Firm21 SEO optimalisatie website 2BeFresh
Betere vindbaarheid voor Firm21

Firm21

Op zoek naar een unieke locatie om met jouw team te brainstormen? Of een verscholen plek waar je die ene belangrijke meeting, coaching sessie of sollicitatiegesprek kunt organiseren? Trek erop uit en vergader in jouw eigen kantoor, midden in de natuur van IJsselstein met Firm21!

Kies uit de verschillende Pods: URBAN SOFT (2 pers), URBAN OASIS (4 pers) of URBAN WORKS (6 pers), allen met een moderne, stijlvolle en duurzame uitstraling. Daarnaast voorzien van onmisbare vergaderfaciliteiten, zoals airconditioning, luchtventilatie, verwarming, codesloten, presentatie schermen, supersnelle WiFi en een kitchenette met heerlijke koffie, thee en frisdranken.

Vraag van de klant

Betere vindbaarheid

Voor Firm21 mocht 2BeFresh een mooie website bouwen waar bezoekers eenvoudig een locatie kunnen reserveren.

Naast de bouw van de website, verzorgt 2BeFresh Marketing op Maat voor Firm21. Middels SEO optimalisaties zorgen wij ervoor dat de website steeds beter vindbaar wordt. Want vergaderen midden in de natuur wilt toch iedereen?!

pc logo 2BeFresh
marketing logo 2befresh

Stef Lindeman van 2BeFresh
Vrijblijvend advies

Weten hoe jij online kan scoren?

Kom in contact met onze altijd scherpe Stef. Hij neemt je maar wat graag mee langs de mogelijkheden omtrent online marketing, conversie optimalisatie en meer...