Onderwijs Marketing bij Internetbureau 2BeFresh
Leerlingen en studenten werven

Onderwijs Marketing

Wil je graag meer studenten aan je opleiding of school binden? Onderwijs marketing is essentieel bij het werven van deze nieuwe studenten. Ouders zijn steeds kritischer over de keuze van welke opleidingsinstelling het beste aan sluit bij hun kind. Zowel ouders als kinderen zijn veel online te vinden tegenwoordig.

Als opleidingsinstelling moet je hier op in weten te spelen. Het gaat er dan vooral om dat je zichtbaar bent voor jouw doelgroep, precies op het juiste moment. 

Onderwijs marketing

Een sterke branding door middel van de website

In het onderwijs is het van groot belang dat je opvalt tussen alle concurrenten. Je wilt natuurlijk zoveel mogelijk scholieren werven voor het nieuwe schooljaar. Dit kun je doen door een hele aantrekkelijke website te maken en ervoor te zorgen dat je goed online vindbaar bent. Daarvoor is het belangrijk om je site goed op te bouwen.

De websites die wij bouwen zijn responsive, dat houdt in dat we ze volgens het mobile-first principe maken. In eerste instantie worden de websites ontworpen voor mobiele telefoons. Later worden deze aangepast en bijgesteld voor laptops en tablets. De website past zichzelf aan aan de grootte van het scherm.

Bovendien voldoen de websites die wij opleveren aan de laatste technologieën. Dit zorgt er voor dat de website nog mooier en sneller werkt. 

Onderwijs marketing beheer

Moeiteloos zelf te beheren

Het is voor onderwijsinstellingen een tijdrovende klus om zelf de website bij te houden. Wij kunnen dit proces vergemakkelijken zodat dit sneller kan. Mocht je hier zelf geen tijd voor hebben, dan kun je dit werk natuurlijk ook uit handen geven.

Er wordt vaak gedacht dat een website een hele dure uitgave is, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. We kunnen de website aan de hand van jouw wensen maken, zodat deze precies past bij de behoeftes. Je kunt de website zo duur maken als je hem zelf wilt. Bij ons betaal je niet voor dingen die je niet nodig hebt.

onderwijs marketing SEO

Een groter bereik creëren

Voor veel onderwijsinstellingen is het belangrijk om nieuwe scholieren te bereiken. Maar nu is de vraag, hoe zorg jij er als onderwijsinstelling voor dat studenten jouw school vinden en hoe kom je tussen de zoekresultaten terecht? Dit is een lastig proces waar wij heel graag bij helpen. Samen bekijken we hoe we meer scholieren kunnen bereiken.

Groen met je doen bij 2BeFresh
Diensten 2BeFresh Werkwijze bij websitebouw en online ontwikkeling
Diensten 2BeFresh SEO Optimalisatie woonkamer
Reviews

Dit zeggen onze klanten

Ervaringen zijn tegenwoordig zo enorm belangrijk! Daarom raden wij al onze klanten aan om deze te verzamelen en te delen. Wij doen dat ook!

Je wilt toch graag weten wat jouw voorgangers vonden van een product of dienstverlening? Hier zie je enkele van deze reacties.

Kom in contact met 2BeFresh
Vrijblijvend advies

Weten hoe jij online kan scoren?

Maak een afspraak via onze contactpagina of laat je gegevens achter.