Autotelex koppeling voor WordPress WooCommerce 2BeFresh
Nooit meer in de file!

Autotelex koppeling met WordPress

Wil jij een Autotelex koppeling met je WordPress website? Wij bieden de oplossing! Onze developers koppelen jouw aanbod aan het aanbod van je website. Zodoende is je aanbod altijd up-to-date en worden auto’s automatisch toegevoegd en verwijderd.

Koppeling Autotelex PRO WordPress 2BeFresh

Gemakkelijk, ook voor AutotelexPRO

Door een koppeling te maken met AutotelexPRO worden alle kenmerken, afbeeldingen, omschrijvingen en prijs uit de software gehaald en vertaald naar het aanbod van de website. Na het toevoegen van een auto in Autotelex wordt deze automatisch geüpload naar je site. Mocht een auto weer verwijderd worden, dus waarschijnlijk ook verkocht, wordt alle informatie automatisch weer van de website gehaald. Dit geldt dan ook voor de afbeeldingen. Zo blijven er niet onnodig oude pagina’s en afbeeldingen op je website staan.

Autotelex PRO naar WordPress aanbod 2BeFresh

Waarom deze koppeling?

  • Kans op fouten nihil;
  • Tijdswinst door automatisering;
  • Altijd up-to-date.

Showcase Autotelex & WordPress

Voor Auto van Tilburg uit Deurne hebben wij AutotelexPRO al gekoppeld aan hun WordPress website. Alle auto’s uit Autotelex worden gesynchroniseerd met de website. Zo is het aanbod altijd up-to-date!

Klik hier voor de showcase AutotelexPRO koppeling website

Groen met je doen bij 2BeFresh
Diensten 2BeFresh Werkwijze bij websitebouw en online ontwikkeling
Diensten 2BeFresh SEO Optimalisatie woonkamer
Reviews

Dit zeggen onze klanten

Ervaringen zijn tegenwoordig zo enorm belangrijk! Daarom raden wij al onze klanten aan om deze te verzamelen en te delen. Wij doen dat ook!

Je wilt toch graag weten wat jouw voorgangers vonden van een product of dienstverlening? Hier zie je enkele van deze reacties.

Stef Lindeman van 2BeFresh
Vrijblijvend advies

Weten hoe jij online kan scoren?

Kom in contact met onze altijd scherpe Stef. Hij neemt je maar wat graag mee langs de mogelijkheden omtrent online marketing, conversie optimalisatie en meer...