Pand 2BeFresh Internetbureau IJsselstein
Vacatures vullen met 2BeFresh

Vacatures vullen via Social Media

Met de komst van Social Media is het genereren van leads om vacatures in te vullen een stuk gemakkelijker geworden. Zowel Facebook, Instagram als Linkedin bieden de mogelijkheid om leads te genereren via hun platformen. Ervaring leert dat het opvullen van vacatures met behulp van sociale media een goedkope manier is om veel aandacht te krijgen op je vacature.

Dankzij de vooraf ingevulde gegevens hoeven geïnteresseerden alleen nog maar op bevestigen te drukken om hun gegevens jouw kant op te sturen. Dit maakt het proces een stuk makkelijker.

Waarom vacatures vullen via social media? 

Wanneer je via social media vacatures wilt vullen, kan het snel gaan omdat je meerdere kanalen tegelijk kunt gebruiken. Het aantal gebruikers van social media neemt alleen maar toe, dus je kunt ontzettend veel gebruikers bereiken en daardoor ook personeel werven.

Daarnaast is het voor gebruikers van social media heel eenvoudig om te solliciteren. Met een paar drukken op de knop kunnen ze solliciteren op een functie. Denk bijvoorbeeld aan LinkedIn waarbij je met je LinkedIn profiel kunt solliciteren. Het is voor jou stukken eenvoudiger en voor de gebruikers van social media ook. 

Vacatures vullen via social media kan je veel kosten besparen en het is efficiënter dan personeelsadvertenties in kranten en tijdschriften. Je bereikt meer potentiële kandidaten en het is sneller. Kortom vacatures vullen met social media heeft veel voordelen en mogelijkheden

waarom vacatures vullen via social media
2BeFresh Vergaderruimte Woonkamer
Diensten Wall of Fame Webshops
Diensten 2BeFresh SEO Optimalisatie woonkamer
Reviews

Dit zeggen onze klanten

Ervaringen zijn tegenwoordig zo enorm belangrijk! Daarom raden wij al onze klanten aan om deze te verzamelen en te delen. Wij doen dat ook!

Je wilt toch graag weten wat jouw voorgangers vonden van een product of dienstverlening? Hier zie je enkele van deze reacties.

Kom in contact met 2BeFresh
Vrijblijvend advies

Weten hoe jij online kan scoren?

Maak een afspraak via onze contactpagina of laat je gegevens achter.