2BeFresh is officieel Piggy Partner

Home  /  Nieuws   /  2BeFresh is officieel Piggy Partner

2BeFresh is officieel Piggy Partner

2befresh is piggy partner

Wil jij ook van zwevende klanten trouwe klanten maken? 

Dat kan! Piggy en 2BeFresh slaan de handen ineen om samen de loyaliteit van jouw klanten te vergroten. Piggy is specialist in het creëren van loyaliteit tussen een ondernemer en haar klant. Dit is een zeer krachtige marketing tool omdat het voordeel tweeledig is. Zo zorgen leuke beloningen ervoor dat zwevende klanten vaker terugkomen én geeft dit groeiend aantal klanten gemiddeld meer uit per besteding. 

Dit klinkt allemaal leuk en aardig, maar hoe zorg jij er nu voor dat jouw klanten ook écht mee gaan sparen? Piggy lost dit probleem op door haar 2.3 miljoen spaarders bij alle aangesloten ondernemingen te laten sparen met een app of spaarkaart. Een eenvoudig, snel en resultaatgericht spaarprogramma opgericht voor de drukke ondernemer – zoals jij. Hierdoor sparen gemiddeld 75-80% van jouw klanten mee. 

Dankzij de samenwerking tussen Piggy en 2BeFresh, is de integratie met jouw webshop zo geregeld. Zowel in-store als in je webshop: plug and play tegen lage kosten!

Deze tekst-tijger geeft perfectionisme een nieuwe dimensie. Echter, bloedserieus mag je haar niet noemen, want je kunt haar altijd wakker maken voor een echt sterke woordgrap. Isabel is bovengemiddeld geïnteresseerd in marketing en lettertjes. Ze bouwt en creëert landingspagina’s, hippe blogposts, en meer…misschien brengt ze zelfs nog eens een boek uit. Gewapend met haar eigenste thermoskan thee zit Isabel elke dag weer klaar om samen met haar grote vriend hyper-focus te knallen. Meedenken doet ze ook nog eens, wat een topper!