Zoekwoordenonderzoek

Home  /  Zoekwoordenonderzoek

Waar Googlen je klanten op?

Benieuwd waar jouw klanten/bezoekers naar Googlen als ze op zoek zijn naar jouw producten/diensten? Wij zoeken het voor je uit! Wat is een zoekwoordenonderzoek?

Een zoekwoordenonderzoek is een onderzoek naar het zoekgedrag van je (potentiële) klanten, met een zoekwoordenonderzoek is het eenvoudig om de taal te spreken op je website, in je advertenties en in mails die je klanten aanspreekt. Een simpel voorbeeld: Stel je bent een specialist in belastingen en je vermeld op je website overal termen als “belastingconsulent” terwijl je doelgroep zoekt in de zoekmachines op “belastingadviseur” dan komen de potentiële klanten niet op je website. Als je het woord belastingconsulent aanpast naar belastingadviseur (want daar wordt flink op gezocht) dan is de kans dat mensen op je website komen een stuk hoger.

Hoe kom ik aan een zoekwoordenonderzoek?

Wij kunnen zo’n zoekwoordenonderzoek voor je maken, hiervoor hebben we een lijstje van zoekwoorden nodig waarop je denkt dat je klanten (gaan) zoeken

Vrijblijvend advies van onze Wouter?

Wil jij ook weten waar jouw klanten op Googlen? Maak een afspraak met Wouter Post van internetbureau 2BeFresh en krijg vrijblijvend advies.
Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Onze tevreden klanten

Elke dag werken wij met ons team voor hele mooie opdrachtgevers. Hieronder lichten we er een aantal uit.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Wil jij online groeien? Of gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.