Google Shopping

Home  /  Google Shopping

Google Shopping oplossingen van 2BeFresh

Het bereiken aanbieden van je online productendatabase bij potentiële klanten wordt kinderspel met Google Shopping. Wij van 2BeFresh zijn gespecialiseerd in Google Ads en helpen je graag verder met het gebruiken van Shopping campagnes.
We richten niet alleen Google Merchant Center & Google Ads in maar helpen je wanneer je dit wilt ook bij het creëren, verrijken & optimaliseren van je productfeed(s) om de producten naar Google te uploaden.

Adverteren via Ads zorgt er niet alleen voor dat je producten prominent getoond worden in Google, maar ook dat je opvalt tussen potentiële klanten die op zoek zijn naar een product of dienst. Google Shopping zorgt ervoor dat je naamsbekendheid onder personen die naar je producten zoeken vergroot wordt en dat er meer verkeer op je website komt. Dat leidt weer tot meer conversie op je website.

Google is de meestgebruikte zoekmachine in Nederland en daarom is het slim om gebruik te maken van Google Ads. Je wilt natuurlijk je producten beter vindbaar maken en dat kan met behulp van Ads. Wanneer je dit koppelt met Google Analytics, dan word je advertentie helemaal uitgemeten en heb je toegang tot al deze informatie. Je kunt heel eenvoudig zelf de resultaten meten van je advertentie, zijn deze gegevens abracadabra voor je? Dan maken we er een eenvoudig overzicht van.
Bij Google Shopping bepaal je zelf de kosten, omdat je zelf een advertentiebudget kunt instellen. Wat fijn is aan Google Ads, is dat je ten alle tijden tussentijds je budget kunt aanpassen, je campagnebudget kunt vergroten maar ook je campagne kunt stoppen.

Vrijblijvend advies van onze Wouter?

Wil jij ook meer klanten bereiken via het internet? Maak een afspraak met Wouter Post van internetbureau 2BeFresh en krijg vrijblijvend advies over hoe jouw bedrijf online naar het volgende niveau kan.
Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Onze tevreden klanten

Elke dag werken wij met ons team voor hele mooie opdrachtgevers. Hieronder lichten we er een aantal uit.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Bovenaan in de Google door te adverteren? Of gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.