Toerisme & Recreatie Marketing

Home  /  Toerisme & Recreatie Marketing

Toerisme en Recreatie marketing – Promoot jouw business

In de toerisme & recreatie branche gaat bijna iedereen online research doen om de verschillende mogelijkheden te bekijken voor zijn/haar gewenste bestemming. Denk hierbij aan het zoeken van een leuke accommodatie, bezienswaardigheden of restaurants. De online concurrentie in deze branche is groot, en daarom is het belangrijk dat je op de juiste kanalen zichtbaar aanwezig bent en opvalt. 2Befresh kan hierbij helpen, en zorgen voor een sterke online aanwezigheid. 

toerisme en recreatie marketing
recruitment marketing optimalisatie

Een opvallende website voor jouw toerisme & recreatie organisatie

In de massa van de toerisme & recreatie branche wil jij met jouw bedrijf opvallen. Je wilt dat gasten de website makkelijk kunnen gebruiken en hun interactie met de website goed verloopt. Dit kun je doen door het optimaliseren van jouw website. Het is hiervoor belangrijk om de website goed op te bouwen. Onze websites zijn volledig responsive, wat inhoudt dat ze volgens het mobile-first principe gebouwd zijn. De website wordt gebouwd voor de mobiele telefoon en wordt achteraf bijgesteld voor grotere schermen zoals tablets en laptops. De website past zich automatisch aan aan de grootte van het scherm. De websites die wij opleveren voldoen aan de laatste standaarden. Dit houdt in dat wij gebruik maken van de meest recente technologieën, wat er voor zorgt dat de website nog sneller en mooier werkt.   

Gemakkelijk zelf aan te passen

Omdat wij weten dat veel ondernemers niet de tijd hebben om een maandelijkse bijdrage te leveren voor het onderhoud aan de website, zorgen wij dat je dit gemakkelijk zelf kunt beheren. Mocht je het toch te druk hebben hiervoor en dit werk liever uit handen geven, dan is deze optie er natuurlijk ook. 

Vaak wordt gedacht dat een website een dure uitgave is, niets is minder waar! Een website is zo duur als je hem zelf maakt. Bij ons betaal je niet voor dingen die je niet nodig hebt! Aan de hand van jouw wensen stellen we een website samen die precies past bij de behoeftes.

toerisme en recreatie marketing beheer
toerisme en recreatie marketing seo

Optimalisatie van jouw online vindbaarheid

Voor veel bedrijven is het belangrijk om buiten de vaste gasten om te kijken, op zoek naar potentiële gasten. Maar, hoe zorg je dat deze klanten jouw bedrijf vinden? Hoe kom je tussen de zoekresultaten waar deze potentiële gasten op zoeken? Dit is een ingewikkeld proces waar wij graag bij willen helpen. Samen bekijken we de mogelijkheden om meer gasten te bereiken.

Vrijblijvend advies van onze Wouter?

Wil jij ook meer klanten bereiken via Toerisme & Recreatie marketing? Maak een afspraak met Wouter Post van internetbureau 2BeFresh en krijg vrijblijvend advies over hoe jouw bedrijf door middel van onze diensten naar het volgende niveau kan.
Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Projecten binnen de Toerisme Branche

We hebben ervaring opgedaan binnen de Toerisme Branche door te werken aan gave projecten. We lichten er hieronder graag een aantal uit.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Wil jij online groeien? Of gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.