Vastgoed Marketing

Home  /  Vastgoed Marketing

Vastgoed marketing – Versterk je online aanwezigheid

De vastgoed markt is de laatste jaren enorm aangetrokken. Vraag en aanbod lopen niet synchroon waardoor de marketingbehoefte regelmatig veranderd. In de vastgoedwereld is een sterke online zichtbaarheid tegenwoordig onmisbaar. 92% van de huizenkopers gaat online op huizenjacht. Het is dus mega belangrijk om als vastgoed onderneming online actief te zijn. Met online marketing kun je veel meer uit jouw vastgoed onderneming halen. 2BeFresh helpt jouw vastgoed onderneming met het versterken van jouw online vindbaarheid.

vastgoedmarketingbeheer
vastgoed marketing optimalisatie

Een functionele website

In de vastgoedbranche is het onwijs belangrijk dat de website goed functioneert. Je wilt natuurlijk dat potentiële kopers goed de foto’s van hun misschien wel toekomstige huis goed kunnen bekijken. Het is erg belangrijk om de website goed op te bouwen. De websites die wij bouwen zijn volledig responsive, dat betekend dat ze via het mobile-first principe gebouwd zijn. De website wordt als eerste gebouwd voor de mobiele telefoon, en daarna bijgesteld voor grotere schermen zoals tablets en laptops. De websites die wij leveren voldoen aan alle laatste standaarden. Dat houdt in dat wij gebruik maken van de meest recente technologieën, dat zorgt er voor dat de website sneller en mooier werkt.

Gemakkelijk zelf bepalen

Om dat wij weten dat vastgoedondernemers niet de tijd hebben om maandelijks een bijdrage te leveren voor het onderhoud aan de website, zorgen wij er voor dat je dit gemakkelijk zelf kunt beheren. Mocht je het toch te druk hebben met ondernemen en het werk voor de website liever uit handen geven, dan is die optie er natuurlijk ook. 

Een website hoeft geen dure uitgave te zijn, je kunt een website zo duur maken als je zelf wilt. Wij stellen aan de hand van jouw wensen een website samen die precies bij jou past. Bij 2BeFresh betaal je niet voor dingen die je niet nodig hebt!

vastgoed marketing beheer
vastgoed marketing seo

Online vindbaarheid voor vastgoedondernemingen

Het is voor jouw vastgoedonderneming heel belangrijk om potentiële kopers naar jouw website te trekken. Hoe zorg je er voor dat deze potentiële kopers jouw vastgoedonderneming vinden, en hoe kom je in de zoekresultaten waar deze kopers op gaan zoeken? Dat is een ingewikkeld proces waarbij wij kunnen helpen. 

Vrijblijvend advies van onze Wouter?

Wil jij ook meer klanten bereiken via vastgoed marketing? Maak een afspraak met Wouter Post van internetbureau 2BeFresh en krijg vrijblijvend advies over hoe jouw bedrijf door middel van onze diensten naar het volgende niveau kan.
Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Projecten binnen de Vastgoed Branche

We hebben ervaring opgedaan binnen de Vastgoed Branche door te werken aan gave projecten. We lichten er hieronder graag een aantal uit.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Wil jij online groeien? Of gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.