Horeca Marketing

Home  /  Horeca Marketing

Horeca marketing – Dé oplossing voor de Horeca!

Horeca ondernemers hebben weinig tijd, er worden meer uren gewerkt dan in welke branche dan ook. Horeca ondernemers zijn zich bewust van het feit dat hun online aanwezigheid goed moet zijn, maar hebben hier niet de tijd voor. 2Befresh ontlast de ondernemer en zorgt voor een sterke online aanwezigheid. Veel gasten oriënteren zich online voordat zij langskomen, ben jij online al bereikbaar voor de gewenste doelgroep van jouw horecaonderneming? 

horecamarketing
horeca marketing optimalisatie

Een sterke uitstraling voor jouw website

In de horecabranche is niets zo belangrijk als het juiste design en de juiste branding. Je wilt gevonden worden door zowel huidige als nieuwe gasten. je wilt dat de website goed werkt en dat de gasten bijvoorbeeld direct kunnen reserveren. Het is hiervoor belangrijk om de website goed op te bouwen. Onze websites zijn volledig responsive, wat inhoudt dat ze volgens het mobile-first principe gebouwd zijn. De website wordt gebouwd voor de mobiele telefoon en wordt achteraf bijgesteld voor grotere schermen zoals tablets en laptops. De website past zich automatisch aan aan de grootte van het scherm. De websites die wij opleveren voldoen aan de laatste standaarden. Dit houdt in dat wij gebruik maken van de meest recente technologieën, wat er voor zorgt dat de website nog sneller en mooier werkt.  

Volledig zelf bij te werken

Omdat wij weten dat veel horecaondernemers niet de tijd hebben om een maandelijkse bijdrage te leveren voor het onderhoud aan de website, zorgen wij dat je dit gemakkelijk zelf kunt beheren. Mocht je het toch te druk hebben hiervoor en dit werk liever uit handen geven, dan is deze optie er natuurlijk ook. 

Vaak wordt gedacht dat een website een dure uitgave is, niets is minder waar! Een website is zo duur als je hem zelf maakt. Bij ons betaal je niet voor dingen die je niet nodig hebt! Aan de hand van jouw wensen stellen we een website samen die precies past bij de behoeftes.

horeca marketing beheer
horeca marketing seo

Een betere online vindbaarheid voor jouw horecaonderneming. 

Voor veel bedrijven is het belangrijk om buiten de vaste gasten om te kijken, op zoek naar potentiële gasten. Maar, hoe zorg je dat deze gasten jouw horecagelegenheid  vinden? Hoe kom je tussen de zoekresultaten waar deze potentiële gasten op zoeken? Dit is een ingewikkeld proces waar wij graag bij willen helpen. Samen bekijken we de mogelijkheden om meer gasten te bereiken.

Vrijblijvend advies van onze Wouter?

Wil jij ook meer klanten bereiken via Horeca marketing? Maak een afspraak met Wouter Post van internetbureau 2BeFresh en krijg vrijblijvend advies over hoe jouw bedrijf door middel van onze diensten naar het volgende niveau kan.
Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Projecten binnen de Horeca Branche

We hebben ervaring opgedaan binnen de Horeca Branche door te werken aan gave projecten. We lichten er hieronder graag een aantal uit.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Wil jij online groeien? Of gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.