Business to business marketing 2befresh
Helpt online verder

Business-to-Business Marketing

Hoe zet je business to business marketing effectief in en genereer je vervolgens kwalitatieve leads? Online marketing is voor deze branche echt complex, maar belangrijker dan ooit! Het schrijven van waardevolle content is niet meer genoeg. Eerst moeten bezoekers naar je website getrokken worden door advertenties en bijbehorende website optimalisaties. Op al deze punten kunnen wij van 2BeFresh je bijstaan en helpen in dit proces.

Business 2 Business Marketing SEO

Een opvallende website

In de Business-to-Business branche is het van groot belang om een aantrekkelijke website te hebben. Je wilt kwalitatieve leads genereren en ervoor zorgen dat je veel verkeer op jouw website krijgt. Om dit te realiseren moet de website goed zijn opgebouwd. De websites die wij maken zijn responsive, wat betekent dat ze via het mobile-first principe zijn gebouwd.

De website is gebouwd voor het gebruik op de mobiele telefoon, daarna wordt deze aangepast voor het gebruik op grotere devices zoals laptops en tablets. De website past zichzelf aan naar de grootte van het scherm. Alle websites die wij afleveren voldoen aan de laatste standaarden, wat wil zeggen dat ze gemaakt zijn met de nieuwste technologie├źn. Zo werkt de website sneller en mooier.

Business 2 business optimalisatie 2BeFresh

Zelf doen of uitbesteden

Wij begrijpen dat veel Business-to-Business klanten niet de tijd hebben om een maandelijkse bijdrage te leveren aan het onderhouden van de website. Wij kunnen ervoor zorgen dat je dit gemakkelijk zelf kunt doen. Mocht je toch de tijd niet hebben, kun je dit werk ook altijd uit handen geven.

Vaak wordt gedacht dat een website een hele dure uitgave is, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Je kunt de website zo duur maken als je zelf wilt. Aan de hand van jouw wensen maken wij een website die aansluit bij de behoeftes. Bij 2BeFresh betaal je niet voor iets dat je niet nodig hebt.

Business 2 Business Marketing beheer

Een sterke online vindbaarheid voor de Business-to-Business branche

Hoe zorg jij er in de Business-to-Business branche voor dat je opvalt? En hoe krijg je meer kwalitatieve leads? Het is een ingewikkeld proces waarbij wij graag helpen. Samen bekijken we de mogelijkheden.

Groen met je doen bij 2BeFresh
Diensten 2BeFresh Werkwijze bij websitebouw en online ontwikkeling
Diensten 2BeFresh SEO Optimalisatie woonkamer
Reviews

Dit zeggen onze klanten

Ervaringen zijn tegenwoordig zo enorm belangrijk! Daarom raden wij al onze klanten aan om deze te verzamelen en te delen. Wij doen dat ook!

Je wilt toch graag weten wat jouw voorgangers vonden van een product of dienstverlening? Hier zie je enkele van deze reacties.

Wouter Post van Internetbureau 2BeFresh
Vrijblijvend advies

Weten hoe jij online kan scoren?

Kom in contact met onze altijd vrolijke Wouter. Hij neemt je maar wat graag mee langs de mogelijkheden omtrent online marketing, conversie optimalisatie en meer...