Facebookmarketing

Facebookmarketing van 2BeFresh

Bij 2BeFresh weten we hoe we campagnes moeten aanpakken en jouw merk of product moeten presenteren. We hanteren 2 principes bij het plaatsen van sociale content, de content moet leuk zijn voor de gebruiker en meerwaarde bieden voor zowel gebruiker als ondernemer. Door op een juiste manier gebruik te maken van deze twee principes vergrooten we niet zomaar het aantal likes of volgers maar krijgt je online kanaal echte fans die geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten.

Daarom Facebook!

Met meer dan 9.6 miljoen Nederlandse gebruikers is Facebook de absolute nummer 1 om je bedrijf op de presenteren.

Dankzij de vele mogelijkheden in segmentatie- en targeting die Facebook biedt wordt het mogelijk om nagenoeg elke mogelijke doelgroep te bereiken.
We kunnen zelfs aan de hand van je eigen klantgegevens campagnes draaien, deze klanten kunnen we zoals gebruikelijk targetten en uitsluiten maar tegenwoordig is het ook mogelijk om lookalikes te vinden.Dit houdt in dat Facebook opzoek gaat naar mensen met dezelfde profielkenmerken als je eigen klanten, de kans op een conversie neemt op deze manier fors toe.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van adverteren op Facebook?

  • Lage kosten en een groot bereik.
  • Heel gericht een doelgroep selecteren en deze bereiken we kunnen onder andere de leeftijd, geslacht, woonplaats, interesses en zelfs bepaalde levensgebeurtenissen (b.v. getrouwd, gescheiden etc.) selecteren.
  • Mensen die jouw website/webshop eerder hebben bezocht heel gericht kunnen “retargetten”. Dat betekend dat wij mensen die jouw website/webshop eerder hebben bezocht een aanbieding kunnen laten zien die ze terug naar de website/webshop haalt.

Onze tevreden klanten

Elke dag werken wij met ons team voor hele mooie opdrachtgevers. Hieronder lichten we er een aantal uit.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Kunnen wij je helpen met groeien op Facebook? Of wil je gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.