Social Media Advertising 2BeFresh

2BeFresh is vanaf heden erkend leerbedrijf

23 oktober 2019
erkend leerbedrijf

Stef Lindeman

Marketeer


Artikel delen

Vorige week zijn wij als bedrijf gekeurd door de SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) en mogen we ons officieel een erkend leerbedrijf noemen.
Dankzij ons lidmaatschap bij de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven kunnen we studenten die studeren aan het middelbaar beroepsonderwijs (MBO) een kans geven om praktijkervaring op te doen bij een groep jonge online specialisten.

Wij bieden een uitdagende stage waarin je veel zult leren op het gebied van online marketing. Door studenten te helpen met hun praktijkervaring, willen we een bijdrage leveren aan de toekomst van het vak. Want wat is er nu mooier dan online marketing? Stage lopen bij 2BeFresh is meer dan uren maken, zo krijg je bij ons onder andere de kans om je te laten certificeren bij Google, deze cursussen & certificaten helpen je een stuk verder in de online marketingwereld.

Ben je na het lezen van dit bericht benieuwd naar onze stagemogelijkheden?
Onze stageplaatsen vind je op onze vacaturepagina.

Stef Lindeman van 2BeFresh
Vrijblijvend advies

Weten hoe jij online kan scoren?

Kom in contact met onze altijd scherpe Stef. Hij neemt je maar wat graag mee langs de mogelijkheden omtrent online marketing, conversie optimalisatie en meer...