Social Media Advertising 2BeFresh
Vind jou doelgroep op basis van interesse

Social Media Advertising

Bereik jouw potentiële klanten met de kracht van Social Media Advertising. Maak impact met op maat gemaakte content en kies uit diverse platformen. Verhoog je ROI en bouw aan een solide stroom van leads of aankopen. Boost je zichtbaarheid en laat je bedrijf online groeien. Benieuwd of wij kunnen helpen?

META Facebook & Instagram

Facebook is het grootste sociale netwerk ter wereld! Bereik verschillende doelgroepen met geavanceerde targeting-opties. Wij laten jouw advertenties verschijnen op basis van locatie en interesses. Trek nieuwe volgers, bouw aan je community of trek mensen naar je website. We kunnen zelfs lead-campagnes draaien om personeel te werven.

Instagram, het visuele spektakel van social media, biedt de kans om je bedrijf of merk tot leven te brengen met beeld. Bereik een andere doelgroep die vooral mobielgericht aankopen doet en beslissingen maakt. Waar zitten jouw klanten? Wij zoeken het voor je uit. We kunnen zelfs op beide platformen tegelijk dezelfde campagne draaien.

Social Media Advertising door 2BeFresh
LinkedIn + TikTok Adverteren hulp

LinkedIn & TikTok

Het ultieme zakelijke netwerk wat bedrijven en professionals samenbrengt; LinkedIn. Dit platform kan voor bedrijven enorm waardevol zijn. Maar dit is niet altijd het geval. Daarom kijken wij samen met onze klanten of hun doelgroep daar wel te vinden is. Of bereid is zaken te doen via het platform. Maar wat de situatie ook is, ook LinkedIn kan helpen je bedrijf verder te laten groeien. Dit kan ook met behulp van LinkedIn advertenties.

Ga je liever voor viraal bereik en zit jouw doelgroep ook op TikTok dan zijn de creatieve mogelijkheden eindeloos. Via TikTok kun je heel gericht op jouw doelgroep en interesses adverteren. Realiseer je wel dat hiervoor goede content nodig is, maar ook daarvoor zijn oplossingen genoeg. Je hoeft niet altijd dansjes in te studeren om succes te behalen met dit social media platform. Benieuwd of TikTok iets voor jouw bedrijf of organisatie is?

2BeFresh Vergaderruimte Woonkamer
Diensten Wall of Fame Webshops
Diensten 2BeFresh SEO Optimalisatie woonkamer
Reviews

Dit zeggen onze klanten

Ervaringen zijn tegenwoordig zo enorm belangrijk! Daarom raden wij al onze klanten aan om deze te verzamelen en te delen. Wij doen dat ook!

Je wilt toch graag weten wat jouw voorgangers vonden van een product of dienstverlening? Hier zie je enkele van deze reacties.

Wouter Post van Internetbureau 2BeFresh
Vrijblijvend advies

Weten hoe jij online kan scoren?

Kom in contact met onze altijd vrolijke Wouter. Hij neemt je maar wat graag mee langs de mogelijkheden omtrent online marketing, conversie optimalisatie en meer...