Social Media Advertising 2BeFresh

2BeFresh is vanaf nu Trustpilot Partner

20 maart 2020
trustpilot partner

Stef Lindeman

Marketeer


Artikel delen

Trustpilot Partner

Wij kunnen met trots mededelen dat we vanaf heden officieel Trustpilot partner geworden zijn.

Wat is Trustpilot?

Trustpilot is het meest krachtige reviewplatform en behoort tot de 1% meest bezochte websites ter wereld! Een reviewplatform is een platform waar  je als consument reviews kunt delen over producten of diensten van bedrijven. Het doel hiervan is om mensen te helpen. Aan de hand van de feedback van klanten, kunnen bedrijven zichzelf verbeteren en eventuele problemen oplossen. Aan de andere kant worden klanten ook geholpen omdat ze door de feedback meer te weten komen over bedrijven. Door het gebruik van Trustpilot wordt de transparantie van bedrijven en het vertrouwen van de consument vergroot.

Wat houdt het in?

Omdat we vanaf heden partner zijn van Trustpilot, kunnen we jou ook helpen met verzamelen, beheren en delen van reviews van klanten. Omdat dit een van de meest bezochte websites ter wereld is, wordt je online vindbaarheid verbeterd als je gebruik maakt van Trustpilot. Daarnaast toon je als bedrijf transparantie en wek je het vertrouwen van potentiële klanten. Trustpilot draagt bij aan de groei van je bedrijf ongeacht hoe groot je bedrijf is!

Meer weten?

Wil je meer weten over ons partnerschap? Of wil je ook gebruikmaken van Trustpilot? Neem dan contact op via hallo@2befresh.nl of via +31 (0)85-1300643. We helpen je graag verder!

Stef Lindeman van 2BeFresh
Vrijblijvend advies

Weten hoe jij online kan scoren?

Kom in contact met onze altijd scherpe Stef. Hij neemt je maar wat graag mee langs de mogelijkheden omtrent online marketing, conversie optimalisatie en meer...