Pand 2BeFresh Internetbureau IJsselstein
Bereik meer met Trustpilot marketing

Trustpilot Marketing

Wanneer je aan het ondernemen bent dan is betrouwbaarheid van groot belang. Daarom komen wij met Trustpilot marketing, het platform voor betrouwbare klantenbinding. Wij regelen de integratie van Trustpilot op jouw website.

Trustpilot brengt je dichter bij je klanten en versnelt de groei van je bedrijf.

Hoe gaat Trustpilot marketing in zijn werk?

Trustpilot is een tool waarbij jouw klanten reviews kunnen achter laten. Dit brengt enkele voordelen met zich mee:

  • Transparantie en vertrouwen bij klant;
  • Nieuwe inzichten;
  • Hogere conversie en hoger in de zoekresultaten.

De Trustpilot marketing mogelijkheden starten vanaf 2 uur per maand.

Trustpilot marketing zakelijk
Trustpilot marketing voor bedrijven

Transparantie en vertrouwen

Trustpilot staat voor vertrouwen en transparantie. Door het gebruiken van een Trustpilot tool binnen je website, bouw je een reputatie en vertrouwen op bij de klant. Daarnaast geef je potentiële klanten inzicht in jouw bedrijf en hoe mede-klanten een eerdere relatie ervaren hebben.

Met behulp van de Trustbox, een tool om de reputatie van je bedrijf weer te geven, is bewezen dat de winkelbesteding wordt verhoogd, annuleringen van aankoop verminderen en je conversie stijgt.

Nieuwe inzichten

Door het gebruiken van Trustpilot op je website krijg je een oneindige feedback loop. Dit wil zeggen dat, bij elke afhandeling van een product ofwel service, je feedback ontvangt door middel van Trustpilot. Het grote voordeel hiervan is dat dit nieuwe inzichten met zich mee brengt. Zo versterk je de relatie met de klant, weet je waar de eventuele knelpunten zitten en kun je daarop anticiperen. Dit leidt tot een proces binnen je bedrijf wat geoptimaliseerd is voor de klantervaring, wat zich uit in een hogere omzet.

Trustpilot marketing
Reviews via trustpilot

Hogere conversie en hoger in de zoekresultaten

Trustpilot draagt ook bij aan je positie in Google; Trustpilot is namelijk geïntegreerd met Google. Dit brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • De beoordelingen die je krijgt via Trustpilot zijn direct zichtbaar in Google onder ‘Google Seller Ratings’;
  • De beoordelingen die je krijgt via Trustpilot zijn direct zichtbaar in Google Shopping onder ‘Google Seller Ratings’;
  • Je kan zogenoemde Rich Snippet sterren activeren, waardoor potentiële klanten direct een beoordeling te zien krijgen in het zoekscherm.

Deze drie punten zorgen er gezamenlijk voor dat je boven je directe concurrenten uitsteekt (zowel in Google zelf als vanuit de perceptie van de klant) en kunnen voor klanten de doorslaggevende keuze zijn om voor jouw bedrijf te gaan. Dit leidt tot een hogere conversie van je klanten en een betere score in Google.

2BeFresh Vergaderruimte Woonkamer
Diensten Wall of Fame Webshops
Diensten 2BeFresh SEO Optimalisatie woonkamer
Reviews

Dit zeggen onze klanten

Ervaringen zijn tegenwoordig zo enorm belangrijk! Daarom raden wij al onze klanten aan om deze te verzamelen en te delen. Wij doen dat ook!

Je wilt toch graag weten wat jouw voorgangers vonden van een product of dienstverlening? Hier zie je enkele van deze reacties.

Kom in contact met 2BeFresh
Vrijblijvend advies

Weten hoe jij online kan scoren?

Maak een afspraak via onze contactpagina of laat je gegevens achter.