Social Media Advertising 2BeFresh

2BeFresh genomineerd voor Ondernemersprijs 2018

16 november 2017
2BeFresh

Stef Lindeman

Marketeer


Artikel delen

2BeFresh is ongelofelijk trots met de nominatie voor de Ondernemersprijs 2018 die elke 2 jaar wordt uitgereikt door Het Economisch Platform IJsselstein (EPIJ). Uit velen kandidaten is 2BeFresh gekozen als 1 van de 3 finalisten en is de Jury (6 man sterk) op bezoek geweest.

Het Economisch Platform IJsselstein (EPIJ) daagt ondernemers en inwoners uit kandidaten voor te dragen voor de vijfde editie van de Ondernemersprijs. De prijs wordt sinds 2010 eens per twee jaar uitgereikt. Het EPIJ beoogt hiermee de stad IJsselstein te promoten als prettige werklocatie en de ondernemer in het zonnetje te zetten, omdat hij/zij een onderscheidende bijdrage levert aan de economie van IJsselstein. Bijvoorbeeld door opvallend ondernemerschap, het creëren van lokale werkgelegenheid, het verkopen van een innovatief product of door een grote mate van maatschappelijke betrokkenheid.

De uitreiking en bekendmaking van de winnaar vindt plaats op 12 februari 2018 in IJsselstein.
Meer over deze nominatie vind je in het artikel in het AD.

Update Februari

Helaas hebben we niet de eerste plek weten te bemachtigen, de ondernemersprijs is uitgereikt aan het IJsselsteinse videobureau Viduate welke een bijzondere groei heeft laten zien de afgelopen periode. Wij feliciteren van harte Viduate met het behalen van deze prijs.

Kom in contact met 2BeFresh
Vrijblijvend advies

Weten hoe jij online kan scoren?

Maak een afspraak via onze contactpagina of laat je gegevens achter.