Recruitment Marketing

Home  /  Recruitment Marketing

Recruitment marketing – Dé oplossing voor vacatures genereren!

Met de komst van social media is het genereren van leads om vacatures in te vullen een stuk makkelijker geworden. Onderzoek toont aan dat steeds meer kandidaten online getriggerd worden, voordat ze solliciteren op een baan. Geschikte kandidaten vinden voor jouw vacatures doe je online. De ervaring van 2Befresh leert dat het in vullen van vacatures via sociale media een goedkope manier is om veel aandacht te krijgen op je vacature.

recruitmentmarketing
recruitment marketing optimalisatie

Een website met sterke uitstraling voor de recruitment branche

In de recruitment branche is het onwijs belangrijk om er voor te zorgen dat je als bedrijf zijnde goed opvalt. Je wilt natuurlijk vacatures opvullen en er voor zorgen dat mensen deze vacatures ook zien. Hiervoor heb je een goed functionerende website nodig. Het is hiervoor belangrijk om de website goed op te bouwen. Onze websites zijn volledig responsive, wat inhoudt dat ze volgens het mobile-first principe gebouwd zijn. De website wordt gebouwd voor de mobiele telefoon en wordt achteraf bijgesteld voor grotere schermen zoals tablets en laptops. De website past zich automatisch aan aan de grootte van het scherm. De websites die wij opleveren voldoen aan de laatste standaarden. Dit houdt in dat wij gebruik maken van de meest recente technologieën, wat er voor zorgt dat de website nog sneller en mooier werkt.

Volledig zelf te onderhouden 

Omdat wij weten dat veel ondernemers niet de tijd hebben om een maandelijkse bijdrage te leveren voor het onderhoud aan de website, zorgen wij dat je dit gemakkelijk zelf kunt beheren. Mocht je het toch te druk hebben hiervoor en dit werk liever uit handen geven, dan is deze optie er natuurlijk ook. 

Vaak wordt gedacht dat een website een dure uitgave is, niets is minder waar! Een website is zo duur als je hem zelf maakt. Bij ons betaal je niet voor dingen die je niet nodig hebt! Aan de hand van jouw wensen stellen we een website samen die precies past bij de behoeftes.

recruitmentmarketingbeheer
recruitmentmarketingseo

Het verbeteren van jouw online aanwezigheid

Voor veel bedrijven is het belangrijk om buiten de vaste kandidaten om te kijken, op zoek naar potentiële kandidaten. Maar, hoe zorg je dat deze kandidaten jouw bedrijf vinden? Hoe kom je tussen de zoekresultaten waar deze potentiële kandidaten op zoeken? Dit is een ingewikkeld proces waar wij graag bij willen helpen. Samen bekijken we de mogelijkheden om meer kandidaten te bereiken.

Vrijblijvend advies van onze Wouter?

Wil jij ook meer klanten bereiken via Recruitment marketing? Maak een afspraak met Wouter Post van internetbureau 2BeFresh en krijg vrijblijvend advies over hoe jouw bedrijf door middel van onze diensten naar het volgende niveau kan.
Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Projecten binnen de Recruitment Branche

We hebben ervaring opgedaan binnen de Recruitment Branche door te werken aan gave projecten. We lichten er hieronder graag een aantal uit.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Wil jij online groeien? Of gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.