Event Marketing

Home  /  Event Marketing

Event marketing – Promoot jouw Evenement

Een event is een impactvol moment voor jouw onderneming. Een event dat jaarlijks terugkeert of een productlancering, is een hoogtepunt van jouw bedrijf. Je wilt dat dit in  één keer goed gaat. De online aanwezigheid versterkt je event. Elk event vereist een andere aanpak. 2Befresh heeft succesvolle ervaringen met event marketing en weet hoe je de onlinemarketingmix kunt inzetten om jouw event tot een succes te maken.

event-marketing
event-marketing

Een goed functionerende website voor jouw event

Voor het organiseren en goed laten verlopen van een event is het van groot belang dat de website goed te vinden is en dat de website goed functioneert. Je wilt natuurlijk dat de kaartverkoop soepel verloopt en geen problemen veroorzaakt. Dit kun je doen door het optimaliseren van jouw website. Het is hiervoor belangrijk om de website goed op te bouwen. Onze websites zijn volledig responsive, wat inhoudt dat ze volgens het mobile-first principe gebouwd zijn. De website wordt gebouwd voor de mobiele telefoon en wordt achteraf bijgesteld voor grotere schermen zoals tablets en laptops. De website past zich automatisch aan aan de grootte van het scherm. De websites die wij opleveren voldoen aan de laatste standaarden. Dit houdt in dat wij gebruik maken van de meest recente technologieën, wat er voor zorgt dat de website nog sneller en mooier werkt.   

Makkelijk zelf te beheren 

Omdat wij weten dat veel ondernemers niet de tijd hebben om een maandelijkse bijdrage te leveren voor het onderhoud aan de website, zorgen wij dat je dit gemakkelijk zelf kunt beheren. Mocht je het toch te druk hebben hiervoor en dit werk liever uit handen geven, dan is deze optie er natuurlijk ook. 

Vaak wordt gedacht dat een website een dure uitgave is, niets is minder waar! Een website is zo duur als je hem zelf maakt. Bij ons betaal je niet voor dingen die je niet nodig hebt! Aan de hand van jouw wensen stellen we een website samen die precies past bij de behoeftes.

event-marketing
event-marketing

Het verbeteren van jouw online vindbaarheid

Voor veel bedrijven is het belangrijk om buiten de vaste bezoekers te kijken, op zoek naar potentiële bezoekers. Maar, hoe zorg je dat deze bezoekers jouw event vinden? Hoe kom je tussen de zoekresultaten waar deze potentiële bezoekers op zoeken? Dit is een ingewikkeld proces waar wij graag bij willen helpen. Samen bekijken we de mogelijkheden om meer bezoekers te bereiken.

Vrijblijvend advies van onze Wouter?

Wil jij ook meer klanten bereiken via Event marketing? Maak een afspraak met Wouter Post van internetbureau 2BeFresh en krijg vrijblijvend advies over hoe jouw bedrijf door middel van onze diensten naar het volgende niveau kan.
Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Projecten binnen de Event Branche

We hebben ervaring opgedaan binnen de Event Branche door te werken aan gave projecten. We lichten er hieronder graag een aantal uit.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Wil jij online groeien? Of gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.