Contactformulieren via WordPress
Niet altijd even makkelijk

Contactformulier via WordPress

Elk bedrijf wilt in contact komen met zijn klanten. Om via een WordPress website in contact te komen wordt standaard gebruikgemaakt van een contactformulier. Deze staat dan eigenlijk altijd op een contactpagina.

Welke formulieren heb je nodig?

In veel gevallen wordt er nog gebruikgemaakt van andere formulieren. Denk hierbij aan bestel- en inschrijfformulieren, maar ook webshop bestellingen. Deze formulieren worden uiteindelijk verstuurd als e-mail naar een e-mailadres naar keuze.

Let op! Om ervoor te zorgen dat je geen klanten of berichten mist wil je voorkomen dat deze e-mails in de ongewenste map of spam belanden. Om de spamfilters van jouw e-mailomgeving te omzeilen is het nodig om een paar zaken in te stellen.

Drie opties die wij vooraf/tijdens de bouw bespreken

Om een snelle livegang te garanderen bespreken wij vooraf of tijdens de bouw van onze websites met onze klanten de mogelijkheden.

Contactformulieren via WordPress
Contactformulier WordPress
Enkele verzendopties

Optie 1. – Hosting + E-mail bij 2BeFresh

Bouwen wij de website maar verzorgen we ook de hosting en e-mailomgeving, dan komt alles goed! Wij gebruiken de uitgaande mailserver van jouw hostingpakket en zullen dit vervolgens testen. Berichten vanaf je website komen vervolgens vlekkeloos in de inbox.

Optie 2. – 2BeFresh bouwt de website maar doet niet de e-mail en hosting

In dit geval vallen de gemaakte uren buiten het standaard pakket. Uit ervaring blijkt dat in deze situatie vaak de domeinnaam/hosting en e-mail via een derde partij loopt. Hoezeer wij proberen zoveel als mogelijk direct met de juiste partij te communiceren lopen deze trajecten erg stroef. Hierdoor zijn wij genoodzaakt dit door te berekenen aan onze klanten. Om in dit geval toch tot een snelle oplossing te komen leggen wij onderaan deze pagina uit wat wij precies nodig hebben om de mail toch juist af te leveren.

Optie 3. – 2BeFresh bouwt de website inclusief 2BeFresh mailserver

In geval van optie 2 bieden wij onze klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van onze mailserver. De kosten hiervan bedragen €15,- per maand. Mocht je deze services voor meerdere websites hanteren onder dezelfde afzender, dan kost elke website €5,- per maand extra. Met deze optie krijg je de garantie dat alle formulieren altijd naar behoren werken.

2BeFresh Vergaderruimte Woonkamer
Diensten Wall of Fame Webshops
Diensten 2BeFresh SEO Optimalisatie woonkamer
Reviews

Dit zeggen onze klanten

Ervaringen zijn tegenwoordig zo enorm belangrijk! Daarom raden wij al onze klanten aan om deze te verzamelen en te delen. Wij doen dat ook!

Je wilt toch graag weten wat jouw voorgangers vonden van een product of dienstverlening? Hier zie je enkele van deze reacties.

Kom in contact met 2BeFresh
Vrijblijvend advies

Weten hoe jij online kan scoren?

Maak een afspraak via onze contactpagina of laat je gegevens achter.