Online adverteren via 2BeFresh
Wil je snel online resultaat?

Online adverteren

Online adverteren kost natuurlijk geld, maar sneller online resultaat behalen bestaat er eigenlijk niet. Je betaalt tenslotte voor advertentieruimte die (vaak) dezelfde dag nog online staat. Wij wisselen dat in bijna alle gevallen af met SEO Optimalisatie zodat een website ook organische bezoekers genereert. Wat ons betreft is dit samen met linkbuilding een gouden combinatie. Benieuwd naar de mogelijkheden van online adverteren? Lees dan verder…

Adverteren via Google (SEA)

Iedereen weet wel een beetje wat we hiermee bedoelen. Tijdens het zoeken via Google tools kom je vanzelf advertenties tegen. Veel mensen denken dat je alleen binnen de zoekmachine kunt adverteren. Maar, dat is zeker niet het geval. Naast “search” biedt Google Ads ook display ads op websites van derde, Google Shopping en kun je ook adverteren via YouTube en binnen Gmail.

Maar wat past er dan bij jouw bedrijf of organisatie? Door jarenlange ervaring weten wij inmiddels dondersgoed wat wel en niet werkt voor welke branche dan ook. Wil jij ook direct resultaat?

Online adverteren SEA Google
Online adverteren via META

Facebook & Instagram

Deze twee platformen zijn toevallig van dezelfde eigenaar, maar dat heeft ook weer voordelen. Je kunt namelijk relatief makkelijk dezelfde campagne op beiden tegelijk draaien en testen. Afhankelijk waar jouw doelgroep zich bevindt natuurlijk.

Met beide social media kanalen kun je bijna alle mensen binnen jouw doelgroep bereiken. Naast het enorme bereik kun je zeer gericht adverteren op regio/locatie maar ook op interesses. Ideaal om jouw dienst of product op de juiste plek te tonen voor maximaal resultaat. Benieuwd wat het voor jou betekent?

LinkedIn, TikTok & Pinterest

Wil je nog een stapje verder, ben jij werkzaam in een nichemarkt of heb je een hele specifieke doelgroep. Dan zijn er natuurlijk nog meer platformen waar je online kunt adverteren. Denk hierbij aan andere bekende kanalen als LinkedIn, TikTok en bijvoorbeeld Pinterest.

Zit je bijvoorbeeld in de zakelijke dienstverlening dan kan LinkedIn uitkomst bieden. Heb je een vlot product, heb je spetterende content en wil je je community vergroten dan kun je aan TikTok denken. En vlak Pinterest niet uit voor bijv. de woon- en lifestyle industrie.

Wat jouw product of dienst ook is, er is altijd een mogelijkheid tot online adverteren. Benieuwd naar de mogelijkheden en wat bij jouw bedrijf of organisatie past? Wij denken graag met je mee!

LinkedIn TikTok online adverteren
2BeFresh Vergaderruimte Woonkamer
Diensten Wall of Fame Webshops
Diensten 2BeFresh SEO Optimalisatie woonkamer
Reviews

Dit zeggen onze klanten

Ervaringen zijn tegenwoordig zo enorm belangrijk! Daarom raden wij al onze klanten aan om deze te verzamelen en te delen. Wij doen dat ook!

Je wilt toch graag weten wat jouw voorgangers vonden van een product of dienstverlening? Hier zie je enkele van deze reacties.

Wouter Post van Internetbureau 2BeFresh
Vrijblijvend advies

Weten hoe jij online kan scoren?

Kom in contact met onze altijd vrolijke Wouter. Hij neemt je maar wat graag mee langs de mogelijkheden omtrent online marketing, conversie optimalisatie en meer...