Samenwerking met Kinsta – hosting voor websites met veel traffic

Home  /  Nieuws   /  Samenwerking met Kinsta – hosting voor websites met veel traffic

Samenwerking met Kinsta – hosting voor websites met veel traffic

Omdat we bij 2Befresh steeds vaker te maken krijgen met websites met veel content & veel bezoekers zijn we op zoek gegaan naar een interessante hostingpartij die samen met ons deze high traffic websites de beste plek op het internet wilt bieden. Na goed zoeken en diverse partijen proberen zijn we terecht gekomen bij Kinsta.

Kinsta is net als wij een snelgroeiend bedrijf die 24/7 support biedt, aangezien wij ook 24/7 online zijn was dat een must bij het kiezen. Een ander voordeel is dat Kinsta binnen de datacenters van Google draait, we kunnen dus per site kiezen om te hosten in de Eemshaven in Groningen (Nederland) of in Saint-Ghislain (België), één veel gehoorde eis van onze klanten is dat de data binnen het land of binnen Europa wordt gehost, dus daarmee komen we goed aan de klantwens tegemoet.

Voor de kleinere websites / websites met minder traffic blijven wij gebruik maken van onze eigen servers en huidige leveranciers.

Deze geestelijk leider heeft bij 2BeFresh de touwtjes in handen. Mr. Lindeman draait al sinds 2010 op volle toeren mee in de wereld van Social Media, webdesign en IT oplossingen. Stef is een rasondernemer in hart en klieren. Hij is niet te stoppen en dat is wel te merken aan de talloze toegewijde uren die hij spendeert aan telefoon of achter toetsenbord. Wat extra slaap zal hem goed doen, anderzijds blijft hij zijn klanten al jaren achtereen verrassen met de juiste oplossingen en het beste advies op het gebied van online ondernemerschap!