2BeFresh inzetten voor Facebookmarketing
META

Facebookmarketing

Bij 2BeFresh weten we hoe we campagnes moeten aanpakken en jouw merk of product moeten presenteren. Wij hanteren twee principes bij het plaatsen van sociale content. Ten eerste moet de content leuk zijn voor de gebruiker. Ten tweede moet de content meerwaarde bieden voor zowel gebruiker als ondernemer. Met Facebookmarketing vergroten we het aantal likes en volgers van jouw pagina.

Daarnaast creëert het fans van jouw producten of diensten. Als je gebruik wilt maken van Facebook, is het belangrijk dat je unieke, persoonlijke en creatieve content gebruikt om het succes van je campagnes te realiseren. En hoe meer activiteit er op je Facebookpagina is, hoe meer waarde Facebook aan jouw pagina toekent. 

Facebook marketing door 2BeFresh

Daarom Facebookmarketing!

Met meer dan 10,8 miljoen Nederlandse gebruikers is Facebook het nummer 1 platform om je bedrijf op te presenteren. Dankzij de vele mogelijkheden in segmentatie en targeting van Facebook is het haalbaar om vrijwel elke doelgroep te bereiken. Aan de hand van jouw eigen klantenbestand kunnen wij campagnes draaien waarbij we jouw klanten kunnen targeten ofwel uitsluiten. Daarnaast biedt Facebook ook de mogelijkheid om look-a-likes te vinden. Facebook vergelijkt hierbij de profielkenmerken van jouw huidige klanten en zoekt soortgelijke klanten met dezelfde kenmerken. Hiermee neemt de kans op conversie flink toe.

Facebook marketing

Wat zijn de belangrijkste voordelen van adverteren op Facebook?

  • Lage kosten en een groot bereik;
  • Gericht een doelgroep selecteren en deze bereiken. We kunnen onder andere segmenteren op; leeftijd, geslacht, woonplaats, interesses, levensgebeurtenissen;
  • Mensen die eerder jouw website/webshop hebben bezocht kunnen heel gericht getarget worden. Dit houdt in dat wij de mensen die jouw website/webshop eerder bezocht hebben een aanbieding kunnen laten zien om ze op deze manier terug te halen naar de website/webshop;
  • Je hebt interactie met je volgers.
Groen met je doen bij 2BeFresh
Diensten 2BeFresh Werkwijze bij websitebouw en online ontwikkeling
Diensten 2BeFresh SEO Optimalisatie woonkamer
Reviews

Dit zeggen onze klanten

Ervaringen zijn tegenwoordig zo enorm belangrijk! Daarom raden wij al onze klanten aan om deze te verzamelen en te delen. Wij doen dat ook!

Je wilt toch graag weten wat jouw voorgangers vonden van een product of dienstverlening? Hier zie je enkele van deze reacties.

Wouter Post van Internetbureau 2BeFresh
Vrijblijvend advies

Weten hoe jij online kan scoren?

Kom in contact met onze altijd vrolijke Wouter. Hij neemt je maar wat graag mee langs de mogelijkheden omtrent online marketing, conversie optimalisatie en meer...