Facebookmarketing

Home  /  Facebookmarketing

Facebookmarketing van 2BeFresh

Bij 2BeFresh weten we hoe we campagnes moeten aanpakken en jouw merk of product moeten presenteren. Wij hanteren twee principes bij het plaatsen van sociale content. Ten eerste, moet de content leuk zijn voor de gebruiker. Ten tweede, moet de content meerwaarde bieden voor zowel gebruiker als ondernemer. Op deze manier, met gebruik van deze twee principes, vergroten we het aantal likes en volgers van jouw pagina. Daarnaast creëert het fans van jouw producten of diensten. Als je gebruik wilt maken van Facebookmarketing, is het belangrijk dat je unieke, persoonlijke en creatieve content gebruikt om het succes van je campagnes te realiseren. En hoe meer activiteit er op je Facebookpagina is, hoe meer waarde Facebook aan jouw pagina toe-eigent. 

Facebookmarketing
Facebookmarketing

Daarom Facebookmarketing!

Met meer dan 10,8 miljoen Nederlandse gebruikers is Facebook de nummer 1 om je bedrijf op te presenteren. Dankzij de vele mogelijkheden in segmentatie en targeting van Facebook is het haalbaar om vrijwel elke doelgroep te bereiken. Aan de hand van jouw eigen klanten bestand kunnen wij campagnes draaien waarbij we uw klanten kunnen targetten ofwel uitsluiten. Daarnaast biedt Facebook ook de mogelijkheid om look-a-likes te vinden. Facebook vergelijkt hierbij de profielkenmerken van uw huidige klanten en zoekt soortgelijke klanten met dezelfde kenmerken. Hiermee neemt de kans op conversie flink toe. 

Wat zijn de belangrijkste voordelen van adverteren op Facebook?

  • Lage kosten en een groot bereik.
  • Gericht een doelgroep selecteren en deze bereiken. We kunnen onder andere segmenteren op; leeftijd, geslacht, woonplaats, interesses, levensgebeurtenissen.
  • Mensen die eerder jouw website/webshop hebben bezocht kunnen heel gericht getarget worden. Dit houdt in dat wij de mensen die jouw website/webshop eerder bezocht hebben een aanbieding kunnen laten zien om ze op deze manier terug te halen naar de website/webshop.
  • Je hebt interactie met je volgers op andere gebruikers van Facebook

Vrijblijvend advies van onze Wouter?

Wil jij ook meer klanten bereiken via het Facebookmarketing? Maak een afspraak met Wouter Post van internetbureau 2BeFresh en krijg vrijblijvend advies over hoe jouw bedrijf online naar het volgende niveau kan.
Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Onze tevreden klanten

Elke dag werken wij met ons team voor hele mooie opdrachtgevers. Hieronder lichten we er een aantal uit.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Kunnen wij je helpen met groeien op Facebook? Of wil je gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.