Toerisme & Recreatie Marketing bij Internetbureau 2BeFresh
Wij creëren de online bestemming van je dromen

Toerisme en Recreatie Marketing

In de toerisme & recreatie branche doet bijna iedereen online research om de verschillende mogelijkheden te bekijken voor zijn/haar gewenste bestemming. Denk hierbij aan het zoeken van een leuke accommodatie, bezienswaardigheden of restaurants. De online concurrentie in deze branche is groot, en dus is het belangrijk dat je op de juiste kanalen zichtbaar bent en opvalt. Je doet er dan ook goed aan om toerisme en recreatie marketing in te zetten! 2BeFresh kan hierbij helpen en zorgen voor een sterke online aanwezigheid. 

Toerisme en recreatie marketing

Een opvallende website voor jouw toerisme & recreatie organisatie

In de massa van de toerisme & recreatie branche wil jij met jouw bedrijf opvallen. Je wilt dat gasten de website makkelijk kunnen gebruiken en hun interactie met de website goed verloopt. Dit doe je door jouw website te optimaliseren. Het is dan ook belangrijk dat de website goed wordt opgebouwd.

De websites die wij maken zijn volledig responsive. Dit wil zeggen dat ze volgens het mobile-first principe gebouwd zijn. We ontwerpen de website eerst voor mobiel en stellen achteraf bij voor grotere schermen als tablets en desktops. Uiteindelijk zal de website zich automatisch aanpassen aan de grootte van het scherm dat de websitebezoeker gebruikt.

Ook zorgen we er altijd voor dat de websites die wij opleveren voldoen aan de laatste standaarden. Daarom maken we gebruik van de meest recente technologieën, wat ervoor zorgt dat de website nog sneller en mooier werkt.   

Toerisme en recreatie marketing beheer

Gemakkelijk zelf aan te passen

Wij begrijpen maar al te goed dat je als ondernemer niet altijd de tijd hebt om een maandelijkse bijdrage te leveren aan het onderhoud van de website. Daarom zorgen wij ervoor dat je het gemakkelijk zelf kunt beheren. Heb je het toch te druk, dan kun je er natuurlijk ook altijd voor kiezen om het onderhoud aan ons uit te besteden.

Hoewel vaak wordt gedacht dat een website een dure uitgave is, is niets minder waar. Je kunt het namelijk zo duur maken als je zelf wilt. Goed om te weten: bij ons betaal je niet voor de dingen die je niet nodig hebt. Want wat heb je aan dure, flitsende functies die je niet gebruikt? We bespreken liever eerst wat je precies nodig hebt en stellen op basis daarvan een website samen die precies past bij jouw wensen en behoeften.

toerisme en recreatie marketing SEO

Optimalisatie van jouw online vindbaarheid

Voor veel bedrijven is het belangrijk om buiten de vaste gasten om te kijken, op zoek naar potentiële gasten. Maar de grote vraag is: hoe zorg je ervoor dat deze klanten jouw bedrijf vinden? En hoe kom je tussen de zoekresultaten van deze potentiële gasten terecht?

Dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Kies je voor toerisme en recreatie marketing dan kijken we samen de mogelijkheden om meer gasten te bereiken.

Groen met je doen bij 2BeFresh
Diensten 2BeFresh Werkwijze bij websitebouw en online ontwikkeling
Diensten 2BeFresh SEO Optimalisatie woonkamer
Reviews

Dit zeggen onze klanten

Ervaringen zijn tegenwoordig zo enorm belangrijk! Daarom raden wij al onze klanten aan om deze te verzamelen en te delen. Wij doen dat ook!

Je wilt toch graag weten wat jouw voorgangers vonden van een product of dienstverlening? Hier zie je enkele van deze reacties.

Wouter Post van Internetbureau 2BeFresh
Vrijblijvend advies

Weten hoe jij online kan scoren?

Kom in contact met onze altijd vrolijke Wouter. Hij neemt je maar wat graag mee langs de mogelijkheden omtrent online marketing, conversie optimalisatie en meer...