhoud van een auto? Online marketing is voor deze branche niet alleen complex, maar ook nog eens belangrijker dan ooit. De van nature analoge autowereld verschuift ieder jaar meer naar het internet!

Het schrijven van waardevolle content is niet meer genoeg. Eerst moeten bezoekers naar je website getrokken worden door advertenties en bijbehorende website optimalisaties, waarna de leads gegenereerd kunnen worden. Op al deze punten kunnen wij van 2BeFresh je bijstaan en helpen in dit proces.

Automotive marketing

Een opvallende website vol informatie

In de branche is het van groot belang om een aantrekkelijke website te hebben. De producten die verkocht worden zijn niet goedkoop en daarom moet je professionaliteit uitstralen. Je wilt kwalitatieve leads genereren en ervoor zorgen dat je veel verkeer op jouw website krijgt. Om dit te realiseren moet de website goed zijn opgebouwd. De websites die wij maken zijn responsive, wat betekent dat de websites via het mobile-first principe zijn gebouwd.

De website is gebouwd voor het gebruik op de mobiele telefoon. Daarna wordt deze aangepast voor grotere devices zoals laptops en tablets. De website past zichzelf aan naar de grootte van het scherm. Alle websites die wij afleveren voldoen aan de laatste standaarden, wat wil zeggen dat ze gemaakt zijn met de nieuwste technologieën. Zo werkt de website sneller en mooier. 

automotive marketing 2BeFresh

Zelf doen of uitbesteden

Wij begrijpen dat veel van onze automotive klanten niet de tijd hebben om een maandelijkse bijdrage te leveren aan het onderhouden en vullen van de website en sociale media kanalen. Bij onze websites en sociale media beheer kun je dit altijd gemakkelijk zelf regelen. Mocht je toch de tijd niet hebben, kan je dit werk ook altijd aan ons uit handen geven.

Vaak wordt gedacht dat een website een hele dure uitgave is, maar dat hoeft totaal niet zo te zijn. Je kunt de website zo duur maken als je zelf wilt. Aan de hand van jouw wensen maken wij een website die aansluit bij de behoeftes. Bij 2BeFresh betaal je niet voor iets wat je niet nodig hebt!

Een sterke online vindbaarheid voor de Automotive branche

Hoe zorg jij ervoor dat je autobedrijf opvalt? En hoe krijg je meer kwalitatieve leads? Het is een ingewikkeld proces waarbij wij graag helpen. Samen bekijken we de mogelijkheden.

Groen met je doen bij 2BeFresh
Diensten 2BeFresh Werkwijze bij websitebouw en online ontwikkeling
Diensten 2BeFresh SEO Optimalisatie woonkamer
Reviews

Dit zeggen onze klanten

Ervaringen zijn tegenwoordig zo enorm belangrijk! Daarom raden wij al onze klanten aan om deze te verzamelen en te delen. Wij doen dat ook!

Je wilt toch graag weten wat jouw voorgangers vonden van een product of dienstverlening? Hier zie je enkele van deze reacties.

Stef Lindeman van 2BeFresh
Vrijblijvend advies

Weten hoe jij online kan scoren?

Kom in contact met onze altijd scherpe Stef. Hij neemt je maar wat graag mee langs de mogelijkheden omtrent online marketing, conversie optimalisatie en meer...