2BeFresh vanaf heden officieel Mollie Partner

Home  /  Nieuws   /  2BeFresh vanaf heden officieel Mollie Partner

2BeFresh vanaf heden officieel Mollie Partner

2BeFresh vanaf heden mollie partner

Al sinds de start van 2BeFresh bijna 5 jaar geleden maken wij voor onze eigen betalingen en de betalingen van de shops die we opleveren gebruik van Mollie. Mollie is koploper in Nederland op het gebied van online betalen voor het MKB. Mede daarom zijn we trots dat wij van 2BeFresh vanaf heden officieel Mollie Partner zijn.

Waarom Partner van Mollie?

Voor onze webshops vertrouwen we al jaren op de diensten van Mollie, het is voor ons dus een hele logische stap om de samenwerking met deze payment service provider te gaan versterken. Met Mollie kun je eenvoudig en veilig betalingen doen met bijvoorbeeld iDeal. Ook creditcard transacties kunnen gedaan worden met Mollie. Mollie ondersteunt alle bekende internationale betaalmethodes. Je hebt volledig de controle over  het betalingsverkeer van je website,  want Mollie biedt een transparant overzicht van alle transacties die plaats hebben gevonden. Dit overzicht kun je ook op je smartphone bekijken, waardoor je altijd en overal zicht hebt op je inkomsten. Je kunt Mollie ook koppelen aan je boekhoudprogramma, waardoor de administratie voor jou een stuk makkelijker wordt.

Mollie biedt verschillende voordelen

Bij online betalingen is het natuurlijk belangrijk dat dit veilig gedaan kan worden. Mollie heeft goedkeuring van de Nederlandse Bank, dus je bent gegarandeerd van veilige transacties. Verder is Mollie gecertificeerd in PCI (Payment Card Industry) en DSS (Data Security Standard). Dit betekend dat Mollie een betrouwbare behandeling van betalingsgegevens garandeert omdat fraude en misbruik worden voorkomen. Je kunt Mollie dus zeker gebruiken voor veilige betalingen.

Nog een groot voordeel van Mollie is, dat het geen maandelijkse kosten heeft. Je betaald per iDeal transactie €0,29. Als je omzet groter is dan €50.00,- of als je veel transacties hebt, krijg je volumekorting.

Wat betekent dit voor onze klanten?

Voor bestaande klanten betekent dit dat we nog kortere lijnen met Mollie hebben en nog betere service kunnen leveren over onze integraties. Voor nieuwe klanten betekent dit vooral tijdswinst, we kunnen sneller schakelen waardoor we de integratie sneller kunnen voltooien.

Deze geestelijk leider heeft bij 2BeFresh de touwtjes in handen. Mr. Lindeman draait al sinds 2010 op volle toeren mee in de wereld van Social Media, webdesign en IT oplossingen. Stef is een rasondernemer in hart en klieren. Hij is niet te stoppen en dat is wel te merken aan de talloze toegewijde uren die hij spendeert aan telefoon of achter toetsenbord. Wat extra slaap zal hem goed doen, anderzijds blijft hij zijn klanten al jaren achtereen verrassen met de juiste oplossingen en het beste advies op het gebied van online ondernemerschap!