Vastgoed Marketing bij Internetbureau 2BeFresh
Thuis in marketing

Vastgoed Marketing

De vastgoedmarkt is de laatste jaren enorm aangetrokken. Vraag en aanbod lopen niet synchroon, waardoor de marketingbehoefte regelmatig veranderd. In de wereld van vastgoed is een sterke online zichtbaarheid tegenwoordig onmisbaar. 92% van de huizenkopers gaat online op huizenjacht. Het is dus mega belangrijk om als vastgoed onderneming online actief te zijn. Met vastgoed marketing kun je veel meer uit je onderneming halen. 2BeFresh helpt je graag met het versterken van jouw online vindbaarheid.

Vastgoed marketing beheer 2BeFresh

Een functionele website

In de vastgoedbranche is het onwijs belangrijk dat de website optimaal functioneert. Je wilt natuurlijk dat potentiële kopers de foto’s van hun misschien wel toekomstige (t)huis goed kunnen bekijken. Een website begint dan ook met een stabiele basis.

Daarom zorgen ervoor dat alle websites die wij bouwen responsive zijn en werken volgens het mobile-first principe. Mobiele apparaten worden als uitgangspunten genomen, pas daarna wordt de website bijgesteld voor grotere schermen als tablets en desktops.

Bovendien voldoen onze websites aan alle laatste standaarden. Wij werken namelijk alleen maar met meest recente technologieën, waardoor de website sneller en mooier werkt.

vastgoed marketing beheer

Gemakkelijk zelf bepalen

Omdat wij weten dat vastgoedondernemers niet de tijd hebben om maandelijks een bijdrage te leveren aan het onderhoud van de website, regelen wij dat je dit eenvoudig zelf kunt beheren. Mocht toch blijken dat je het te druk hebt met ondernemen, dan kunnen wij het werk natuurlijk ook voor je uit handen nemen.

In tegenstelling tot wat velen denken, hoeft een website helemaal geen dure uitgave te zijn. Je kunt het namelijk zo duur maken als je zelf wilt. Op basis van jouw wensen en behoeften stellen we een website samen die precies bij jou past en betaal je ook niet voor dingen die je niet nodig hebt.

vastgoed marketing SEO

Online vindbaarheid voor vastgoedondernemingen

Het is voor jouw vastgoedonderneming heel belangrijk om potentiële kopers naar je website te trekken. Maar hoe zorg je ervoor dat je in hun zoekresultaten terecht komt en zij jouw website vinden? Dat is een ingewikkeld proces waarbij wij kunnen helpen.

Groen met je doen bij 2BeFresh
Diensten 2BeFresh Werkwijze bij websitebouw en online ontwikkeling
Diensten 2BeFresh SEO Optimalisatie woonkamer
Reviews

Dit zeggen onze klanten

Ervaringen zijn tegenwoordig zo enorm belangrijk! Daarom raden wij al onze klanten aan om deze te verzamelen en te delen. Wij doen dat ook!

Je wilt toch graag weten wat jouw voorgangers vonden van een product of dienstverlening? Hier zie je enkele van deze reacties.

Kom in contact met 2BeFresh
Vrijblijvend advies

Weten hoe jij online kan scoren?

Maak een afspraak via onze contactpagina of laat je gegevens achter.