Facebook Uitbesteden

Home  /  Facebook Uitbesteden

Facebook uitbesteden bij 2BeFresh

Bij 2BeFresh weten we hoe we jouw Facebookcampagnes moeten aanpakken en hiermee het beste jouw merk of product kunnen presenteren.Wij werken op basis van twee handvaten op het gebied van Facebook. Ten eerste, moet de content leuk zijn voor de gebruiker. Ten tweede, moet de content meerwaarde bieden voor zowel gebruiker als ondernemer. Op deze manier, met gebruik van deze twee handvaten, vergroten we het aantal likes en volgers van jouw pagina, hierdoor creëren we fans van jouw producten/diensten.  Als je je Facebook wilt uitbesteden gaan we samen met jou unieke, persoonlijke en creatieve content maken om het succes van je campagnes te realiseren. En hoe meer goede activiteit er op je Facebookpagina is, des te meer waarde Facebook aan jouw pagina toekent, let wel op dat de content interessant moet blijven voor de lezer, is het niet interessant dan scrolt de lezer weg en verliest je pagina weer waarde.

Facebookmarketing

Daarom Facebook Uitbesteden!

Met meer dan 10,8 miljoen Nederlandse gebruikers is Facebook het nummer 1 online platform om je bedrijf op te presenteren, geen enkel ander medium biedt de kans om zoveel mensen te bereiken binnen Nederland. Dankzij de vele mogelijkheden in segmentatie en targeting van Facebook kun je vrijwel elke doelgroep bereiken. Ook is het mogelijk om aan de hand van jouw eigen klanten bestand campagnes te draaien waarbij we jouw klanten kunnen targetten of uitsluiten. Daarnaast biedt Facebook ook de mogelijkheid om look-a-likes te vinden. Facebook vergelijkt hierbij de profielkenmerken van uw huidige klanten en zoekt soortgelijke klanten met dezelfde kenmerken. Hiermee neemt de kans op conversie flink toe. 

Wat zijn de belangrijkste voordelen van Facebook uitbesteden?

  • Lage kosten en een enorm bereik.
  • Gericht en gemakkelijk een doelgroep selecteren en deze bereiken. We kunnen onder andere segmenteren op; leeftijd, geslacht, woonplaats, interesses, levensgebeurtenissen (bijv. kinderen, trouwerijen etc).
  • Mensen die eerder jouw website/webshop hebben bezocht kunnen heel gericht getarget worden. Dit houdt in dat wij de mensen die jouw website/webshop eerder bezocht hebben een aanbieding kunnen laten zien om ze op deze manier terug te halen naar de website/webshop.
  • Je hebt interactie met je volgers, dit draagt bij aan je branding.

Vrijblijvend advies van onze Wouter?

Wil jij ook meer klanten bereiken door het uitbesteden van Facebook? Maak een afspraak met Wouter Post van internetbureau 2BeFresh en krijg vrijblijvend advies over hoe jouw bedrijf online naar het volgende niveau kan door middel van Facebook.
Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Onze tevreden klanten

Elke dag werken wij met ons team voor hele mooie opdrachtgevers. Hieronder lichten we er een aantal uit.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Kunnen wij je helpen met groeien op Facebook? Of wil je gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.