Recruitment Marketing bij Internetbureau 2BeFresh
Leads genereren en vacatures vullen

Recruitment Marketing

Met de komst van social media is het genereren van leads om vacatures in te vullen een stuk makkelijker geworden. Onderzoek toont aan dat steeds meer kandidaten online getriggerd worden, voordat ze solliciteren op een baan. En dat is waar recruitment marketing uitkomst kan bieden.

Geschikte kandidaten vinden voor jouw vacatures doe je dan ook online. De ervaring van 2BeFresh leert dat het invullen van vacatures via sociale media een goedkope manier is om veel aandacht te krijgen op je vacature.

Recruitmentmarketing

Een website met sterke uitstraling voor de recruitment branche

In de recruitment branche is het onwijs belangrijk om ervoor te zorgen dat je als bedrijf goed opvalt. Je wilt immers vacatures opvullen en ervoor zorgen dat mensen deze vacatures ook zien. Hiervoor heb je een goed functionerende website nodig. Het is dan ook van belang dat de website goed wordt opgebouwd.

Onze websites zijn volledig responsive, wat inhoudt dat ze volgens het mobile-first principe gebouwd zijn. De website wordt gebouwd voor de mobiele telefoon en wordt achteraf bijgesteld voor grotere schermen zoals tablets en desktops. De website past zich automatisch aan aan de grootte van het scherm.

Daarnaast voldoen de websites die wij opleveren aan de laatste standaarden. Wij maken namelijk gebruik van de meest recente technologieën, wat ervoor zorgt dat de website nog sneller en mooier werkt.

Recruitment marketing beheer

Volledig zelf te onderhouden

Omdat wij weten dat veel ondernemers niet de tijd hebben om een maandelijkse bijdrage te leveren aan het onderhoud aan de website, zorgen wij dat je dit gemakkelijk zelf kunt beheren. Blijk je het toch te druk te hebben? Dan geef je het toch gewoon bij ons uit handen?

De opvatting dat een website een dure uitgave is, is niet meer van deze tijd. Je kunt het immers zo duur maken als je zelf wilt. Goed om te weten: bij ons betaal je niet voor dingen die je niet nodig hebt! Op basis van jouw wensen stellen we een website samen die precies past bij de behoeftes.

Recruitment marketing SEO

Het verbeteren van jouw online aanwezigheid

Voor veel bedrijven is het belangrijk om buiten de vaste kandidaten om te kijken, op zoek naar nieuwe, potentiële kandidaten. Maar, hoe zorg je dat deze kandidaten jouw bedrijf vinden? En hoe kom je tussen de zoekresultaten van deze potentiële kandidaten terecht? Dit is een ingewikkeld proces waar wij graag bij willen helpen. Samen bekijken we de mogelijkheden om meer kandidaten te bereiken.

Groen met je doen bij 2BeFresh
Diensten 2BeFresh Werkwijze bij websitebouw en online ontwikkeling
Diensten 2BeFresh SEO Optimalisatie woonkamer
Reviews

Dit zeggen onze klanten

Ervaringen zijn tegenwoordig zo enorm belangrijk! Daarom raden wij al onze klanten aan om deze te verzamelen en te delen. Wij doen dat ook!

Je wilt toch graag weten wat jouw voorgangers vonden van een product of dienstverlening? Hier zie je enkele van deze reacties.

Kom in contact met 2BeFresh
Vrijblijvend advies

Weten hoe jij online kan scoren?

Maak een afspraak via onze contactpagina of laat je gegevens achter.