Social Media Advertising 2BeFresh

Start met Werkplek Support

2 april 2020
2befresh start wsmn

Stef Lindeman

Marketeer


Artikel delen

Update november 2022 – Werkplek Support is medio 2022 gestopt, door het verleggen van de focus hebben we onze IT werkzaamheden overgedragen aan een partner.

De afgelopen tijd is er steeds meer vraag naar e-mailpakketten en als we deze leveren om ze ook nog even te installeren.

Als we dan toch bezig zijn met installeren doen we vaak nog even de updates van de computer, checken we op virussen & malware, halen we overbodige troep van de computer af en installeren we een virusscanner. Omdat deze extra service door de paar klanten waar we dit voor deden goed gewaardeerd werd zijn we dit voor steeds meer klanten gaan doen. Nu is de tijd aangebroken om het niet meer als extra service te leveren maar om dit goed op te gaan zetten.

Omdat werkplek beheer goed aansluit bij onze online activiteiten kunnen we op deze manier onze klanten nog beter van dienst zijn, en dit alles onder 1 dak.

Meer weten over wat er allemaal mogelijk is? Bel ons op 085-1300643.

Stef Lindeman van 2BeFresh
Vrijblijvend advies

Weten hoe jij online kan scoren?

Kom in contact met onze altijd scherpe Stef. Hij neemt je maar wat graag mee langs de mogelijkheden omtrent online marketing, conversie optimalisatie en meer...