Horeca Marketing bij Internetbureau 2BeFresh
Een  menukaart vol online oplossingen

Horeca Marketing

Horeca ondernemers hebben weinig tijd. Er worden meer uren gewerkt dan in welke branche dan ook. Hoewel ze zich wel bewust zijn van het feit dat hun online aanwezigheid goed moet zijn, hebben de meesten hier simpelweg de tijd niet voor. Horeca marketing kan hierin uitkomst bieden.

2BeFresh ontlast de ondernemer en zorgt voor een sterke online aanwezigheid. Veel gasten oriënteren zich immers online voordat zij langskomen. Ben jij online al bereikbaar voor de gewenste doelgroep van jouw horecaonderneming? 

horecamarketing

Een sterke uitstraling voor jouw website

In de horecabranche is niets zo belangrijk als het juiste design en de juiste branding. Je wilt gevonden worden door zowel huidige als nieuwe gasten. Daarnaast wil je natuurlijk dat de website goed werkt en dat gasten bijvoorbeeld direct kunnen reserveren. Het is dan ook belangrijk om de website goed op te bouwen.

Onze websites zijn volledig responsive, wat inhoudt dat ze volgens het mobile-first principe zijn gebouwd. De website wordt gebouwd voor de mobiele telefoon en wordt achteraf bijgesteld voor grotere schermen zoals tablets en laptops. De website past zich automatisch aan aan de grootte van het scherm.

Bovendien voldoen de websites die wij opleveren aan de laatste standaarden. Wij maken namelijk gebruik van de meest recente technologieën, wat ervoor zorgt dat de website nog sneller en mooier werkt.  

Horeca marketing beheer

Volledig zelf bij te werken

Omdat wij weten dat veel horecaondernemers niet de tijd hebben om een maandelijkse bijdrage te leveren aan het onderhoud aan de website, zorgen wij dat je dit gemakkelijk zelf kunt beheren. Mocht je het toch te druk hebben hiervoor en dit werk liever uit handen geven, dan is deze optie er natuurlijk ook. 

Vaak wordt gedacht dat een website een dure uitgave is, maar niets is minder waar! Een website is zo duur als je hem zelf maakt. Bij ons betaal je niet voor dingen die je niet nodig hebt! Op basis van jouw wensen stellen we een website samen die precies past bij de behoeftes.

Horeca marketing SEO

Een betere online vindbaarheid voor jouw horecaonderneming

Voor veel bedrijven is het belangrijk om buiten de vaste gasten om te kijken, op zoek naar potentiële gasten. Maar hoe zorg je dat deze gasten jouw horecagelegenheid vinden? En hoe kom je tussen de zoekresultaten van deze potentiële gasten terecht? Dit is een ingewikkeld proces waar wij graag bij willen helpen. Samen bekijken we de mogelijkheden om meer gasten te bereiken.

Groen met je doen bij 2BeFresh
Diensten 2BeFresh Werkwijze bij websitebouw en online ontwikkeling
Diensten 2BeFresh SEO Optimalisatie woonkamer
Reviews

Dit zeggen onze klanten

Ervaringen zijn tegenwoordig zo enorm belangrijk! Daarom raden wij al onze klanten aan om deze te verzamelen en te delen. Wij doen dat ook!

Je wilt toch graag weten wat jouw voorgangers vonden van een product of dienstverlening? Hier zie je enkele van deze reacties.

Wouter Post van Internetbureau 2BeFresh
Vrijblijvend advies

Weten hoe jij online kan scoren?

Kom in contact met onze altijd vrolijke Wouter. Hij neemt je maar wat graag mee langs de mogelijkheden omtrent online marketing, conversie optimalisatie en meer...