Google Mijn Bedrijf

Professioneel in de zoekresultaten van Google

Wil jij snel gevonden worden in Google? Wij van 2BeFresh kunnen jouw pagina in Google Mijn Bedrijf creëren en/of optimaliseren. Hierdoor word je gemakkelijk en een stuk sneller gevonden door potentiële klanten. Je kunt dit zien als extra opvallende plek in de zoekresultaten van Google en door relevante informatie toe te voegen kunnen klanten eenvoudig in contact met je komen.

 

Wij zijn 2BeFresh – De specialist in Google Mijn Bedrijf

Een bedrijfspagina op Google Mijn Bedrijf biedt verschillende voordelen. Een van de grootste voordelen is dat je bedrijf zichtbaar wordt in de diensten van Google, zoals bijvoorbeeld Google Maps. Potentiële klanten zien ook gelijk je adres- en contactgegevens. Hierdoor kunnen ze snel in contact komen met je, op de telefoon zijn deze gegevens klikbaar en kun je eenvoudig bellen, mailen & een routebeschrijving aanvragen naar jouw bedrijf. Daarnaast kun je betere resultaten boeken in de zoekmachine van Google. Een belangrijk onderdeel van de bedrijfspagina zijn de reviews, deze laten zien hoe belangrijk je bedrijf is in de zoekresultaten van Google.

Wij hebben al veel bedrijven geholpen met hun bedrijfspagina in Google Mijn Bedrijf. Hierdoor hebben we hun vindbaarheid in Google kunnen verbeteren. Een betere vindbaarheid in Google zorgt voor meer klanten. Wil jij ook meer klanten aantrekken via Google? Laat ons je helpen en neem contact op via 085-1300643, hallo@2befresh.nl of via onderstaand contactformulier en maak een vrijblijvende afspraak.

Google Mijn Bedrijf

Vrijblijvend advies van onze Wouter?

Wil jij ook meer klanten bereiken via een bedrijfspagina op Google Mijn Bedrijf? Maak een afspraak met Wouter Post van internetbureau 2BeFresh en krijg vrijblijvend advies over de mogelijkheden van een bedrijfspagina op Google.
Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Onze tevreden klanten

Elke dag werken wij met ons team voor hele mooie opdrachtgevers. Hieronder lichten we er een aantal uit.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Wil jij meer klanten? Of gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.