Google mijn bedrijf 2BeFresh
Professioneel tussen de zoekresultaten

Google Mijn Bedrijf

Wil jij snel gevonden worden in Google? Wij van 2BeFresh kunnen jouw pagina in Google Mijn Bedrijf creëren en/of optimaliseren. Hierdoor word je gemakkelijk en een stuk sneller gevonden door potentiële klanten. Je kunt dit zien als een extra opvallende plek in de zoekresultaten van Google. Door relevante informatie toe te voegen kunnen klanten eenvoudig in contact met je komen.

Google mijn bedrijf

De specialist in Google Mijn Bedrijf

Een bedrijfspagina op Google Mijn Bedrijf biedt verschillende voordelen. Een van de grootste voordelen is dat je bedrijf zichtbaar wordt in de diensten van Google, zoals bijvoorbeeld Google Maps. Potentiële klanten zien ook gelijk je adres- en contactgegevens. Hierdoor kunnen ze snel in contact met je komen. Op mobiel zijn deze gegevens klikbaar en kun je eenvoudig bellen, mailen en een routebeschrijving aanvragen naar jouw bedrijf.

Daarnaast kun je betere resultaten boeken in de zoekmachine van Google. Een belangrijk onderdeel van de bedrijfspagina zijn de reviews. Deze laten zien hoe belangrijk je bedrijf is in de zoekresultaten.

Wij hebben al veel bedrijven geholpen met hun bedrijfspagina in Google Mijn Bedrijf. Hierdoor hebben we hun aanwezigheid in Google kunnen verbeteren. En een betere vindbaarheid zorgt voor meer klanten. Wil jij ook meer klanten aantrekken via Google? Laat ons je helpen en neem contact op via 085-1300643 of hallo@2befresh.nl en maak een vrijblijvende afspraak.

Groen met je doen bij 2BeFresh
Diensten 2BeFresh Werkwijze bij websitebouw en online ontwikkeling
Diensten 2BeFresh SEO Optimalisatie woonkamer
Reviews

Dit zeggen onze klanten

Ervaringen zijn tegenwoordig zo enorm belangrijk! Daarom raden wij al onze klanten aan om deze te verzamelen en te delen. Wij doen dat ook!

Je wilt toch graag weten wat jouw voorgangers vonden van een product of dienstverlening? Hier zie je enkele van deze reacties.

Wouter Post van Internetbureau 2BeFresh
Vrijblijvend advies

Weten hoe jij online kan scoren?

Kom in contact met onze altijd vrolijke Wouter. Hij neemt je maar wat graag mee langs de mogelijkheden omtrent online marketing, conversie optimalisatie en meer...