2BeFresh is vanaf nu officeel Google Partner

Home  /  Nieuws   /  2BeFresh is vanaf nu officeel Google Partner

2BeFresh is vanaf nu officeel Google Partner

Google partner

Google Partner

Wij zijn heel trots om te mogen melden dat we sinds eind vorige week officieel Google Partner zijn geworden. 

Certificering

Dit partnership is meer dan een logo’tje op onze website, dit betekent dat we gecertificeerd zijn dankzij onze kennis van de producten en diensten van Google.

Dit betekent namelijk dat we alle kennistesten hebben voldaan, ons bedrijf voldoet aan alle regels & we op basis van onze Google Ads uitgaven voor klanten een bedrijfsgrootte hebben waar Google waarde aan hecht.
Aan dit partnership gingen een aantal cursussen en toetsen vooraf voordat we officieel lid erkend lid geworden zijn van het Google Partnerprogramma.

Wat houdt het in?

Naast dat we tijdens dit programma bewezen hebben dat we de tools van Google goed beheersen krijgen we hier ook toegang mee tot extra trainingen en cursussen bij Google. Zo vergroten we onze kennis stukje bij beetje en kunnen we onze klanten van nog meer kwaliteit voorzien tijdens onze dienstverlening.

Deze geestelijk leider heeft bij 2BeFresh de touwtjes in handen. Mr. Lindeman draait al sinds 2010 op volle toeren mee in de wereld van Social Media, webdesign en IT oplossingen. Stef is een rasondernemer in hart en klieren. Hij is niet te stoppen en dat is wel te merken aan de talloze toegewijde uren die hij spendeert aan telefoon of achter toetsenbord. Wat extra slaap zal hem goed doen, anderzijds blijft hij zijn klanten al jaren achtereen verrassen met de juiste oplossingen en het beste advies op het gebied van online ondernemerschap!