Trustpilot Marketing

Home  /  Trustpilot Marketing

Bereik meer met Trustpilot marketing

Wanneer je aan het ondernemen bent dan is betrouwbaarheid van groot belang. Daarom komen wij met Trustpilot marketing, het platform voor betrouwbare klantenbinding. Wij zorgen er voor dat wij Trustpilot in jouw website integreren.

Trustpilot brengt je dichter bij je klanten en versnelt de groei van je bedrijf.

Hoe gaat Trustpilot marketing in zijn werk?

Trustpilot is een tool waarbij jouw klanten reviews kunnen achter laten. Dit brengt enkele voordelen met zich mee:

  • Transparantie en vertrouwen bij klant
  • Nieuwe inzichten
  • Hogere conversie en hoger in de zoekresultaten

De Trustpilot marketing mogelijkheden starten vanaf 2 uur per maand.

trustpilot marketing zakelijk
trustpilot marketing voor bedrijven

Transparantie en vertrouwen

Trustpilot staat voor vertrouwen en transparantie. Door het gebruiken van een Trustpilot tool binnen je website bouw je een reputatie en vertrouwen op bij de klant. Daarnaast geef je potentiële klanten inzicht in jouw bedrijf en hoe mede-klanten een eerdere relatie ervaren hebben. Met behulp van de Trustbox, een tool om de reputatie van jouw bedrijf weer te geven, is bewezen dat de winkelbesteding verhoogd, annuleringen van aankoop verminderen en uw conversie stijgt.

Nieuwe inzichten

Door het gebruiken van Trustpilot op jouw website krijg je een oneindige feedback loop. Dit wil zeggen dat, bij elke afhandeling van een product ofwel service, je feedback ontvangt door middel van Trustpilot. Het grote voordeel hiervan is dat dit nieuwe inzichten met zich mee brengt. Zo versterk je de relatie met de klant, weet waar de eventuele knelpunten zitten en kunt daarop anticiperen. Dit leidt tot een proces binnen jouw bedrijf wat geoptimaliseerd is voor de klantervaring, wat zich uit in een hogere omzet.

reviews

Hogere conversie en hoger in de zoekresultaten

Trustpilot draagt ook bij aan de positie van uw bedrijf in Google; Trustpilot is geïntegreerd met Google. Dit brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • De beoordelingen die uw bedrijf krijgt via Trustpilot zijn direct zichtbaar in Google onder ‘Google Seller Ratings’.
  • De beoordelingen die uw bedrijf krijgt via Trustpilot zijn direct zichtbaar in Google Shopping onder ‘Google Seller Ratings’
  • Uw bedrijf kan zogenoemde Rich Snippet sterren activeren, waardoor potentiële klanten direct een beoordeling te zien krijgen in het zoekscherm.

Deze drie punten zorgen er gezamenlijk voor dat u boven uw directe concurrenten uitsteekt (zowel in Google zelf als vanuit de perceptie van de klant) en kunnen voor klanten de doorslaggevende keuze zijn om voor úw bedrijf te gaan. Dit leidt tot een hogere conversie van uw klanten en een betere score in Google.

Vrijblijvend advies van onze Wouter?

Wil jij ook groeien met behulp van Trustpilot marketing? Maak een afspraak met Wouter Post van internetbureau 2BeFresh en krijg vrijblijvend advies over hoe jouw bedrijf online naar het volgende niveau kan.
Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Onze tevreden klanten

Elke dag werken wij met ons team voor hele mooie opdrachtgevers. Hieronder lichten we er een aantal uit.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Wil jij online groeien? Of gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.