Vacatures vullen via Social Media

Home  /  Vacatures vullen via Social Media

Vacatures vullen met 2BeFresh

Met de komst van Social Media is het genereren van leads om vacatures in te vullen een stuk gemakkelijker geworden. Zowel Facebook, Instagram als Linkedin bieden de mogelijkheid om leads te genereren via hun platformen. Ervaring leert dat het opvullen van vacatures met behulp van sociale media een goedkope manier is om veel aandacht te krijgen op je vacature.

Dankzij de vooraf ingevulde gegevens hoeven geïnteresseerden alleen nog maar op bevestigen te drukken om hun gegevens jouw kant op te sturen. Dit maakt het proces een stuk makkelijker.

Waarom vacatures vullen via social media? 

Wanneer je via social media vacatures wilt vullen, kan het snel gaan omdat je meerdere kanalen tegelijk kunt gebruiken. Het aantal gebruikers van social media neemt alleen maar toe, dus je kunt ontzettend veel gebruikers bereiken en daardoor ook personeel werven. Daarnaast is het voor gebruikers van social media heel eenvoudig om te solliciteren. Met een paar drukken op de knop kunnen ze solliciteren op een functie. Denk bijvoorbeeld aan LinkedIn waarbij je met je LinkedIn profiel kunt solliciteren. Het is voor jou stukken eenvoudiger en voor de gebruikers van social media ook. 

Vacatures vullen via social media kan je veel kosten besparen en het is efficiënter dan personeelsadvertenties in kranten en tijdschriften. Je bereikt meer potentiële kandidaten en het is sneller. Kortom vacatures vullen met social media heeft veel voordelen en mogelijkheden

vacatures-vullen-via-social-media

Vrijblijvend advies van onze Wouter?

Wil jij personeel vinden via social media? Maak een afspraak met Wouter Post van internetbureau 2BeFresh en krijg vrijblijvend advies over hoe je dit het beste kunt aanpakken.
Laat je gegevens achter dan nemen we binnen 24 uur contact met je op.

Onze tevreden klanten

Elke dag werken wij met ons team voor hele mooie opdrachtgevers. Hieronder lichten we er een aantal uit.

Vraag hier jouw gratis advies op maat aan

Vacatures vullen met sociale media? Of gewoon eens de mogelijkheden bespreken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.