Google Shopping door 2BeFresh
De grootste winkel van de wereld

Google Shopping

Het aanbieden van je online productendatabase bij potentiële klanten wordt kinderspel met Google Shopping. Wij van 2BeFresh zijn gespecialiseerd in Google Ads en helpen je graag verder met het gebruiken van Shopping campagnes.

We richten niet alleen Google Merchant Center en Google Ads in, maar helpen je – wanneer je dit wilt – ook bij het creëren, verrijken en optimaliseren van je productfeed(s) om de producten naar Google te uploaden.

Hulp bij Google Shopping door 2BeFresh

Hulp bij Google Shopping

Adverteren via Ads zorgt er niet alleen voor dat je producten prominent getoond worden in Google, maar ook dat je opvalt bij potentiële klanten die op zoek zijn naar een product of dienst. Google Shopping zorgt ervoor dat je naamsbekendheid onder personen die naar je producten zoeken wordt vergroot en dat er meer verkeer op je website komt. Dat leidt weer tot meer conversie.

Google is de meestgebruikte zoekmachine in Nederland en daarom is het slim om gebruik te maken van Google Ads. Je wilt natuurlijk je producten beter vindbaar maken en dat kan met behulp van advertenties. Wanneer je dit koppelt met Google Analytics, dan wordt je advertentie helemaal uitgemeten en heb je toegang tot al deze informatie. Je kunt heel eenvoudig zelf de resultaten meten van je advertentie. Zijn deze gegevens abracadabra voor je? Dan maken we er een eenvoudig overzicht van.

Bij Google Shopping bepaal je zelf de kosten, omdat je zelf een advertentiebudget kunt instellen. Wat fijn is aan Google Ads, is dat je ten alle tijden tussentijds je budget kunt aanpassen, je campagnebudget kunt vergroten, maar ook je campagne kunt stoppen.

Groen met je doen bij 2BeFresh
Diensten 2BeFresh Werkwijze bij websitebouw en online ontwikkeling
Diensten 2BeFresh SEO Optimalisatie woonkamer
Reviews

Dit zeggen onze klanten

Ervaringen zijn tegenwoordig zo enorm belangrijk! Daarom raden wij al onze klanten aan om deze te verzamelen en te delen. Wij doen dat ook!

Je wilt toch graag weten wat jouw voorgangers vonden van een product of dienstverlening? Hier zie je enkele van deze reacties.

Kom in contact met 2BeFresh
Vrijblijvend advies

Weten hoe jij online kan scoren?

Maak een afspraak via onze contactpagina of laat je gegevens achter.