Leads genereren

Home  /  Leads genereren

Leads genereren met 2BeFresh

Leadgeneratie is een duur woord voor het werven van persoonsgegevens voor een bepaald doel. Deze persoonsgegevens zijn van mensen die klant zouden kunnen worden omdat ze interesse hebben in jouw bedrijf. De gegevens van deze mensen kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden.Voorbeelden hiervan zijn het verkopen van een product, maar ook het invullen van een vacature of het verzenden van een mailing. Voor het genereren van leads zijn er twee dingen nodig:

Het eerste is een bezoekersbron. Denk hierbij aan een e-mailcampagne of een social media campagne. Zulke campagnes genereren bezoekers, waarvan straks een bepaald percentage het leadformulier gaat invullen.

Leads genereren via landingspagina’s

Om leads te genereren is er een landingspagina nodig. Hier worden bezoekers vanaf verschillende kanalen heen gestuurd. Op deze pagina zien ze naast het leadformulier ook diverse content over het desbetreffende onderwerp waar ze zich voor willen aanmelden. Wanneer mensen op de landingspagina terechtkomen, geven ze in principe al aan dat ze geïnteresseerd zijn in een product of dienst. Door een effectieve landingspagina is de kans groot dat ze gegevens achterlaten.

Zodra een gebruiker het formulier invult worden deze gegevens een zogenoemde ‘lead’, en kunnen deze gegevens gebruikt worden voor diverse doeleinden. 

leads-genereren

Vrijblijvend advies van onze Wouter?

Wil jij ook meer klanten bereiken via het internet? Maak een afspraak met Wouter Post van internetbureau 2BeFresh en krijg vrijblijvend advies over hoe jouw bedrijf online naar het volgende niveau kan.
Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Onze tevreden klanten

Elke dag werken wij met ons team voor hele mooie opdrachtgevers. Hieronder lichten we er een aantal uit.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Wil jij meer klanten? Of gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.