Facebook uitbesteden aan 2BeFresh
META

Facebook uitbesteden

Bij 2BeFresh weten we hoe we jouw Facebook campagnes moeten aanpakken en hiermee het beste jouw merk of product kunnen presenteren. Wij werken op basis van twee handvatten op het gebied van Facebook. Ten eerste moet de content leuk zijn voor de gebruiker. Ten tweede moet de content meerwaarde bieden voor zowel gebruiker als ondernemer. Op deze manier, met gebruik van deze twee handvatten, vergroten we het aantal likes en volgers van jouw pagina en creëren we fans van jouw producten/diensten.

Als je Facebook wilt uitbesteden gaan we samen met jou unieke, persoonlijke en creatieve content maken om het succes van je campagnes te realiseren. En hoe meer goede activiteit er op je Facebookpagina is, des te meer waarde Facebook aan jouw pagina toekent. Let wel op dat de content interessant moet blijven voor de lezer. Is het niet interessant dan scrolt de lezer weg en verliest je pagina weer waarde.

Facebook uitbesteden

Daarom Facebook Uitbesteden!

Met meer dan 10,8 miljoen Nederlandse gebruikers is Facebook het nummer 1 online platform om je bedrijf op te presenteren. Geen enkel ander medium biedt de kans om zoveel mensen te bereiken binnen Nederland. Dankzij de vele mogelijkheden in segmentatie en targeting van Facebook kun je vrijwel elke doelgroep bereiken. Ook is het mogelijk om aan de hand van jouw eigen klantenbestand campagnes te draaien waarbij we jouw klanten kunnen targetten of uitsluiten. Daarnaast biedt Facebook ook de mogelijkheid om look-a-likes te vinden. Facebook vergelijkt hierbij de profielkenmerken van je huidige klanten en zoekt soortgelijke klanten met dezelfde kenmerken. Hiermee neemt de kans op conversie flink toe.

Facebookmarketing 2BeFresh

Wat zijn de belangrijkste voordelen van Facebook uitbesteden?

  • Lage kosten en een enorm bereik;
  • Gericht en gemakkelijk een doelgroep selecteren en deze bereiken. We kunnen onder andere segmenteren op; leeftijd, geslacht, woonplaats, interesses, levensgebeurtenissen (bijv. kinderen, trouwerijen etc);
  • Mensen die eerder jouw website/webshop hebben bezocht kunnen heel gericht getarget worden. Dit houdt in dat wij de mensen die jouw website/webshop eerder bezocht hebben een aanbieding kunnen laten zien om ze op deze manier terug te halen naar de website/webshop;
  • Je hebt interactie met je volgers, dit draagt bij aan je branding.
Groen met je doen bij 2BeFresh
Diensten 2BeFresh Werkwijze bij websitebouw en online ontwikkeling
Diensten 2BeFresh SEO Optimalisatie woonkamer
Reviews

Dit zeggen onze klanten

Ervaringen zijn tegenwoordig zo enorm belangrijk! Daarom raden wij al onze klanten aan om deze te verzamelen en te delen. Wij doen dat ook!

Je wilt toch graag weten wat jouw voorgangers vonden van een product of dienstverlening? Hier zie je enkele van deze reacties.

Stef Lindeman van 2BeFresh
Vrijblijvend advies

Weten hoe jij online kan scoren?

Kom in contact met onze altijd scherpe Stef. Hij neemt je maar wat graag mee langs de mogelijkheden omtrent online marketing, conversie optimalisatie en meer...