Pand 2BeFresh Internetbureau IJsselstein
Waar Googlen je klanten op?

Zoekwoordenonderzoek

Benieuwd waar jouw klanten/bezoekers naar Googlen als ze op zoek zijn naar jouw producten/diensten? Wij zoeken het voor je uit! 

Wat is een zoekwoordenonderzoek?

Een zoekwoordenonderzoek is een onderzoek naar het zoekgedrag van je (potentiële) klanten. Met een zo’n onderzoek is het eenvoudig om de taal te spreken op je website, in je advertenties en in mails die je klanten aanspreekt.

Een simpel voorbeeld. Stel je bent een specialist in belastingen en je vermeld op je website overal termen als “belastingconsulent” terwijl je doelgroep in de zoekmachines zoekt op “belastingadviseur”, dan komen de potentiële klanten niet op je website. Als je het woord belastingconsulent aanpast naar belastingadviseur (want daar wordt flink op gezocht) dan is de kans dat mensen op je website komen een stuk hoger.

zoekwoordenonderzoek door 2BeFresh
2BeFresh Vergaderruimte Woonkamer
Diensten Wall of Fame Webshops
Diensten 2BeFresh SEO Optimalisatie woonkamer
Reviews

Dit zeggen onze klanten

Ervaringen zijn tegenwoordig zo enorm belangrijk! Daarom raden wij al onze klanten aan om deze te verzamelen en te delen. Wij doen dat ook!

Je wilt toch graag weten wat jouw voorgangers vonden van een product of dienstverlening? Hier zie je enkele van deze reacties.

Kom in contact met 2BeFresh
Vrijblijvend advies

Weten hoe jij online kan scoren?

Maak een afspraak via onze contactpagina of laat je gegevens achter.