Start met Werkplek Support

Home  /  Nieuws   /  Start met Werkplek Support

Start met Werkplek Support

De afgelopen tijd is er steeds meer vraag naar e-mailpakketten en als we deze leveren om ze ook nog even te installeren.

Als we dan toch bezig zijn met installeren doen we vaak nog even de updates van de computer, checken we op virussen & malware, halen we overbodige troep van de computer af en installeren we een virusscanner. Omdat deze extra service door de paar klanten waar we dit voor deden goed gewaardeerd werd zijn we dit voor steeds meer klanten gaan doen. Nu is de tijd aangebroken om het niet meer als extra service te leveren maar om dit goed op te gaan zetten.

Omdat werkplek beheer goed aansluit bij onze online activiteiten kunnen we op deze manier onze klanten nog beter van dienst zijn, en dit alles onder 1 dak.

Meer weten over wat er allemaal mogelijk is? Bel ons op 085-1300643.

Deze geestelijk leider heeft bij 2BeFresh de touwtjes in handen. Mr. Lindeman draait al sinds 2010 op volle toeren mee in de wereld van Social Media, webdesign en IT oplossingen. Stef is een rasondernemer in hart en klieren. Hij is niet te stoppen en dat is wel te merken aan de talloze toegewijde uren die hij spendeert aan telefoon of achter toetsenbord. Wat extra slaap zal hem goed doen, anderzijds blijft hij zijn klanten al jaren achtereen verrassen met de juiste oplossingen en het beste advies op het gebied van online ondernemerschap!