Pand 2BeFresh Internetbureau IJsselstein
Dé oplossing voor de Horeca!

TripAdvisor Marketing

Wanneer jouw bedrijf actief is in de horeca, zou TripAdvisor marketing een goede overweging kunnen zijn. Wij willen dit graag voor je uit handen nemen, zodat jij je kan blijven focussen op waar jij goed in bent.

Met TripAdvisor marketing weet je meer klanten naar jouw horeca-gelegenheid te lokken.

Hoe gaat TripAdvisor marketing in zijn werk

We spreken vooraf een bedrag af wat je zou willen besteden aan TripAdvisor marketing. Vervolgens nemen we alle activiteiten volledig uit handen en voeren wij de marketing voor je uit.

Het voordeel van TripAdvisor marketing is dat het de mogelijkheid biedt om je bedrijf te laten groeien door middel van gesponsorde plaatsingen en bedrijfsvoorsprong. Ook geeft het inzicht in de beoordelingen van klanten en kunnen deze beheerd worden.

De TripAdvisor mogelijkheden starten vanaf 2 uur per maand.

hoe werkt tripadvisor marketing
tripadvisor ijsselstein

Gesponsorde plaatsingen

TripAdvisor maakt gebruik van gesponsorde plaatsingen. Dit kan jouw bedrijf onder de aandacht brengen van mogelijke klanten en dat brengt weer  enkele voordelen met zich mee voor jouw bedrijf.

Met gesponsorde plaatsingen profiteert je van premium zichtbaarheid. Dit wil zeggen dat je bedrijf op elk apparaat bovenin de zoekresultaten komt, op vermeldingen van lokale concurrenten en op andere pagina’s van TripAdvisor.

De advertentie wordt alleen weergegeven als deze matcht bij de zoekopdracht van de potentiële klant. Wil je de laatste tweepersoonskamer van het hotel vullen en zoekt iemand ernaar? Je staat bovenaan.

Bedrijfsvoorsprong

Met behulp van TripAdvisor zijn er verschillende tools die je helpen rechtstreeks klanten door te verwijzen naar jouw eigen boekingskanalen. Het biedt meerdere opties.

TripAdvisor kan je helpen rechtstreeks klantencontact te krijgen door je bedrijfspagina op TripAdvisor te laten optimaliseren. Deze optimalisatie zorgt er ook voor dat je speciale aanbiedingen kunt doen en beoordelingen of foto’s kunt uitlichten. Daarnaast maakt TripAdvisor het ook mogelijk om rapporten en analyses uit te draaien via Bedrijfsvoorsprong. Deze geven toegang tot exclusieve gegevens die je kunt gebruiken in het maken van beslissingen.

tripadvisor marketing
tripadvisor kaart

Klanten inzichten

De beoordelingen van klanten worden door TripAdvisor eenvoudig verzameld. Deze beoordelingen bieden op verschillende vlakken meerwaarde.

  • Beoordelingen hebben positieve invloed op boekingen;
  • Meer boekingen kunnen leiden tot hogere waarderingen;
  • Beoordelingen dragen bij aan de ontwikkeling van je bedrijf.

Met behulp van de beoordelingen service kunnen jouw klanten gemakkelijk gestimuleerd worden om een recensie achter te laten.

2BeFresh Vergaderruimte Woonkamer
Diensten Wall of Fame Webshops
Diensten 2BeFresh SEO Optimalisatie woonkamer
Reviews

Dit zeggen onze klanten

Ervaringen zijn tegenwoordig zo enorm belangrijk! Daarom raden wij al onze klanten aan om deze te verzamelen en te delen. Wij doen dat ook!

Je wilt toch graag weten wat jouw voorgangers vonden van een product of dienstverlening? Hier zie je enkele van deze reacties.

Kom in contact met 2BeFresh
Vrijblijvend advies

Weten hoe jij online kan scoren?

Maak een afspraak via onze contactpagina of laat je gegevens achter.