Event Marketing bij Internetbureau 2BeFresh
Events, daar weten wij wel raad mee

Event Marketing

Een event is een impactvol moment voor jouw onderneming. Zeker een event dat jaarlijks terugkeert, of bijvoorbeeld een productlancering, is een waar hoogtepunt voor jouw bedrijf te noemen. Uiteraard wil je dat dit in één keer goed gaat. Online aanwezigheid versterkt je event. Elk evenement is uniek en vereist dan ook een andere aanpak. 2BeFresh heeft diverse succesvolle ervaringen met event marketing en weet hoe je de ideale onlinemarketingmix kunt samenstellen om jouw evenement tot een succes te maken.

event marketing

Een goed functionerende website voor jouw event

Voor het organiseren en goed laten verlopen van een event is een goed online vindbare en optimaal functionerende website van groot belang. Zo wil je onder meer dat de kaartverkoop soepel verloopt en geen problemen veroorzaakt. Dit kun je doen door het optimaliseren van jouw website. Dat begint met de basis.

De websites die wij realiseren zijn volledig responsive en worden opgebouwd volgens het mobile-first principe. We bouwen de website eerst voor mobiel en stellen daarna pas bij voor grotere schermen als tablets en desktops. Uiteindelijk zal de website zich automatisch aanpassen aan het scherm, ongeacht welk device iemand gebruikt.

Daarnaast voldoen de door ons opgeleverde websites aan de laatste standaarden. Wij maken namelijk altijd gebruik van de meest recente technologieën, wat er voor zorgt dat de website nog sneller en mooier werkt.   

event marketing beheer

Makkelijk zelf te beheren 

Wij weten als geen ander dat je als ondernemer niet altijd de tijd hebt om een maandelijkse bijdrage te leveren aan het onderhoud van de website. Daarom zorgen we dat je dit eenvoudig zelf kunt beheren. Blijk je het toch te druk te hebben? Dan kun je het natuurlijk ook aan ons uitbesteden.

Het is een misvatting dat een website per definitie een dure uitgave is. Je kunt het namelijk zo duur maken als je zelf wilt. Wel goed om te weten: bij ons betaal je nooit voor dingen die je niet nodig hebt. Want waarom zou je? In plaats daarvan gaan we liever met jou in gesprek over wat je écht nodig hebt. Zo stellen we op basis van jouw wensen de ideale website samen.

event marketing seo

Het verbeteren van jouw online vindbaarheid

Naast het hebben van je vaste bezoekers, blijft het ook belangrijk om op zoek te gaan naar potentiële nieuwe geïnteresseerden. Nu is de grote vraag: hoe zorg je ervoor dat deze bezoekers jouw evenement bijwonen? En hoe kom je tussen hun zoekresultaten terecht? Bij dit ingewikkelde proces helpen wij je graag. Kies voor event marketing en we bekijken samen met jou de mogelijkheden om meer bezoekers te bereiken.

Groen met je doen bij 2BeFresh
Diensten 2BeFresh Werkwijze bij websitebouw en online ontwikkeling
Diensten 2BeFresh SEO Optimalisatie woonkamer
Reviews

Dit zeggen onze klanten

Ervaringen zijn tegenwoordig zo enorm belangrijk! Daarom raden wij al onze klanten aan om deze te verzamelen en te delen. Wij doen dat ook!

Je wilt toch graag weten wat jouw voorgangers vonden van een product of dienstverlening? Hier zie je enkele van deze reacties.

Stef Lindeman van 2BeFresh
Vrijblijvend advies

Weten hoe jij online kan scoren?

Kom in contact met onze altijd scherpe Stef. Hij neemt je maar wat graag mee langs de mogelijkheden omtrent online marketing, conversie optimalisatie en meer...