Koppelingen maken met software en websites
Wat wil jij aan elkaar knopen?

Koppelingen

Hier op de werkvloer van 2BeFresh noemen wij dit oneerbiedig ‘aan elkaar knopen’. De nette benaming koppelingen gebruiken wij in het echte leven en communiceren wij naar onze klanten. Jij bent hier geland dus je zoekt een koppeling. Maar waarmee wil je koppelen? Alles is mogelijk, we moeten alleen weten wat er gekoppeld moet worden en wat jouw wensen zijn. Hier twee voorbeelden.

Autotelex Pro koppeling

In dit voorbeeld hebben wij de voorraad van een autobedrijf gekoppeld aan WordPress. Voorheen moest het personeel dubbel werk verrichten door alle auto’s ook aan de website toe te voegen. Dit kan natuurlijk veel sneller en slimmer. Het programma Autotelex Pro wordt enkel nog gebruikt door de werknemers. Deze software praat vervolgens weer met de website. Zo worden automatisch alle auto’s inclusief foto’s geüpdatet maar ook weer verwijderd als deze wordt verwijderd. Super handig toch?

Lees meer over de koppeling met Autotelex Pro.

Autotelex PRO Koppeling
Koppeling WordPress Realworks voor makelaars

Realworks met WordPress

Misschien wel het meest gebruikte stukje software in Makelaarsland. Met Realworks beheer je zelf je huur-, koop- en bedrijfspanden. Maar in deze zijn de objecten nog niet zichtbaar op je website. Na het opstellen van een frontend design hebben wij de website gebouwd in Elementor.

Achter de schermen zijn alle velden uit Realworks gekoppeld met het woningaanbod. Daarin worden afbeeldingen, 360 graden foto’s, video’s en plattegronden automatisch ingeladen en weergeven op de betreffende pagina’s. Zo houden de makelaars makkelijk tijd over voor hun core business en wij voor de online marketing. Wil jij dit ook? Neem eerst eens een kijkje.

Voorbeeld website: Van Oord Makelaardij

2BeFresh Vergaderruimte Woonkamer
Diensten Wall of Fame Webshops
Diensten 2BeFresh SEO Optimalisatie woonkamer
Reviews

Dit zeggen onze klanten

Ervaringen zijn tegenwoordig zo enorm belangrijk! Daarom raden wij al onze klanten aan om deze te verzamelen en te delen. Wij doen dat ook!

Je wilt toch graag weten wat jouw voorgangers vonden van een product of dienstverlening? Hier zie je enkele van deze reacties.

Stef Lindeman van 2BeFresh
Vrijblijvend advies

Weten hoe jij online kan scoren?

Kom in contact met onze altijd scherpe Stef. Hij neemt je maar wat graag mee langs de mogelijkheden omtrent online marketing, conversie optimalisatie en meer...