2BeFresh is vanaf heden erkend leerbedrijf

Home  /  Nieuws   /  2BeFresh is vanaf heden erkend leerbedrijf

2BeFresh is vanaf heden erkend leerbedrijf

erkend-leerbedrijf

Vorige week zijn wij als bedrijf gekeurd door de SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) en mogen we ons officieel een erkend leerbedrijf noemen.
Dankzij ons lidmaatschap bij de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven kunnen we studenten die studeren aan het middelbaar beroepsonderwijs (MBO) een kans geven om praktijkervaring op te doen bij een groep jonge online specialisten.  

Wij bieden een uitdagende stage waarin je veel zult leren op het gebied van online marketing. Door studenten te helpen met hun praktijkervaring, willen we een bijdrage leveren aan de toekomst van het vak. Want wat is er nu mooier dan online marketing? Stage lopen bij 2BeFresh is meer dan uren maken, zo krijg je bij ons onder andere de kans om je te laten certificeren bij Google, deze cursussen & certificaten helpen je een stuk verder in de online marketingwereld.  

Ben je na het lezen van dit bericht benieuwd naar onze stagemogelijkheden?
Onze stageplaatsen vind je op onze vacaturepagina. 

Deze geestelijk leider heeft bij 2BeFresh de touwtjes in handen. Mr. Lindeman draait al sinds 2010 op volle toeren mee in de wereld van Social Media, webdesign en IT oplossingen. Stef is een rasondernemer in hart en klieren. Hij is niet te stoppen en dat is wel te merken aan de talloze toegewijde uren die hij spendeert aan telefoon of achter toetsenbord. Wat extra slaap zal hem goed doen, anderzijds blijft hij zijn klanten al jaren achtereen verrassen met de juiste oplossingen en het beste advies op het gebied van online ondernemerschap!