TripAdvisor Marketing

Home  /  TripAdvisor Marketing

TripAdvisor marketing – Dé oplossing voor de Horeca!

Wanneer jouw bedrijf actief is in de horeca, zou TripAdvisor marketing een goede overweging kunnen zijn. Wij willen dit graag voor je uit handen nemen, zodat jij je kan blijven focussen op waar jij goed in bent.

Met TripAdvisor marketing weet je meer klanten naar jouw horeca-gelegenheid te lokken.

Hoe gaat dit in zijn werk?

We spreken vooraf een bedrag af wat je zou willen besteden aan TripAdvisor marketing. Vervolgens nemen we alle activiteiten volledig uit handen en voeren wij de marketing voor je uit.

Het voordeel van TripAdvisor marketing is dat het de mogelijkheid biedt om je bedrijf te laten groeien door middel van gesponsorde plaatsingen en bedrijfsvoorsprong. Ook geeft het inzicht in de beoordelingen van klanten en kunnen deze beheerd worden.

De TripAdvisor mogelijkheden starten vanaf 2 uur per maand.

TripAdvisor Marketing
tripadvisor ijsselstein

Gesponsorde plaatsingen

TripAdvisor maakt gebruik van gesponsorde plaatsingen. Dit kan jouw bedrijf onder de aandacht brengen van mogelijke klanten. Dit brengt enkele voordelen met zich mee voor uw bedrijf.

Met gesponsorde plaatsingen profiteert jouw bedrijf van premium zichtbaarheid. Dit wil zeggen dat je bedrijf op elk apparaat bovenin de zoekresultaten komt, op vermeldingen van lokale concurrenten en op andere pagina’s van TripAdvisor.

De advertentie wordt alleen weergegeven als deze matcht bij de zoekopdracht van de potentiële klant; wil je de laatste 2-persooonskamer van het hotel vullen en zoekt iemand er naar? Je staat bovenaan.

Bedrijfsvoorsprong

Met behulp van TripAdvisor zijn er verschillende tools die je helpen rechtstreeks klanten door te verwijzen naar jouw eigen boekingskanalen. Het biedt meerdere opties.

TripAdvisor kan je helpen rechtstreeks klanten contact te krijgen door je bedrijfspagina op TripAdvisor te laten optimaliseren. Deze optimalisatie zorgt er ook voor dat u speciale aanbiedingen kunt doen, beoordelingen kunt uitlichten of foto’s. Daarnaast maakt TripAdvisor het ook mogelijk om rapporten en analyses uit te draaien via Bedrijfsvoorsprong. Deze geven toegang tot exclusieve gegevens die u kunt gebruiken in het maken van beslissingen.

tripadvisor kaart

Klanten inzichten

De beoordelingen van klanten worden door TripAdvisor eenvoudig verzamelt. Deze beoordelingen bieden op verschillende vlakken meerwaarde.

  • Beoordelingen hebben positieve invloed op boekingen
  • Meer boekingen kunnen leiden tot hogere waarderingen
  • Beoordelingen dragen bij aan de ontwikkeling van uw bedrijf

Met behulp van beoordelingen service kunnen gemakkelijk jouw klanten gestimuleerd worden om een recensie achter te laten.

Vrijblijvend advies van onze Wouter?

Wil jij ook meer klanten bereiken via TripAdvisor marketing? Maak een afspraak met Wouter Post van internetbureau 2BeFresh en krijg vrijblijvend advies over hoe jouw bedrijf door middel van TripAdvisor naar het volgende niveau kan.
Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Onze tevreden klanten

Elke dag werken wij met ons team voor hele mooie opdrachtgevers. Hieronder lichten we er een aantal uit.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Wil jij online groeien? Of gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.