Social Media Advertising 2BeFresh

2BeFresh vanaf heden officieel Mollie Partner

4 augustus 2019
Mollie partner

Stef Lindeman

Marketeer


Artikel delen

Al sinds de start van 2BeFresh bijna 5 jaar geleden maken wij voor onze eigen betalingen en de betalingen van de shops die we opleveren gebruik van Mollie. Mollie is koploper in Nederland op het gebied van online betalen voor het MKB. Mede daarom zijn we trots dat wij van 2BeFresh vanaf heden officieel Mollie Partner zijn.

Waarom Partner van Mollie?

Voor onze webshops vertrouwen we al jaren op de diensten van Mollie, het is voor ons dus een hele logische stap om de samenwerking met deze payment service provider te gaan versterken. Met Mollie kun je eenvoudig en veilig betalingen doen met bijvoorbeeld iDeal. Ook creditcard transacties kunnen gedaan worden met Mollie. Mollie ondersteunt alle bekende internationale betaalmethodes. Je hebt volledig de controle over  het betalingsverkeer van je website,  want Mollie biedt een transparant overzicht van alle transacties die plaats hebben gevonden. Dit overzicht kun je ook op je smartphone bekijken, waardoor je altijd en overal zicht hebt op je inkomsten. Je kunt Mollie ook koppelen aan je boekhoudprogramma, waardoor de administratie voor jou een stuk makkelijker wordt.

Mollie biedt verschillende voordelen

Bij online betalingen is het natuurlijk belangrijk dat dit veilig gedaan kan worden. Mollie heeft goedkeuring van de Nederlandse Bank, dus je bent gegarandeerd van veilige transacties. Verder is Mollie gecertificeerd in PCI (Payment Card Industry) en DSS (Data Security Standard). Dit betekend dat Mollie een betrouwbare behandeling van betalingsgegevens garandeert omdat fraude en misbruik worden voorkomen. Je kunt Mollie dus zeker gebruiken voor veilige betalingen.

Nog een groot voordeel van Mollie is, dat het geen maandelijkse kosten heeft. Je betaald per iDeal transactie €0,29. Als je omzet groter is dan €50.00,- of als je veel transacties hebt, krijg je volumekorting.

Wat betekent dit voor onze klanten?

Voor bestaande klanten betekent dit dat we nog kortere lijnen met Mollie hebben en nog betere service kunnen leveren over onze integraties. Voor nieuwe klanten betekent dit vooral tijdswinst, we kunnen sneller schakelen waardoor we de integratie sneller kunnen voltooien.

Stef Lindeman van 2BeFresh
Vrijblijvend advies

Weten hoe jij online kan scoren?

Kom in contact met onze altijd scherpe Stef. Hij neemt je maar wat graag mee langs de mogelijkheden omtrent online marketing, conversie optimalisatie en meer...