Blog

Home  /  Blog   /  Hoe zorg ik ervoor dat bezoekers mijn pagina kunnen taggen op Facebook?

Hoe zorg ik ervoor dat bezoekers mijn pagina kunnen taggen op Facebook?

We krijgen vaak de vraag van klanten waarom ze op Facebook niet getagd kunnen worden door bezoekers, ook horen we vaak dat klanten niet kunnen inchecken op de Facebookpagina van het bedrijf. Gelukkig voor deze gebruikers is er een makkelijke oplossing voor!

Wat is het probleem?

Het probleem is vaak dat er om een pagina te kunnen taggen of bij een plaats te kunnen inchecken Facebook zoekt naar een locatie. Als voorbeeld nemen we een lokaal restaurant, dit restaurant heeft al een paar jaar een Facebookpagina waarop menig klant het bedrijf online volgt.
De berichten krijgen wel likes, worden gedeeld & er wordt op gereageerd maar er gebruikers kunnen als ze hun foto’s plaatsen de locatie niet taggen of inchecken op deze locatie. Hoe komt dit?
Het antwoord op deze vraag is simpel: Het adres is niet ingevuld of niet compleet op de Facebookpagina.

Hoe los ik dit probleem op?

Ook dit is vrij simpel! Je doet dit door op je Facebookpagina naar het info gedeelte te gaan. Op deze pagina klik je op paginagegevens bewerken.

Hierna voeg je een adres toe in het volgende scherm en klik op Wijzigingen opslaan.

Nu is het even wachten tot Facebook de wijzigingen verwerkt heeft, als dit gebeurd is kunnen bezoekers weer inchecken bij jouw bedrijf op Facebook.

Kom je er niet uit?

Lukt het niet of wil je het door ons laten doen? Geen probleem onze specialisten staan voor je klaar!
Neem contact met ons op via 085-2006151 of mail naar hallo@2befresh.nl.

 

Stef is eigenaar en oprichter van 2BeFresh en werkt sinds 2010 met sociale media en de ontwikkeling van websites. Hiernaast adviseert Stef bedrijven over hoe ze hun visitekaartje op het internet kunnen verbeteren.