Social Media Advertising 2BeFresh

Samenwerking met Kinsta – hosting voor websites met veel traffic

27 april 2020
2BeFresh kiest voor Kinsta

Stef Lindeman

Marketeer


Artikel delen

Samenwerking met Kinsta

Omdat we bij 2Befresh steeds vaker te maken krijgen met websites met veel content & veel bezoekers zijn we op zoek gegaan naar een interessante hostingpartij die samen met ons deze high traffic websites de beste plek op het internet wilt bieden. Na goed zoeken en diverse partijen proberen zijn we terecht gekomen bij Kinsta.

Kinsta is net als wij een snelgroeiend bedrijf die 24/7 support biedt, aangezien wij ook 24/7 online zijn was dat een must bij het kiezen. Een ander voordeel is dat Kinsta binnen de datacenters van Google draait, we kunnen dus per site kiezen om te hosten in de Eemshaven in Groningen (Nederland) of in Saint-Ghislain (België), één veel gehoorde eis van onze klanten is dat de data binnen het land of binnen Europa wordt gehost, dus daarmee komen we goed aan de klantwens tegemoet.

Voor de kleinere websites / websites met minder traffic blijven wij gebruik maken van onze eigen servers en huidige leveranciers.

Stef Lindeman van 2BeFresh
Vrijblijvend advies

Weten hoe jij online kan scoren?

Kom in contact met onze altijd scherpe Stef. Hij neemt je maar wat graag mee langs de mogelijkheden omtrent online marketing, conversie optimalisatie en meer...