Leads genereren

Leadgeneratie van 2BeFresh

Leadgeneratie is een duur woord voor het werven van persoonsgegevens voor een bepaald doel. Deze persoonsgegevens kunnen met verschillende doeleinden gebruikt worden. Voorbeelden hiervan zijn het verkopen van een product, maar ook het invullen van een vacature of het verzenden van een mailing. Voor het genereren van leads zijn er twee dingen nodig:

Het eerste is een bezoekersbron. Denk hierbij aan een e-mailcampagne of een social media campagne. Zulke campagnes genereren bezoekers, waarvan straks een bepaald percentage het leadformulier gaat invullen.

Daarnaast is er een landingspagina nodig. Hier worden bezoekers vanaf verschillende kanalen heen gestuurd. Op deze pagina zien ze naast het leadformulier ook diverse content over het desbetreffende onderwerp waar ze zich voor willen aanmelden.

Zodra een gebruiker het formulier invult worden deze gegevens een zogenoemde ‘lead’, en kunnen deze gegevens gebruikt worden voor diverse doeleinden. 

Maak een vrijblijvende afspraak met Stef van 2BeFresh

Wil jij ook meer klanten bereiken via het internet? Maak een afspraak met Stef Lindeman van internetbureau 2BeFresh en krijg vrijblijvend advies over hoe jouw bedrijf online naar het volgende niveau kan.
Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Stef Lindeman

Onze tevreden klanten

Elke dag werken wij met ons team voor hele mooie opdrachtgevers. Hieronder lichten we er een aantal uit.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Wil jij meer klanten? Of gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.