Blog

Home  /  Blog   /  2BeFresh is vanaf heden erkend leerbedrijf

2BeFresh is vanaf heden erkend leerbedrijf

Vorige week zijn wij als bedrijf gekeurd door de SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) en mogen we ons officieel een erkend leerbedrijf noemen.
Dankzij ons lidmaatschap bij de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven kunnen we studenten die studeren aan het middelbaar beroepsonderwijs (MBO) een kans geven om praktijkervaring op te doen bij een groep jonge online specialisten.  

Wij bieden een uitdagende stage waarin je veel zult leren op het gebied van online marketing. Door studenten te helpen met hun praktijkervaring, willen we een bijdrage leveren aan de toekomst van het vak. Want wat is er nu mooier dan online marketing? Stage lopen bij 2BeFresh is meer dan uren maken zo krijg je bij ons onder andere de kans om je te laten certificeren bij Google, deze cursussen & certificaten helpen je een stuk verder in de online marketingwereld. Daarnaast kunnen we je 

Na het lezen van dit bericht onze stagemogelijkheden bekijken?
Onze stageplaatsen vind je op onze vacaturepagina. 

Stef is eigenaar en oprichter van 2BeFresh en werkt sinds 2010 met sociale media en de ontwikkeling van websites. Hiernaast adviseert Stef bedrijven over hoe ze hun visitekaartje op het internet kunnen verbeteren.