2BeFresh weer mediapartner van Westland Producties

Home  /  Nieuws   /  2BeFresh weer mediapartner van Westland Producties

2BeFresh weer mediapartner van Westland Producties

Al vanaf de start van 2BeFresh zijn we nauw betrokken bij de events van Westland Producties. Wij verzorgen alle online content voor de events van Westland Producties. De grootste producties: Podiumfestival IJsselstein & Reigerpop Vianen trekken jaarlijks enkele duizenden bezoekers. 2BeFresh regelt vooraf de online content, de online ticketverkoop & vanaf dit seizoen ook de website. Op het festival zelf zijn we ook aanwezig om te zorgen dat de tickets gescand kunnen worden, er live mee te kijken is via Facebook Live en de mobiele pinautomaten naar behoren werken. Kijk eens op de website van het Podiumfestival voor meer informatie over het festival.

Bijzondere samenwerking

2BeFresh werkt sinds 2014 samen met Westland Producties. De samenwerking begon eind 2014 bij het WinterPodium Outdoor waarbij wij verantwoordelijk waren voor de uitingen op de sociale media. De afgelopen jaren zijn de social media kanalen van Westland Producties razendsnel gegroeid tot waar we nu staan. De duurzame samenwerking met de organisator van events heeft eraan bijgedragen dat wij ons hebben kunnen ontwikkelen tot een allround online dienstverlener voor events. In 2016 hebben we voor het eerst geëxperimenteerd met Facebook Live, de resultaten van Facebook Live waren uiterst positief. Mensen die op de eerste dag de filmpjes gezien hebben kwamen op de tweede dag toch even een kijkje nemen op het festival.

Still going strong

Tot op de dag van vandaag zijn wij nog steeds mediapartner van Westland Producties en daar zijn wij trots op! Want waarom zou je een fijne samenwerking beëindigen als de resultaten er naar zijn. Wij kijken met veel vreugde naar de aankomende jaren en succesvolle evenementen. Neem bijvoorbeeld het Podiumfestival, deze is echt allang niet meer weg te denken uit het cultuurbeeld van IJsselstein. Of wat dacht u van het Reigerpop festival uit Vianen deze trekt ook jaarlijks duizenden bezoekers naar het festival terrein.

Deze geestelijk leider heeft bij 2BeFresh de touwtjes in handen. Mr. Lindeman draait al sinds 2010 op volle toeren mee in de wereld van Social Media, webdesign en IT oplossingen. Stef is een rasondernemer in hart en klieren. Hij is niet te stoppen en dat is wel te merken aan de talloze toegewijde uren die hij spendeert aan telefoon of achter toetsenbord. Wat extra slaap zal hem goed doen, anderzijds blijft hij zijn klanten al jaren achtereen verrassen met de juiste oplossingen en het beste advies op het gebied van online ondernemerschap!