2BeFresh is vanaf nu Trustpilot Partner

Home  /  Nieuws   /  2BeFresh is vanaf nu Trustpilot Partner

2BeFresh is vanaf nu Trustpilot Partner

trustpilot-partner

Trustpilot Partner

Wij kunnen met trots mededelen dat we vanaf heden officieel Trustpilot partner geworden zijn.

Wat is Trustpilot?

Trustpilot is het meest krachtige reviewplatform en behoort tot de 1% meest bezochte websites ter wereld! Een reviewplatform is een platform waar  je als consument reviews kunt delen over producten of diensten van bedrijven. Het doel hiervan is om mensen te helpen. Aan de hand van de feedback van klanten, kunnen bedrijven zichzelf verbeteren en eventuele problemen oplossen. Aan de andere kant worden klanten ook geholpen omdat ze door de feedback meer te weten komen over bedrijven. Door het gebruik van Trustpilot wordt de transparantie van bedrijven en het vertrouwen van de consument vergroot.

Wat houdt het in?

Omdat we vanaf heden partner zijn van Trustpilot, kunnen we jou ook helpen met verzamelen, beheren en delen van reviews van klanten. Omdat dit een van de meest bezochte websites ter wereld is, wordt je online vindbaarheid verbeterd als je gebruik maakt van Trustpilot. Daarnaast toon je als bedrijf transparantie en wek je het vertrouwen van potentiële klanten. Trustpilot draagt bij aan de groei van je bedrijf ongeacht hoe groot je bedrijf is!

Meer weten?

Wil je meer weten over ons partnerschap? Of wil je ook gebruikmaken van Trustpilot? Neem dan contact op via hallo@2befresh.nl of via +31 (0)85-1300643. We helpen je graag verder!

 

Deze punctuele content leeuwin staat haar vrouwtje wel in deze branche. Met haar eigenste takenpakket bij 2BeFresh staat zij elke dag weer vroeg op de stoep om te knallen. Esther bouwt en creëert landingspagina’s, bazige SEO blogposts, Social Media top-content en nog veel meer… want ook administratief staat zij haar vrouwtje wel. Zo nu en dan strekt Esther even haar benen en zet een goede kop thee, maar op vrijdagmiddag gaat ze voor iets sterkers. Haar motto: ‘ontspanning op het werk houdt de motivatie sterk!’