Onderwijs Marketing

Home  /  Onderwijs Marketing

Onderwijs Marketing – Vergroot het aantal studenten

Wil je graag meer studenten aan je opleiding of school binden? Online marketing is essentieel bij het werven van deze nieuwe studenten. Ouders zijn steeds kritischer over de keuze van welke opleidingsinstelling het beste aan sluit bij hun kind. Zowel ouders als kinderen zijn veel online te vinden tegenwoordig, je moet hier als opleidingsinstelling op in weten te spelen. Het gaat er om dat je zichtbaar bent voor jouw doelgroep precies op het juiste moment. 

onderwijsmarketing
onderwijs marketing optimalisatie

Een sterke branding door middel van de website

In het onderwijs is het van groot belang dat je op valt tussen alle concurrenten. Je wilt natuurlijk zoveel mogelijk nieuwe scholieren werven voor het nieuwe schooljaar. Dit kun je doen door een hele aantrekkelijke website te maken, om er voor te zorgen dat je goed opvalt. Het is dus belangrijk om de website goed op te bouwen. De websites die wij bouwen zijn responsive, dat houdt in dat we ze volgens het mobile-first principe hebben gebouwd. In eerste instantie worden de websites gebouwd voor mobiele telefoons. Later worden deze aangepast en bijgesteld voor laptops en tablets. De website past zich vanzelf aan aan de grootte van het scherm. De websites voldoen aan de laatste technologieën. Dit zorgt er voor dat de website nog mooier en sneller werkt. 

Moeiteloos zelf te bepalen

Het is voor onderwijsinstellingen een tijdrovende klus om zelf de website bij te houden. Wij kunnen dit proces vergemakkelijken zodat dit sneller kan. Mocht je het te druk hebben, dan kan je dit werk ook uit handen geven.

Er wordt vaak gedacht dat een website een hele dure uitgave is, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. We kunnen de website aan de hand van jouw wensen maken, zodat deze precies past bij de behoeftes. Je kunt de website zo duur maken als je hem zelf wilt maken. Bij ons betaal je niet voor dingen die je niet nodig hebt! 

onderwijs marketing beheer
onderwijs marketing seo

Een groter bereik creëren

Voor veel onderwijsinstellingen is het belangrijk om nieuwe scholieren te bereiken, voor het nieuwe schooljaar. Maar de vraag is nu, hoe zorg jij er als onderwijsinstelling voor dat deze scholieren jouw school vinden en hoe kom je tussen de zoekresultaten terecht? Dit is een lastig proces waar wij heel graag bij helpen. Samen bekijken we hoe we meer scholieren kunnen bereiken.

Vrijblijvend advies van onze Wouter?

Wil jij ook meer klanten bereiken via onderwijs marketing? Maak een afspraak met Wouter Post van internetbureau 2BeFresh en krijg vrijblijvend advies over hoe jouw bedrijf door middel van onze diensten naar het volgende niveau kan.
Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Projecten binnen de Onderwijs Branche

We hebben ervaring opgedaan binnen de Onderwijs Branche door te werken aan gave projecten. We lichten er hieronder graag een aantal uit.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Wil jij online groeien? Of gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.