Social Media Advertising 2BeFresh

De beste WordPress Plugins van 2019

1 november 2019
De beste WordPress Plugins van 2019 voor jouw website

Wouter Post

Marketeer


Artikel delen

Wie gebruikt maakt van WordPress weet dat er ontzettend veel plugins gebruikt kunnen worden. In ons vorige bericht kon je lezen dat deze plugins voor vertraging kunnen zorgen en dat je daarom het best een selectie kunt maken. Wij zetten de beste WordPress plugins van 2019 voor jouw website op een rijtje.

Google Analytics Dashboard for WP (GADWP)

Met deze plugin kun je allerlei gegevens over de bezoekers van je website zien. Om deze gegevens in te zien moet je bij Google Analytics inloggen en je website opzoeken. Je kunt zien hoeveel bezoekers er op je website komen, waar ze vandaan komen, hoelang ze op je site blijven en met welke zoektermen ze gebruikt hebben om jou te vinden. Je kunt deze gegevens gelijk zien op het dashboard van WordPress.

Klik hier om de plugin te downloaden.

Yoast SEO

Met Yoast SEO kun je berichten, pagina’s en producten analyseren op SEO. Door het zoekwoord (kenword) in te vullen in deze tool kun je kijken hoe je pagina gaat scoren en komen er ook punten uit waarmee je de SEO eventueel kunt verbeteren. Verder kun je instellen wat er als omschrijving in Google getoond moet worden, deze omschrijving wordt ook wel de ‘meta-omschrijving’ genoemd. Door de punten op te pakken uit Yoast SEO zal je website beter vindbaar zijn in zoekmachines.

Klik hier om de plugin te downloaden.

Contact form 7 (met als betaalde upgrade: Gravity forms)

Het is belangrijk dat je op je website een contactformulier hebt staan zodat bezoekers met jou in contact kunnen komen. Contact form 7 biedt je een contactformulier dat je eenvoudig en snel op een pagina kunt plaatsen. Deze plugin is gratis, maar bied geen mogelijkheid tot conditionele velden. Je kunt Contact Form 7 upgraden met de plugin Gravity Forms deze kost $39 per jaar per licentie voor 1 domein. Als je wilt weten wat deze plugin te bieden heeft kun je de demoversie eerst proberen.

Klik hier om de plugin te downloaden.

Broken Link Checker

De naam zegt het al, deze plugin checkt of er links op je website zijn die niet werken. Wanneer je deze plugin installeert zul je een mailtje ontvangen wanneer er een link op je website gevonden wordt die niet meer werkt. Dit werkt super makkelijk, je hoeft zelf niet handmatig te gaan checken of alle links nog wel werken.

Klik hier om de plugin te downloaden.

Resize image after upload plugin

Zoals je misschien wel weet laadt je website langzamer wanneer je afbeeldingen upload zonder deze eerst te optimaliseren. Als je wilt dat je website snel blijft laden kun je de afbeeldingen het best rond de 100 kB houden. Deze plugin zorgt ervoor dat je afbeelding automatisch verkleind wordt tot de maat die je zelf opgeeft. Zo zorg je ervoor dat je website en je afbeeldingen snel blijven laden.

Klik hier om de plugin te downloaden.

Kom je er niet uit? Wij staan voor je klaar!

Kom je er zelf niet uit of wil je professionele hulp om je WordPress website nog beter te maken? Wil je meer weten over wat de snelheid van je website voor een invloed heeft op je laadtijd of wat we voor jouw website kunnen betekenen? Neem contact met ons op! E-mail ons op hallo@2befresh.nl of ga naar onze contactpagina voor meer mogelijkheden.

Wouter Post van Internetbureau 2BeFresh
Vrijblijvend advies

Weten hoe jij online kan scoren?

Kom in contact met onze altijd vrolijke Wouter. Hij neemt je maar wat graag mee langs de mogelijkheden omtrent online marketing, conversie optimalisatie en meer...