Partnerprogramma

Home  /  Partnerprogramma

Samenwerken aan mooie projecten!

Bij Internetbureau 2BeFresh delen we graag onze kennis. Dit is terug te zien aan de vele artikelen die we al gepubliceerd hebben maar ook aan de uitgebreide samenwerking met onze partners.

Samen voldoen aan jouw klantvraag

Je bent goed in wat je doet maar soms wil je net wat meer aanbieden dan je aankunt of diensten aanbieden waar je eigenlijk geen ervaring in hebt. In dit geval biedt ons partnerprogramma een uitkomst.
Wij kunnen onze diensten white label aanbieden aan jouw klanten, jouw klant doet zaken met jou en wij kunnen de uitvoering van deze projecten volledig ontzorgen.

Zo voorkom je dat je nee moet verkopen aan je klant en breid je je dienstenportfolio uit.

Wat houdt zo’n samenwerking in?

De samenwerking is volledig op projectbasis en er zijn dus geen vaste kosten aan verbonden. Wanneer je een project hebt waar je zelf de capaciteit of de kennis niet voor hebt benader je ons, wij sturen een prijsopgave en wanneer dit akkoord is gaan we voor je aan de slag. De communicatie over het project gaat altijd via jou, wij zullen niet tussen jou en de eindklant contacten.
Het is ook mogelijk om maandelijkse optimalisaties door ons te laten uitvoeren, dan werken wij stelselmatig voor de eindklant zonder dat je er omkijken naar hebt.

2befresh-partnerprogramma

Vrijblijvend advies van onze Wouter?

Wil jij ook meer aan je klanten kunnen aanbieden? Maak een afspraak met Wouter Post van internetbureau 2BeFresh en krijg vrijblijvend advies over hoe jouw bedrijf door middel van onze diensten naar het volgende niveau kan groeien.
Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.